2012-06-19

Discriminarea bărbaților

Dovezi că bărbaţii sunt cei discriminaţi cu adevărat:

1.   Femeile pot fi promovate pe criterii gen sâni, coapse, fund, buze. Bărbaţii trebuie să aibă studii, experienţă, competenţă.

2.   În caz de dezastre, catastrofe naturale, naufragii, femeile şi copiii sunt salvaţi primii. Bărbaţii întotdeauna la urmă.

3.   Dacă două femei se îmbrăţişează, se ţin de mână, se sărută, stau împreună etc înseamnă că sunt prietene. Dacă doi bărbaţi fac asta, sunt homosexuali.

4.   Dacă o femeie nu se descurcă cu banii înseamnă că are o problemă financiară. Dacă este cazul unui bărbat, atunci el este un incapabil, un ratat, un neisprăvit.

5.   Dacă o femeie face mofturi, este capricioasă, cu toane, nu ştie ce vrea, îşi exprimă liber emoţiile, se destăinuie, înseamnă că e “feminină”. Dacă un bărbat face aşa este imatur, slab, efeminat.

6.   Femeile au dreptul să mănânce gratis la restaurant, să intre gratuit în cluburi etc. Bărbatul plăteşte întotdeauna.

7.   Dacă o femeie singură nu face sex, este o femeie cinstită. Dacă un bărbat nu face sex, nu este bărbat.

8.   Dacă vrea să facă sex, femeia trebuie doar să aleagă. Bărbatul trebuie să cucerească.

9.   Dacă o femeie nu satisface sexual un bărbat, nu contează. El este oricum mulţumit. Dacă un bărbat nu satisface o femeie, atunci este impotent.

10.  Dacă o femeie naşte, devine sfântă. Bărbatul ajunge sfânt doar dacă este răstignit pe cruce.

11.  Bărbatul trebuie să fie tot timpul amabil, politicos, atent cu femeile. Ele nu au nici o obligaţie în acest sens.

12.  Femeile sunt numite “sexul frumos”. Bărbaţii, nu.

13.   Un bărbat, dacă are o problemă, trebuie s-o rezolve (că d-aia e bărbat!). Femeia trebuie doar să găsească... un bărbat.

(via e-mail) :)

2 comentarii:

  1. "10. Dacă o femeie naşte, devine sfântă. Bărbatul ajunge sfânt doar dacă este răstignit pe cruce."

    :)
    zambesc, bine punctate!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :)) Multumesc!

      "Vorbele" sunt mereu rotite si rasrotite (era sa scriu raspopite) pana li se pierde "originea"
      Cred ca ar fi interesante o lucrare in care sa fie adunate mai multe "zise" - pentru a le observa "transformarea" Ar fi o munca titanica si nu tocmai utila. Dar mi-ar placea sa stiu cine a zis ceva "prima data" si cum este citat azi! :)

      Un minunat sfarsit de saptamana iti doresc!

      Ștergere

Va multumesc pentru ca sunteti aici. Comentariile sunt moderate deoarece e singura metoda pe care o stiu sa nu pierd vreun mesaj si sa evit mesajele nepotrivite. Le public imediat ce accesez blogul. Multumesc pentru intelegere.