2012-06-05

Zece reguli de utilizare a telefonului mobil

1. Daca nu ai cel putin doua aparate ar trebui sa-ti mai cumperi, sa castigi in importanta. Si numarul succeselor va creste.

2. Alege pentru sonerie un ton cat mai ciudat, sa te faci remarcat imediat si fara dubii.

3. Vorbeste la mobil tare, clar si raspicat. Cei care sunt pe langa tine au dreptul sa stie despre ce se discuta.

4. Cand esti la masa intr-un local public – dar nu numai – sa nu uiti telefonul in geanta sau in buzunar; expune-l pe masa, langa tacamuri, si mai castigi putin respect, mai ales daca e o marca ultimul racnet.

5. Daca auzi un tarait in apropiere nu te lasa pacalit – chiar daca tonul nu prea seamana cu ce ai setat tu. Ridica aparatul si verifica sa nu fii chiar tu persoana apelata – sa stie toata lumea ca si tu ai mobil.

6. Daca suna mobilul si esti singur ignora-l – nu are sens sa raspunzi daca nu te vede nimeni si nu poti arata cat esti de important. Poti chiar sa il inchizi cand esti singur – mesajele primite in acest interval le poti asculta / citi cand esti in societate.


7. Cand folosesti mobilul sa ai in vedere incaperi cu acustica buna: muzee, biblioteci, sali de spital, biserici.

8. Nu te jena ca cei din jur afla multe lucruri despre viata ta intima in timp ce vorbesti la mobil, pentru ca e la moda. Cea mai buna dovada: rating-ul emisiunilor in care se barfeste la greu, sau talk show-uri.

9. Daca ai o intalnire importanta (de afaceri sau romantica) vorbeste cu cineva sa te sune in acest timp. Sa vezi ce succes vei avea!

10. Inainte sa raspunzi spune cu voce tare: "La naiba! O clipa de liniste nu pot avea! Nu sunt in stare sa se descurce fara mine".

Superstitie:
A telefona sau a vorbi la telefon in timp ce conduci – chiar daca esti dotat cu handsfree – aduce ghinion.
Dar esti omul mileniului trei! Nu crezi in superstitii! Indemanarea nu poate dauna.

Altele

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Va multumesc pentru ca sunteti aici. Comentariile sunt moderate deoarece e singura metoda pe care o stiu sa nu pierd vreun mesaj si sa evit mesajele nepotrivite. Le public imediat ce accesez blogul. Multumesc pentru intelegere.