2024-05-29

Theriene? Miercurea fara cuvinte

Doua adolescente stand în balta

Adolescente in patru labe într-o balta

Fotografii pentru Miercurea fara cuvinte, joc găzduit de Carmen pe blogul Între vis și realitate. Invitați în joc tot cei care doresc. Informații pe blogul amintit.

16 comentarii:

  1. Nu sunt la zi cu acest concept. Am mai invatat ceva azi. Imi place impleticeala ramurilor copacilor! Foarte interesant se vede imaginea!
    Happy WW, draga Diana! Pupici si bine ai revenit in joc!❤️😘

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E o tâmpenie, din punctul meu de vedere: adolescenți care imita comportamentul unor animale.
      Arata destul de sălbatică zona cu pomi. ☺️ Sper să rămână așa mult timp - sunt prea multi cei care visează parcări in loc de pomi.😔
      Mulțumesc, Suzana draga! 💗 Zi frumoasa! Pupici!😘

      Ștergere
    2. Nu mai știu ce să facă să atragă atenția adulților, adulți tot mai grăbiți, tot mai indiferenți, tot mai detașați. Mie mi se par a fi strigăte de ajutor. E foarte trist ce se întâmplă! Dacă în trecut mă lua panica ascultând știrile, acum îmi fac cruce (literalmente).

      Ștergere
  2. Ha! Daca nu puneam cursorul peste prima poza ... si nu vedeam titlul, as fi crezut ca este vorba despre o bunicuta si...inca cineva :)))).
    Deci e de joaca :). Foarte bine... nu pot spune ca sunt mega fana sarit in balta,, nu acum... stau si ma intreb daca noi ne jucam asa :))). Sigur imi amintesc ca atunci cand eram mica tot adunam melcii kamikaze si ii duceam de pe strada in iarba. Nu suportam sa calc pe ei (Din accident evident). lol
    Pupici si happy ww :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E mai aiuristic decât săritul in balta. Cele două mergeau în patru labe - pe palme și tălpi, nu genunchi. E o noua "distracție, cică, și-a ajuns și în Ro. Am făcut pozele in decembrie anul trecut și abia cu o luna in urmă am înțeles ce-am văzut: adolescente care imita comportamentul unor animale.
      Hm! Atunci când sunt incaltata cu ghete/cizme am momente când nu vreau sa rezist tentației de a sări într-o balta. ☺️ Recunosc: prefer sa mă vadă doar prietenii😁

      Ștergere
    2. Continuare... Fiind puchinei, am apăsat publicați in loc sa apas bara de spațiu.
      Încă mai mut din calea oamenilor melcii cu cochilie... In balta n-am prea văzut, dar i-aș lua și de acolo; am înțeles că nu le place umezeala. Hm. Atunci de ce apar mulți după ploaie?!
      Pupici cu drag! 😘

      Ștergere
  3. Es una foto impactante. Extrañaba leerte. Te mando un beso.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. La realidad fue, para mí, impactante. Gracias! 🌹
      Te mando un beso.

      Ștergere
  4. Oh Doamne! Unde traim?! ce am facut rau în educatia generatiei tinere?! Ceva merge strâmb si trebuie reparat rapid... e ca un focar de infectie ce trebuie stins, pentru a nu se extinde... Parerea mea... Clar, se poate zice "da cine sunt eu, sa-mi dau parerea asa, public?!" Sunt o femeie matura, cu o anumita experienta de viata, care-si câstiga existenta zilnica prin propriile puteri, o mama care a crescut si educat sanatos doi copii, ajunsi la rândul lor adulti, cu meserii onorabile, doi oamnei cinstiti si integrii... Mai mult nu mai spun!
    Diana draga, sper sa fie doar "un experiment" care va esua.
    Pupici si îmbratisari de la trio pentru quattro.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Trăim... in lumea unde sunt posibile toate nebuniile, sub "semnul" libertății de exprimare. Celor mai multi le trece, fiind doar o faza. Cei cărora nu le trece... Ce sa zic?! Sunt oameni care solicită să li se taie o mana sau un picior, pe diferite motive... psihice (unul ar fi că... simt că fiind străin acel membru pe care îl vor amputat - unii obțin "aviz psihiatric" pentru a fi... ciuntiți)
      Așa cum unii sunt liberi sa se exprime, toți ceilalți sunt liberi sa se exprime contrar, ceea ce nu înseamnă că judecam pe cineva daca un comportament îl considerăm deplasat conform propriilor convingeri.
      Va eșua și acest experiment. ☺️
      Zile senine îți doresc,Carmen draga! 💗
      Îmbrățișări și pupici și de la noi pentru voi! 😘💞🐾💗🍀

      Ștergere
  5. Da, chiar. Ce făceau de fapt? :roll:
    Seară bună, Diana!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Se comportau că ceva animale, umblând in patru labe.☺️ Asta am aflat-o la câteva luni după ce am căscat ochii la cele două puștoaice.
      Mulțumesc, Potecuță! Zi frumoasa!

      Ștergere
  6. "Oamenii sau oamenii moderni sunt cele mai comune și răspândite specii de primate și ultima specie supraviețuitoare din genul Homo. Sunt mari maimuțe caracterizate prin lipsa de păr, bipedism și inteligență ridicată."
    https://www.youtube.com/watch?v=VV5oVYVGfNc
    LA MULTI ANI, COPILA DRAGA!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu e o definiție tocmai măgulitoare, dar nu-i prea departe de adevăr. 😁 Totuși, vreau sa cred că cei mai mulți sunt mai mult decât maimuțe... ☺️
      Mulțumesc! La multi ani și pentru tine! 🍀

      Ștergere
  7. Interesting photos. I think all children at one time or another pretend to be an animal if playing outdoors. I used to pretend I was a horse galloping along when I was a child hiking with my family. I turned out almost normal, haha.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Absolute! Childhood, in particular, is the age of the strangest experiments.☺️ I don't remember imitating any animal constantly, but I do remember imitating how the cat enjoys being around people. Yeah, I think I'm an almost normal adult too. 😁
      💗🌹

      Ștergere

Va multumesc pentru ca sunteti aici. Comentariile sunt moderate deoarece e singura metoda pe care o stiu sa nu pierd vreun mesaj si sa evit mesajele nepotrivite. Le public imediat ce accesez blogul. Multumesc pentru intelegere.