miercuri, 11 iulie 2012

Miercurea fara cuvinte - Valoare sentimentala

Prima clipa de tacere la CARMEN, unde a inceput Miercurea fara cuvinte (28)

10 comentarii:

 1. Cat de frumoase sunt! Fara a avea pretentii de colectionar adunam si eu in copilarie timbre, am chiar si doua clasoare. Imi plac tare mult si uneori le mai deschid si le admir. Consider timbrele mici bijuterii dantelate :)
  O seara minunata sa ai!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Crezi ca eu am pretentii de colectionar?! :) Nunu! Dar imi place sa adun timbre. Azi, insa, n-am idee unde mai pot gasi sa cumpar!
   Un minunat sfarsit de saptamana iti doresc!

   Ștergere
 2. Amintiri din tinerete :)) cand faceam schimb de timbre sau serii intregi si colitele nedantelate, atat de rare..... ce vremuri!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Chiar asa: amintiri din tinerete! N-o sa uit acele "negocieri" cand schimbam timbre! Si cum desfaceam cu nerabdare plicurile pe care le cumparam de la chiscul de ziare... Si cum cascam ochii la timbrele pe care le aveau prietenii, din colectiile "mostenite" de la parinti! Frumoase preocupari - zic eu! :)

   Ștergere
 3. timbrele cu masini de epoca imi plac grozav de mult :)

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Sunt super! Si mie imi plac! Candva aveam si o colectie de "machetute", dar am impartit-o - mai de voie, mai de... - copiilor care veneau pe la noi. Mai am una, dar pe aceea n-o dau! :)

   Ștergere
 4. Este cea mai valoroasă avere pe care o poate deține omul !
  părerea mea personală !!!

  RăspundețiȘtergere
 5. ce amintiri frumoase am si eu! trebuie sa caut prin pod dupa clasoarele mele! Frumoasa seria ta de fotografii! felicitari!
  happy WW! :)

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Cand am gasit, Luni, clasoarele, m-am gandit la Miercurea fara cuvinte! :)

   Un minunat sfarsit de saptamana iti doresc!

   Ștergere

Comentariile sunt "moderate" si nu apar pe loc din cauza unor persoane care nu au ocupatie; le public imediat ce accesez blogul. Multumesc pentru intelegere.