marți, 2 octombrie 2012

Premii la Miercurea fără cuvinteFiind neatentă – mai mult sau mai puțin din motive obiective – am văzut târziu… adică Duminca ce tocmai a trecut.

Am ales să mă laud aici cu acest premiu!
Este vorba despre Premiul Prieteniei – Just Friends.

Mulțumesc, Carmen!

7 comentarii:

 1. Premiul a venit impreuna cu trandafirii sau ei sunt din gradina ta? As vrea si eu o tufa galbena in fata blocului, sa imi clatesc ochii.

  RăspundețiȘtergere
 2. Trandafirii sunt de la mine pentru Carmen! :) Si pentru toti aceia care doresc sa ii priveasca :) sau sa ii culeaga...

  Sunt din gradina unui prieten - el a fotografiat tufele! Una cu trandafiri rosii am "oferit-o" Mirelei.

  Ce chestie! Candva erau multe tufe de trandafir in zona blocului unde locuiesc - si erau foarte ingrijite zonele verzi (acum mi-am amintit)! Acum, de cand cu "apometrele" nimeni nu mai pune furtunul sa ude plantele - cum faceau pana in 1989, in fiecare seara in timpul verii. O dovada in plus - as zice - ca dragostea unora pentru Natura tine pana la bani! Cand se platea "pausal" era OK, dar acum nu mai vor sa puna bani si pentru a uda plantele :( Deh!

  RăspundețiȘtergere
 3. Acum vad acest premiu :)
  Mea culpa...de fapt la Carmen ar trebui sa postez acest comm :)

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Si eu am vazut tarziu! Din Mai pana in Septembrie a trecut ceva timp! :) Dar m-am bucurat, chiar daca mai tarziu

   Ștergere
 4. :) si eu am vazut tarziu ca am primit superbi trandafiri galbeni! avem însa noroc, si tu si eu, pentru ca in virtul, nici premiul nu-l ia altcineva si nici florile nu se ofilesc :)) te pup, multumesc muuuuuuult!

  RăspundețiȘtergere

Va multumesc pentru ca sunteti aici. ❤️ Comentariile sunt moderate deoarece e singura metoda pe care o stiu sa nu pierd vreun comentariu si sa evit eventuale obraznicii ale unora la adresa prietenilor. Le public imediat ce accesez blogul. Multumesc pentru intelegere.