2012-11-13

One Lovely Blog Award

De la pandhoraa am primit premiul One Lovely Blog Award!

Mulțumesc pentru nominalizare! Vreau să știi că îmi place să merg în vizită la tine – chiar daca nu las întotdeauna un semn al trecerii pe acolo.
Îmi place pandhora și pentru ca iubește pisicile! Îmi place pentru ca și ei îi place “goticul”. Sunt mai multe motive pentru care îmi place să citesc ce scrie!

Să scriu despre mine șapte secrete? Nu le-aș numi secrete, dar mă gândesc la:
- îmi place cafeaua amară (beau în loc de apă, ar zice unii);
- îmi plac dulciurile mai mult decât prevede legea!
- îmi place (și) muzica rock;
- sunt neglijentă cu e-mail-urile;
- nu-mi plac discuțiile lungi la telefon și nu am telefon mobil;
- mă descurc destul de greu cu “înalta tehnologie”;
- cel mai adesea amân ceea ce am de facut, până “în ultima clipa”.

În Septembrie m-a nominalizat Mirela și am numit atunci 15 persoane. Mirela pictează, scrie și ilustrează cărți pentru copii.

6 comentarii:

  1. ma bucura sa afllu ca avem destule in comun,totusi tu ai in plus felul palpitant in care scrii...mi-a placut mult de tot "Dama de pica taie Asul de Trefla" :)
    sa stii ca si eu ma topesc dupa dulcuri mai mult decat prevede legea :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Iar tu sa stii ca imi face placere sa stiu ca ai citit si apreciezi cum am scris. Iar faptul ca avem "puncte comune" e super! Si e interesant cum reusesc oamenii sa se intalneasca, la un momnet dat, intr-un fel sau altul.
      Multumesc!

      Ștergere
  2. In afara de 1 si 6...as zice ca semanam (aproape) perfect :))
    Am avut-o si eu. Doar ce am facut-o...Am scapat ;)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Trebuie sa existe si diferente! Sa avem loc de intors! :)) Dar imi place sa stiu ca reusim sa ne aflam unii cu altii!

      Ștergere
  3. Diana, este uimitor, dar eu ma regasesc in absolut toate punctele din descrierea ta. Doar la ultimul ezit putin, pentru ca sunt in viata si treburi importante, pentru care ma pregatesc din timp. :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cum am scris si mai sus: sunt chiar bucuroasa ca oamenii care se aseamana se intalnesc la un moment dat - chiar si numai la nivel virtual.
      Hm... Sigur ca, probabil, ma pregatesc si eu de-ar fi ceva important... dar in ultima clipa! Obisnuiam sa fac planuri, sa ma pregatesc si... nu ieseau! Atunci, am terminat cu planurile! Sigur ca invat, cand trebuie sa invat, dar in momentul in care termenul e la limita - la fel si cu articolele, la fel si cu plecatul pe te miri unde! Cand mergeam la munca zilnic - precum robotelul - imi pregateam hainele de cu seara, pentru ca dimineata sa ma trezesc cat de tarziu posibil! :)

      Ștergere

Va multumesc pentru ca sunteti aici. Comentariile sunt moderate deoarece e singura metoda pe care o stiu sa nu pierd vreun mesaj si sa evit mesajele nepotrivite. Le public imediat ce accesez blogul. Multumesc pentru intelegere.