2013-06-24

Presupusele profeţii ale lui Rasputin

Din arhivele KGB au fost scoase recent la lumina unsprezecece pagini ale unui dosar ultrasecret conţinând scrieri semnate de Rasputin, supranumit şi „Călugarul Diavolului“. 
Politologul american David W. Norvalk a descifrat o parte dintre acestea, descoperind că Rasputin a anticipat unele mari evenimente din istoria Rusiei şi a omenirii. 
„In remarcabilul document, Grigori Yefimovich Rasputin a prezis revoluţia bolşevică din 1917 şi asasinarea ţarului Nicolae şi a familiei sale. A anticipat apariţia şi dominaţia lui Hitler, prima aselenizare şi destrămarea URSS“, afirmă cercetătorul. „Liderii sovietici au ţinut secrete aceste hârtii pentru că Rasputin nu numai că a prezis apariţia comunismului, dar a anunţat şi sfârşitul lui“, crede Norvalk.

In decembrie 1916, Rasputin i-a trimis ţarului o scrisoare in care îi prevestea că va fi ucis. Despre criminali a scris: „Dacă moartea mea va fi pusă la cale de un neam al tău, atunci nimeni din familia ta, nici unul dintre copiii tăi, nici una dintre rudele tale nu va rămâne in viaţă mai mult de doi ani. Cu toţii vor fi ucişi de poporul rus. Şi eu voi fi ucis. Nu mă mai număr printre cei vii. Te rog, te implor, fii puternic! Gândeşte-te la familia ta binecuvantată!“. 23 de zile mai târziu, Rasputin a fost ucis de rudele ţarului Nicolae al II-lea.
Nicolae i-a trimis in exil pe ucigaşii lui Rasputin. Ironia a făcut însă ca această pedeapsă să-i salveze, pentru că au scăpat de revoluţionarii bolşevici, care i-ar fi închis şi apoi asasinat. La zece săptămâni după moartea lui Rasputin, Revoluţia Rusă din 1917 a răsturnat ultima dinastie a Romanovilor. După mai puţin de doi ani, Nicolae inclusiv cei 4 copii şi doctorul casei, au fost executaţi in Siberia, din ordinul lui Lenin, de un grup de evrei ruşi şi prizonieri de război unguri trecuţi la comunism.
„Simt că voi părăsi această viaţă înainte de 1 ianuarie. Dacă voi fi ucis de asasini de rând, şi in mod special de fraţii mei ţăranii ruşi, tu, ţarul Rusiei, nu trebuie să te temi de nimic pentru copiii tăi, ei vor domni sute de ani in Rusia. Dar dacă voi fi omorât de boieri, nobili şi dacă ei îmi vor vărsa sângele, mâinile lor vor rămâne mânjite cu sângele meu, pentru 25 de ani şi ei nu-şi vor spăla mâinile de sângele meu. Ei vor părăsi Rusia. Fraţii îşi vor ucide fraţii, şi se vor ucide şi se vor urî şi pentru 25 de ani nu vor fi nobili in ţară. Ţar al pământului Rusiei, dacă vei auzi sunetul clopotului care îţi va spune că Grigori a fost ucis, trebuie să ştii asta: dacă rudele tale mi-au provocat moartea, atunci nimeni din familia ta, adică nici unul dintre copii tăi sau dintre rudele tale nu vor mai rămâne in viaţă pentru mai mult de doi ani. Vor fi ucişi de poporul rus.“ (Rasputin - fragment de scrisoare)

Rasputin credea că in anul 2001 va fi un val masiv de sinucideri in urma atestării teoriei reîncarnării de către un fizician european. Oamenii vor prefera să moară in speranţa că într-o viaţă viitoare o vor duce mai bine. In 2003 va apărea un virus mortal, scăpat din laboratoarele americane, care se va răspândi cu repeziciune in SUA. Mulţi americani panicaţi vor părăsi zona. In final, virusul va fi ţinut sub control. In anul 2005, vor avea loc schimbări dramatice in clima planetei. Tot atunci va apărea Iisus pe Pământ, in timpul unei furtuni. In vara anului 2006, un mare monstru dintr-un lac din Scoţia (Loch Ness) îşi va face apariţia şi va face prăpăd până când va fi înghiţit de foc.
In anul 2007, fundamentaliştii islamici vor prelua puterea in Arabia Saudită, Irak şi Kuweit, formând un singur bloc, opus celui din America. In acelaşi timp, creştinii vor prelua conducerea guvernului din SUA. „Forţele creştine se vor reuni într-o nouă cruciadă împotriva Estului, care va dura 7 ani. Un milion de suflete vor pieri într-o singură bătălie, numită «Marele Măcel»”.

A avut o profeţie şi pentru anul 2013: a prezis că va avea loc Apocalipsa, sfărşitul lumii. Acest lucru ar trebui să se întâmple pe data de 23 august 2013, când  un foc va veni din cer şi toată lumea va arde. Nicio fiinţă nu va rămâne in viaţă. După acest episod, pământul ar urma să fie un loc gol, pustiit.

Notă: Aşa o fi, cum scrie mai sus... dar am îndoieli: fiecare sursă consultată mai adauga sau mai elimină ceva... Care surse? Cele de pe net, desigur.
Unde-i adevărul?! Eeee, dacă aş şti, Mafalda m-aş numi.

Textele despre Rasputin sunt transferate aici de pe un blog care îl voi şterge. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Va multumesc pentru ca sunteti aici. Comentariile sunt moderate deoarece e singura metoda pe care o stiu sa nu pierd vreun mesaj si sa evit mesajele nepotrivite. Le public imediat ce accesez blogul. Multumesc pentru intelegere.