2013-06-18

Vaccinarile obligatorii ii imbolnavesc pe oameni de homosexualitate

Cercetătorul italian Gian Paolo Vanoli, adept și promotor al medicinei naturiste, susține că mulți oameni devin homosexuali din cauza vaccinurilor.
"Trebuie însă să precizăm foarte clar că homosexualitatea este o boală, ceva ce nu respectă ordinea vieții. Una dintre cauzele din spatele homosexualității este reprezentată de vaccinuri, care ne dau peste cap mintea și spiritul. Dovadă stă creșterea masivă a numărului de homosexuali de când au fost implementate vaccinările obligatorii".

Afirmațiile lui Gian Paolo Vanoli sunt contradictorii opiniilor altor indivizi (am încercat să evit cacofonia și am schimbat puțin textul) din comunitatea științifică internațională. În 1975, Asociația Americană de Psihologie a scos homosexualitatea de pe lista de “boli mintale”. 

Mai mult aici:
https://www.realitatea.net/

Si am mai auzit ceva interesant, cu ghilimele. Zicea o femeie, care a terminat “cursuri economice la distanta”, ca vaccinarile sunt obligatorii pentru a proteja comunitatea. Se discuta despre un elev care n-a fost vaccinat impotriva varicelei (sau ceva de genul) desi toti ceilalti au fost vaccinati la timpul potrivit si acest copil nevaccinat... i-a imbolnavit pe multi pentru ca parintii au fost impotriva vaccinarii! Sesizati ironia; nu? Daca ceilalti au fost vaccinati cum de s-au imbolnavit? Iar daca s-au imbolnavit, atunci ce rost mai are sa intepam oamenii, asa, cum ar face-o viespile innebunite de fum?!

Si cu vaccinul antigripal e haios: imi fac vaccinul, gripa ma tine o saptamana; nu-mi fac vaccinul, gripa ma tine sapte zile! Oricum, nu-mi fac probleme: racesc numai de doua ori pe an si de fiecare data ma tine sase luni.

Fapt divers: exista si in Romania o lege cu nr. 46 si e din anul 2003, numita si legea privind drepturile pacientului, in care scrie, intre altele:
Art. 1. - În sensul prezentei legi:
[...]
d) prin intervenţie medicalã se înţelege orice examinare, tratament sau alt act medical în scop de
diagnostic preventiv, terapeutic ori de reabilitare;

Consimţãmântul pacientului privind intervenţia medicalã
Art. 13. - Pacientul are dreptul sã refuze sau sã opreascã o intervenţie medicalã asumându-şi, în
scris, rãspunderea pentru decizia sa; consecinţele refuzului sau ale opririi actelor medicale trebuie
explicate pacientului.

Atunci, vin si intreb (retoric, pana una-alta): daca-i asa - si se respecta legea - de ce copiii ai caror parinti nu vor sa-i transforme in sita nu sunt inscrisi la gradinita / scoala pe motiv ca nu au nu stiu ce vaccinuri obligatorii facute? Si nici nu vreau sa ma gandesc la vaccinul impotriva virusului HPV = Human Papilloma Virus, care poate determina aparitia verucilor – “care poate”, sunt cuvintele cheie (altfel spus: se poate sa nu provoace) - pe care pare ca va trebui sa-l suporte fetitele... Deh, promisiunile politicienilor trebuie indeplinite - pentru binele sponsorilor politici, nu pentru binele cetatenilor...

Sunt ceva fiole de vaccin expirat (mai mult sau mai putin) pe raft? Niema problema! Bagam o alerta de... ce virus poate starpi respectivul vaccin aflat pe stoc si scapam de stocuri! Orice economist care se respecta stie ca stocurile inseamna pierdere!
Sa nu se inteleaga ca sunt impotriva vaccinarilor, in general!

(text preluat de pe un blog pe care îl voi şterge)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Va multumesc pentru ca sunteti aici. Comentariile sunt moderate deoarece e singura metoda pe care o stiu sa nu pierd vreun mesaj si sa evit mesajele nepotrivite. Le public imediat ce accesez blogul. Multumesc pentru intelegere.