2013-09-18

Hal de bec ars in Miercurea fără cuvinte!

colaj - imaginea unui bec cu filament aproape topit

Fotografie pentru Wordless Wednesday! (38)
HAPPY WW!

14 comentarii:

  1. Să ai o noapte linișiă și faină.

    RăspundețiȘtergere
  2. hahahaha, asemenea becuri la noi nu mai exista! S-a încheiat era lor, acum exista doar lampi "economice" cu lumina chioare cateva minute si extrem de toxice, daca ai nenorocul sa se sparga!
    Sper ca tu mai ai un bec de schimb si ca nu e necesar sa bloggeresti la lumina lumânarii ;))
    te pup. Happy WW!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daaa, banuiam ca pe la altii nu mai sunt! :)) Mie nu-mi place lumina data de cele "economice" - mai ales cele care dau acea lumina alba, rece, da parem fantome! Norocul meu ca au produs si din cele cu lumina mai calda... altfel cred ca m-ar fi zapacit de tot de cap! Lumina aceea alba e ca la dentist, ca la spita...
      :)))) Miercurea trecuta s-a ars becul si am reusit sa il fotografiez... Dar aveam doar lumina monitorului atunci, pentru ca era tarziu si nu puteam lua un bec din alta parte... si rezerva se terminase! Acum am mai multe de rezerva si mi-am pregatit si o veioza; in caz ca! :)
      Imbratisari cu drag!

      Ștergere
  3. Doamne! Din ce naiba era filamentul ala? Din carton? Sau din sfoara??
    Oricum...chiar ca n-am mai vazut asemenea hal de bec ars.
    O zi placuta, draga mea!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Exact asta m-am intrebat! A fost foarte ciudat! Arata ca pilitura de fier pe fire de metal: mii si mii de firisoare din filament! Si pana sa se arda se auzea asa cum faceau acele artificii de demult care se gaseau de Craciun: paraia incetisor becul. Si se auzeau si pacanituri incetisoare - multe firisoare de filament s-au "lipit" pe sticla si in jurul lor s-au format fisuri fine. Sticla devenise cenusiu inchis si in zona filamentului era negru-negru! Multe becuri arse am vazut, dar ca acesta nu!
      Zile fericite iti doresc! Cu drag!

      Ștergere
  4. Ha, ha! Ce formă ciudată. Becurile vechi aveau aşa un stil de a se arde când ţi-era lumea mai dragă. Uneori cu zgomot puternic, de te şi speriai. Dar filamentul din pozele tale este ciudat rău.

    Oricum, vorba lui Carmen, becurile astea noi sunt mult mai toxice şi mai poluante. De dragul "economiei", facem mai mult rău cu ele.

    O zi frumoasă! :-)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ciudata rau forma, da: e ca pilitura de fier prinsa pe fire din magnet!
      Mie nu-mi plac deloc becurile noi, dar n-o sa am de ales! :) Sper sa nu inceapa si acelea sa se sparga atunci cand se ard!
      Zile fericite iti doresc!

      Ștergere
  5. da cand postasi, bre?
    ca nu te vazui nici ieri, nici azi-dimineata...
    aaaa, simplu, era becul ars, normal ca nu am vazut! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :)) Acum s-a rezolvat! Pana data viitoare! Acum stii: cand aici e intuneric e un... filament ars. :)

      Ștergere

Va multumesc pentru ca sunteti aici. Comentariile sunt moderate deoarece e singura metoda pe care o stiu sa nu pierd vreun mesaj si sa evit mesajele nepotrivite. Le public imediat ce accesez blogul. Multumesc pentru intelegere.