2015-01-14

Miercurea fara cuvinte! Peisaj de iarna


Sursa foto Brasov, orasul sufletului meu: din albumul “O banca. Un om. Un porumbel”
Fotografii pentru Miercurea fara cuvinte! (3), la Carmen.
HAPPY WW!
Actualizare august 2019.
Parcul “Someş” - un parc “de cartier”, dar dichisit - este situat la intersecţia str. Berzei cu Calea Bucureşti; mai este cunoscut - printre vechii braşoveni, mai ales - ca parcul de la Steagu’, parcul pensionarilor sau parcul şahiştilor (se joacă la greu şi table); au locul lor acolo şi copiii. In apropiere e şi o cârciumă, din păcate. 

8 comentarii:

  1. Foarte faine fotografii! Și porumbeii curajoși, îi mulțumesc omului ...la ureche! :)

    RăspundețiȘtergere
  2. ce bine ca în fiecare oras exista macar un pensionar care iubeste porumbeii!
    Frumoase imagini! cât de emotionant este sa privesti asemenea scene si a întelegi faptele din spatele lor...
    PS: Ma bucur ca ai revenit... mi-am facut griji, ai lipsit exact o saptamâna.
    te pup. O saptamâna minunata sa ai. Salutari familionului ♥

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si din pacate par a fi mai multi cei care ii considera daunatori... :(
      O prietena comuna a mamicutelor noastre cumpara regulat seminte de floarea soarelui pentru a hrani pasarile care vin in curtea ei, pana la fereastra - si doar ca nu intra in curte... :) Ei, si intr-o zi, la piata, vanzatoarea o intreaba... "dar ce pensie ai, doamna, de-ti permiti sa cumperi seminte pentru pasari?" In RO prea multi gandesc totul in bani! Majoritatea intreaba daca muncesti, unde muncesti, cat castigi, cat castiga sotul/sotia/prietenul etc... De parca totul s-ar reduce la bani! :(

      Oh! Sunt mai mult absenta pentru ca s-au aglomerat prea mult cele ce trebuie facute. Am trecut de la "vreau" la "trebuie".... :)

      Multumim! Imbratisari cu drag! Pupici!

      Ștergere
  3. Frumoase fotografii ! Culorile acelea vii pe fondul alb al zăpezii, porumbeii care înconjoară omul, totul îți dă un sentiment de bine. Mulțumesc, Diana !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Tare ma bucur ca iti plac aceste foto! :) Un sentiment de bine am trait atunci cand am vazut fotografiile, plus ca am transpus imaginile in realitate, fiind un parc unde am petrecut candva clipe frumoase. :)
      Zile fericite iti doresc, cu drag!

      Ștergere
  4. Nicol, te rog sa ma scuzi... :( Am sters comentariul in care aparea "Acest mesaj a fost eliminat de autor" dar nu mi-am dat seama (nu stiam) ca se va sterge urmatorul - inclusiv raspunsul pe care l-am scris... :(

    RăspundețiȘtergere
  5. Foarte frumoase fotografii! Ce frumoase momente, cu omul si porumbeii cei prietenosi. Cum stiu aceste pasari sa se apropie increzatoare de oamenii buni.
    Weekend frumos, draga Diana! :-)

    RăspundețiȘtergere

Va multumesc pentru ca sunteti aici. Comentariile sunt moderate deoarece e singura metoda pe care o stiu sa nu pierd vreun mesaj si sa evit mesajele nepotrivite. Le public imediat ce accesez blogul. Multumesc pentru intelegere.