2016-07-14

Răspunsuri valabile azi

Trebuie să reţii că tot ceea ce se întâmplă înăuntrul tău este mult mai important decât ceea ce se întâmplă în exterior. (John C. Maxwell)

Urmeaza leapşa preluata de la Vienela. S-a jucat si Coco.
trei cuburi de gheata
1. Ce nu vă lipseşe din frigider niciodată?
Gheaţa; şi nu mă refer doar la cea care se formează în congelator, ci şi la cuburile de gheaţă.
2. Ce consideraţi sănătos din ce aţi menţionat la punctul 1?
Cuburile de gheaţă. Gheaţa răcoreşte băuturile, răcoreşte faţa in zilele caniculare şi nu doar tonifică tenul, dar îi dă şi strălucire (in combinatie cu una-alta e buna gheaţa pentru tenul uscat, tern, obosit sau afectat de acnee – hidratează în profunzime şi menţine supleţea; impiedica vânătăile să se dezvolte; şi altele.
sticla de parfum Opium
3. Care vă sunt cosmeticele/parfumurile preferate?
Parfumurile preferate sunt cele care au ca notă de bază moscul şi / sau ambra. Ca marcă ar fi parfumul Opium, de la Yves Saint Laurent; pentru “cosmeticale”, in general, nu am o preferinţă anume.
4. Cine face în casa voastră cea mai multă curăţenie şi cine nu o păstrează?
Facem toţi, când nu mai avem de ales. Cine nu o păstrează? Ar fi mai uşor de răspuns cine o păstrează, pentru că nu e vreunul care să o păstreze în mod deosebit.
5. Ce urâţi să faceţi într-o zi de sâmbătă?
Nu urăsc, de regulă, deşi imi place expresia “urăsc cu pasiune”, când e vorba despre ceva extrem de neplăcut (o folosesc, de regulă, în legătura cu faptele politicienilor sau celor care nu au loc de alţii). Nu-mi vine în minte ce nu-mi place să fac într-o zi de sâmbătă… Să mă trezesc devreme? Nu… Nu mi-a plăcut vreodată să mă trezesc devreme. Să merg la cumpărături? Nu-mi place, de regulă, să merg la cumpărături… Pe scurt: habar n-am ce nu-mi place să fac într-o zi de sâmbătă.
6. Ce vă face fericiţi în viaţa de zi cu zi?
Sunt fericită chiar şi numai pentru că am o nouă zi de trăit, cu bune sau cu rele. Nu e acea fericire exuberantă ca urmare a unei reuşite, a unei dorinţe arzătoare împlinită! E aşa, ca o scânteie de fericire care nu s-a stins nici în cele mai crunte momente pe care le-am avut de trăit… Iubesc să văd oamenii (mai ales pe cei dragi); iubesc să ascult glasul păsărilor, lătratul câinilor, foşnetul frunzişului… chiar şi motoarele ambalate în zori de zi, când mă “enervează”. Lumina zilei mă face fericită, dar mai ales misterul întunericului nopţii adâncit de lumina felinarelor sau a stelelor (pe unde felinare nu-s). Nu vă imaginaţi că n-am tristeţi! Doar că acestea nu sunt dominante.
7. Ce fel de oameni preferaţi să aveţi lângă voi?
Pe cei cu simţul umorului dezvoltat pentru că sunt oameni care nu se iau prea in serios deşi sunt cât se poate de serioşi, dar ştiu să facă haz de necaz şi să mai râdă, din când in când, de ei.
8. Care este primul lucru pe care îl faceţi când vă treziţi dimineaţa?
Mă târăsc la baie, să dau noaptea jos de pe mine.
9. Cât de mult timp v-aţi dori să aveţi disponibil pentru voi?
O zi la câteva luni, o zi în care să nu fiu obligată să vorbesc şi în care să îmi ascult doar gândurile (sau să le alung). Am grijă să-mi fac rost de o astfel de zi, la câteva luni.
10. Care sunt principiile voastre pentru o viaţă mai faină?
Îi iau pe oameni aşa cum sunt, învăţ de la oricine câte ceva, nu aştept recunoştinţă sau reciprocitate (dar mă bucur când se întâmplă); mă aştept la orice de la oameni şi astfel nu prea am parte de vreo mare dezamăgire.

Cine vrea să se joace e invitat!

5 comentarii:

  1. Frumoase-interesante raspunsuri, draga Diana!
    Rezoneaza cu mine multe dintre ele. Cred ca multi oameni sufera pentru faptul ca asteapta reciprocitati. Daca faci un lucru si stii ca e bine ca l-ai facut si ca e in concordanta cu principiile pe care le ai, nu mai conteaza altceva. Acest gen de asteptare este pierdere de vreme si nu face bine...
    O zi minunta sa ai! Cu drag!<3

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc pentru apreciere, Suzana draga.
      Si eu cred ca au numai de pierdut cei care asteapta reciprocitate si / sau recunostinta. Cand facem ceva pentru cineva ar trebui sa fie strict placerea / dorinta noastra de a face. Oricum, recunostinta a devenit - din pacate - o floare rara. :)
      Multumesc, la fel! Iti doresc, cu drag, sa ai o minunata zi! Pupici! <3

      P.S. Joaca-te si tu - daca ai timp / daca ai dispozitie. :)

      Ștergere
  2. Cine stie... cunoaste efectele benefice ale gheţii. :)
    Tu stii cel mai bine. Cred ca nu sunt multi cei care se pot lauda cu prea multi oameni care le sunt cu adevarat aproape neconditionat.
    Zile fericite sa aveti!

    RăspundețiȘtergere
  3. Frumoase raspunsuri ai dat! Pe cel de la numarul 8 trebuie sa il tin minte neaparat. :))

    RăspundețiȘtergere

Va multumesc pentru ca sunteti aici. Comentariile sunt moderate deoarece e singura metoda pe care o stiu sa nu pierd vreun mesaj si sa evit mesajele nepotrivite. Le public imediat ce accesez blogul. Multumesc pentru intelegere.