2018-05-28

Roy Orbison - I drove All Night. Provocare muzicală

Carmen ne invită la “Provocare muzicală”. Amănunte pe blogul Între vis şi realitate
*
In videoclipul ales pentru azi apar Jennifer Connelly, Jason Priestley (cunoscut mai ales din serialul Beverly Hills, 90210, care a rulat intre anii 1990-2000) şi (indirect apare) Roy Orbison.
Vizualizare pe YT
Îmi place melodia interpretată şi de Cindy Lauper.
Au mai interpretat melodia Céline Dion (nu-mi place, nu-l postez) şi The Protomen (îmi place, dar nu am găsit şi un videoclip reuşit - o poză nu poate fi considerată videoclip).
*
Să ne revedem cu bine la Friendship Friday!

14 comentarii:

  1. O idee foarte faină. Cu ceva ani în urmă, era în blogosferă rubrica lui SoriN. „Meloman pentru o zi”. E frumos să ne mai delectăm și cu muzică bună, să admirăm preferințele fiecăruia.
    Mi-a plăcut mult alegerea ta, dragă Diana. Trezește amintiri....
    Numai bine și o săptămână plină de bucurii! :-)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, mi-a placut si "Meloman pentru o zi", doar ca la vremea aceea nu reuseam deloc sa postez videoclipuri de pe YT - si acum imi ia foarte mult timp si blogul se incarca apoi foarte greu.
      Da, e o melodie care duce gandul spre trecut. :)
      Multumesc, Alex draga! Iti doresc sa iti fie bine! :)

      Ștergere
  2. wow! Ce amintiri faine ... eram un pic mai tinere atunci!
    Saptamana melodioasa sa ai!
    Pupici! <3

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dadada! Eram ceva mai tinere! Sufletul tot tanar ne este! :) Ritmul e potrivit si pentru acum si pentru mai tarziu. :)
      Multumesc, Ella draga! Iti doresc sa ai o saptamana minunata! Melodioasa stiu ca e: trilurile pasarilor in gradina. :)
      Pupici! <3

      Ștergere
  3. Hello dear Diana!
    Wow! Great songs ! Lovely choices!
    You brought me so beautiful memories from the past!
    Wishing you a lovely day and a happy week! Hugs!
    Dimi...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hello dear Dimi!
      Thank you! :)
      Oh, yes! Beautiful memories I have it too. :)
      I wish you a wonderful day - and week! Hugs!

      Ștergere
  4. Frumoasa alegere!
    Are dreptate Alex,amintiri de neutat!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, Iulisa. :)
      Amintirile par ca vin valuri-valuri in cazul unor melodii.

      Ștergere
  5. Bună Diana!
    Superă alegere,mulțumesc!
    O săptămână frumoasă și ușoară să ai!
    Pupici și mulțumiri de vizită

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna, Elena draga!
      Multumesc!
      Iti doresc sa ai si tu o saptamana frumoasa. Imbratisari si pupici, cu drag!

      Ștergere
  6. wow, ce videoclip si ce pereche frumoasa! Jennifer Connelly, din A Beautiful Mind (film cu care a si luat Oscar) si pustiulica din Beverly Hills, 90210 ☺ Unul din cele mai de succes seriale americane din anii '90... Urmatorul serial a fost Melrose Place, în care imi placea enorm Grant Show. Il vad si acum în Clanul Denver - versiunea 2018 - însa nu imi mai place actorul, acum - de aici din Denversi, o ador pe Elizabeth Gillies <3
    Roy Orbison <3 dragalasul! nici nu-mi pot imagina Lumea fara el! Cum sa fi existat fara Crying, In Dreams, Pretty Woman, Only the Lonely, I Can't Stop Loving You... Hahaha, ce am divagat! de la I Drove All Night ☺☺☺
    si acum sa trecem la I Drove All Night - varianta Cyndi Lauper. Trebuie sa zic ca dintre cele doua videoclipuri, primul imi place foarte mult. Cyndi Lauper are alte videoclipuri în care e TOTALA! Girls Just Want To Have Fun e de nota 10 plus <3 Apoi Time After Time, All through the night, True Colors ... sa nu uit de aparitia fenomenala la USA for Africa unde vocea ei aduce o nota speciala.
    Da... ani trec si tinereii de acum habar nu mai au ce este muzica adevarata! ;-) Noroc cu noi ☺☺☺
    Te pup Diana. O saptamana placuta în continuare.
    Ganduri bune si îmbratisari, de la trio pentru trio <3

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am vazut "A beautiful mind" dar n-am stiut cum se numeste actrita - nu prea retin numele actorilor (exceptie fac cei care-mi plac foarte mult). :) J.P. mi-a placut doar in rol - l-am mai vazut si in alt serial (ceva sf) dar avea rol negativ. Din Beverly Hills cred ca am vazut doar un sezon si din Melrose Place din cand in cand (si mie imi placea Grant Show - nu tin minte sa-l mai fi vazut in alt film/serial) :) E dragalasa E. Gillies - am vazut-o numai in "Moartea si reintoarcerea lui Superman" - nu stiam atunci numele actritei, am cautat acum si de aceea stiu). :)
      Si azi imi place Roy Orbison! Toate cantecele lui imi plac.
      Si mie-mi place tot primul video, cert. :) Varianta Cindy L. a postat-o pentru ca imi place cum interpreteaza ea - un fel de... comparatie intre "reinterpretari" :)Cindy L. are multe videoclipuri faine dar cu I drove all night l-am gasit doar pe acesta.
      Azi, tinerii au muzica lor care, probabil, se potriveste mai mult... electronicelor de care sunt inconjurati. :) Uneori ma gandesc ca si ei ar asculta cu placere interpretii preferati de alte generatii doar ca... nu e cineva care sa ii "provoace" - ei se orienteaza mai mult dupa ce apare la TV sau radio. La casa avem un vecin care a ascultat la noi "Pink Floyd" si de atunci si-a facut o colectie serioasa de piese ale "gigantilor de atunci" - si amicii lui nu zic nu. :)
      Multumesc, Carmen draga!
      Iti doresc sa ai o zi minunata! Imbratisari si pupici, cu drag, de la trio pentru trio! <3

      Ștergere
  7. NUUUU SEEEEE POOOOOAAAAATEEEE :o!!!!!
    Deci serios, vorbesc cat se poate de serios. e cand cu provocarea primul clip la care m-am gandit a fost I drove all night. Si imi ziceam cum o sa povestesc ca varianta lui Roy O. imi place dar dintrecele trei (notabile si mentionate - eu pe-a patra nu o stiu) a lui Cindy imi place cel mai mult. Mi se pare ca atunci cand porneste piesa [ cu sau fara videoclip ] prinde viata si e pasiune pura. Nici mie nu imi place varianta lui Celine. Imi place Celine dar nu imi place piesa in interpretarea ei.. ihhhhh . :))))

    Pupici :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Gand la gand cu bucurie, altfel spus! :) Suntem si pe aceeasi unda muzicala?! <3
      Mie-mi place cel mai mult varianta cantata de Roy Orbinson nu doar pentru ca-mi place vocea lui, si-mi plac cantecele lui dar imi plac, in general, interpretii - am destule interprete preferate (intre care si Cindy).
      Seara frumoasa iti doresc! Pupici! <3

      Ștergere

Va multumesc pentru ca sunteti aici. Comentariile sunt moderate deoarece e singura metoda pe care o stiu sa nu pierd vreun mesaj si sa evit mesajele nepotrivite. Le public imediat ce accesez blogul. Multumesc pentru intelegere.