2024-08-15

Vedere spre tei. RiO

Vă rog, nu-mi criticați compoziția fotografică! 😃 

Reflexia unui tei și a unor plante în geamul casei

Făceam poze unui obiect confecționat pentru jocurile de creativitate - în balcon, profitând de lumina zilei. Am agățat pe o sârmă ceea ce  voiam să fotografiez - și cât m-am chinuit să agăț obiectul să se vadă din față! - și am apăsat butonul. Deesiiiguuur, obiectul s-a desprins, poza a fost ratată, dar pentru că am remarcat reflexiile mi-am amintit de acest joc și mi-am zis că nu strică să am o poză potrivită dacă nu găsesc pe undeva sau nu-mi vine vreo idee sau, daca îmi vine vreo idee, să nu am timp să o pun in practică. Și m-am ales cu imaginea unui geam in care se reflectă în special teiul înalt care ține umbră și nu ne sufocăm in casă.

Și am uitat de poză! Neavând de unde să iau o poză potrivită pentru jocul Reflexii in oglinda, inițiat de SoriN și găzduit azi de Carmen pe blogul Intre vis și realitate, am căutat în propria arhiva foto - poate, poate descopăr o poza cu o reflexie cât de mică. Și-am găsit! N-am vrut să iau de pe site-urile unde sunt sute de imagini care pot fi utilizate fără licență...

Poate participa la acest joc oricine publica pe blogul său o foto cu reflexii - și înscrie link-ul in tabelul de pe blogul subliniat mai sus.

7 comentarii:

  1. Ce frumoooooos! Diana, ma bucur foarte mult ca te gandesti la rubrica de joi 😘🤗 Ma bucur si ca esti activa si creativa, ania astept sa ne prezinti noile creatii!
    Pupici si imbratisari de la trio pentru Quattro 😘🍀🐾💞🥰🫶🏻☀️

    RăspundețiȘtergere
  2. Stiam că văzusem pisicuțele la MFC și mă întrebam de ce încă un articol azi tot la MFC. Si apoi am văzut si textul și deza nedumerirea era și mai mare. Apoi m-am lămurit citind. POate că er trebui să modifici titlul, măcar să ștergi MFC-ul.
    Îmi place reflexia copacilor în ferestre, urmăresc fascinată când sunt la volan și merg prin pădure, jocul frunjelor reflectat în luneta mașinii din fața mea. Din păcate nu pot face mereu poze așa cum mi-aș dori.
    Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  3. A mi me gusto tu foto. Te mando un beso

    RăspundețiȘtergere
  4. Se spune că cele mai frumoase poze sunt cele facute spontane! Așa ai obținut și tu o poză potrivită pentru jocul Reflexii . Pupici. Zi frumoasă!

    RăspundețiȘtergere
  5. Salut prietene blog, inca te citesc si te urmaresc. Am vrut doar să te anunț. Este întotdeauna atât de distractiv să vezi ce faci și ești mereu ocupat să descoperi ceva nou și care îți face blogurile atât de frumoase. Gr, Tine

    RăspundețiȘtergere
  6. Un inedit special in aceasta imagine. Se vad tot felul de forme fantomatice pe acolo. Ce bine ca ai pastrat--o si folosit-o!
    Am constatat ca tabelul este deschis si mi-a parut bine sa vad ce pierdusem.
    Pupici si weekend placut, Diana draga!❤️😘

    RăspundețiȘtergere
  7. Cred ca este de departe una dintre pozele mele preferate de la Reflexii. Cat de tare ti-a iesit. Mi-a adus aminte peripetia de cum faceam poze intr-un timp cu camera video legata prin video de pc.. ca sa functioneze ca webcam... Doamne cum facusem asta???? :))))))))))))
    Ideea e ca facusem o poza lui Ralu asa... si cu poza aia am luat premiu la un concurs foto :))))))). Ba chiar aparut si in ziar :O. Uitasem....
    Pup cu drag

    RăspundețiȘtergere

Va multumesc pentru ca sunteti aici. Comentariile sunt moderate deoarece e singura metoda pe care o stiu sa nu pierd vreun mesaj si sa evit mesajele nepotrivite. Le public imediat ce accesez blogul. Multumesc pentru intelegere.