2017-03-14

Zece paşi pentru a evita depresia

E bine să ţii cont de ceea ce simt cei din jurul tău, dar nu opri maşina de teamă că au ameţit roţile. (Steven Wright)*
Zâmbiţi, că nu doare!
Lista de activităţi anti-depresie:
1. Plimbaţi-vă cu maşina. Parcaţi la marginea drumului, puneţi-vă ochelarii de soare şi scoateţi pe geam uscatorul de păr. Îndreptaţi-l către maşinile care vin din faţă. Număraţi câţi şoferi frânează brusc in faţa voastră!
2. Reîncărcaţi automatul de cafea din biroul vostru cu cafea decofeinizată timp de trei săptămâni. Când toată lumea va fi depăşit dependenţa de cafea schimbaţi-le cafeaua cu ESPRESSO.
3. Dacă scoateţi bani la ghişeul băncii la rubrica scopul folosirii banilor scrieţi pentru marijuana
4. Când sunteţi pe un coridor săriţi in loc să mergeţi. Apoi încercaţi să număraţi persoanele care se uită la voi cruciş.
5. Dacă sunteţi la restaurant şi vreţi să comandaţi ceva, cereţi apă plată dietetică.
6. Sunaţi-vă prietenii cu cinci zile înainte să mergeţi la o petrecere şi spuneţi-le că nu veţi putea fi prezent din cauza unei dureri de cap.
7. Când scoateţi bani de la ATM strigaţi din toţi rărunchii “Am câştigat! Am câştigat!”
8. Dacă vă aflaţi într-o grădină zoologică luaţi-o brusc la fugă către ieşire strigând îngrozit Salvaţi-vă! Au scăpat toate animalele!
9. Dacă aveţi copii, la masa de seară spuneţi-le că din cauza recesiunii va trebui să renuntaţi la ei! Dacă nu aveţi copii scăpaţi de depresie in nouă paşi.
10. La farmacie, cumpăraţi o cutie de prezervative şi apoi întrebaţi farmacistul unde este cabina de probă!

Autorul vă garantează că după ce parcurgeţi toţi  paşii veţi suferi de orice, mai puţin de depresie.
* *
Nu ştiu cui aparţine textul dar m-am distrat, aşa că îl împărtăşesc cu toţi cei care au simţul umorului. Şi cu cei care nu au!

₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪
* Nu sunt tocmai sigură că respectivele cuvinte chiar îi aparţin lui Steven Wright deoarece el spune că multe apar pe te miri unde ca fiind “ale lui”, dar nu-s.
Steven Alexander Wright s-a născut in 06.12.1955. Este comediant american, scriitor, actor, producător de film, apreciat şi premiat.

6 comentarii:

  1. Sunt grozave toate sfaturile... mai ales nr 10!!! Hahahahahaha.....
    Eu stiu un traznit care în Lidl a cerut casierei sa vina srful de magazine ca el are o reclamatie ... nu aveau la vanzare preservative cu gust de sparangel! Si asta nu e o gluma! A intrat in istoria satului... A, sa nu uit, desigur ca este roman cel care a intrebat! Hahahahaha ....
    Pupici si o seara faina!
    p.s. Mai am de lucru in gradina... pffff :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :)))) Hahahaaha! Oare ce voia, de fapt? :)) Ca-n faza cu_calu'? :)) Saracu'! :))) Hai, ca nu-mi mai trece râsul! :))) Azi nu stiu ce-am avut, dar am râs ca proasta-n târg! :))

      Multumesc, Ella draga!
      La gradina m-am gandit ca muncesti cand am citit ca esti ocupata! Ce fain! Da, da, poate fi obositor, dar si cand vin zilele sa te bucuri de rezultatul muncii! :) Ce fain sa ai gradina ta! Spor la ce aveti de facut!
      Noapte buna! Pupici, cu drag! <3

      Ștergere
  2. Grozave...toate!! Mai ales 4,5,9 (super concluzia: "Dacă nu aveţi copii scăpaţi de depresie in nouă paşi"...(*-*) Dar, subliniez toate sunt nostime ... m-am deconectat de la stresul care ma tot incearca zilele acestea!...
    Multumesc frumos de ocazia de a zambi, de a rade, de a vedea lucrurile un pic altfel; reusesc atat de greu sa mai gasesc sens la cele ce se intampla in jur. Dar... sunt optimista inca, sper si cred ca exista o logica la tot si toate. Asa ca: pozitivitate si inspiratie, toate cele frumoase sufletului in aceasta noua saptamana! Salutari cordiale!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucur tare mult ca ti-au placut, ca ai zambit. :)
      Oh! Sa nu cauti logica la ceea ce se intampla uneori! :) Eu imi spun mereu ca trecatoare e orice stare, chiar daca mai raman si urme. :) Cred ca iti inteleg stresul cotidian, pentru ca l-am simtit din plin saptamana trecuta... Cum zici tu, altfel: unele par a nu avea vreo noima.
      M-am imaginat facand toate cele descrise mai sus! :)) La cate ciudatenii par a se intampla cred ca nu m-ar remarca prea multi! :) Un ospatar istet chiar mi-ar aduce o sticla cu apa, de la chiuveta, si-ar zice ca e dietetica. :)
      Multumesc la fel, Alexa draga! Sa ai parte de zile linistite si de reusite! <3

      Ștergere
  3. Ha ha! Minunat! Ma si vedeam topaind pe un coridor!!! Sau fugind prin Zoo!
    Super fain! Multumesc mult pentru un moment minunat!
    Pupici si un weekend excelent! <3

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :)) Daaa! Cred ca textul devine amuzant tare cand ne imaginam in diferitele posturi!
      Cu multa placere!
      Weekend cu veselie iti doresc, Suzana draga! Pupici! <3

      Ștergere

Va multumesc pentru ca sunteti aici. Comentariile sunt moderate deoarece e singura metoda pe care o stiu sa nu pierd vreun mesaj si sa evit mesajele nepotrivite. Le public imediat ce accesez blogul. Multumesc pentru intelegere.