2013-09-14

Iubirea nu are limite - Happy Weekend!

Un tanar in varsta de 18 ani din Insula Bali s-a casatorit cu o vaca. Tanarul a descoperit intr-o buna zi ca nu poate trai fara aleasa inimii lui, cu toate ca, in prima faza, localnicii s-au opus unui asemenea mariaj. Pana la urma, tanarului i s-a permis sa se casatoreasca cu animalul.

Un tanar sudanez s-a casatorit cu o capra. Tanarul a fost nevoit, insa, sa plateasca o compensatie serioasa stapanului caprei, inainte de a se casatori cu ea. Din pacate, "familia" nu a rezistat prea mult. "Mireasa", intr-o zi, a inghitit o cana de plastic, murind asfixiata.

Un tanar din Australia s-a casatorit cu labradorul sau, insa a declarat ca aceasta casatorie nu se va consuma, ea fiind facuta doar pentru a arata lumii cat de atasat este de animalul sau de companie.

Eija-Riitta Berliner-Mauer (ultimele doua cuvinte inseamna "Zidul Berlinului") este primul om care a vorbit public despre atractia sa pentru un obiect. Ea s-a indragostit de Zidul Berlinului inca din copilarie, iar la sfarsitul anului 1979 a insistat sa se casatoreasca cu el.
Din pacate, "mariajul" lor sfarseste tragic in anul 1989, Zidul fiind pus la pamant, iar femeia ramanand distrusa. Niciodata aceasta nu a mers sa vada ramasitele "sotului" sau, insa are acasa o miniatura a constructiei originale, in semn de respect si credinta.

Erika Eiffel este, poate, cea mai cunoscuta persoana din lume care s-a casatorit cu un obiect. Frantuzoaica a decis sa ia numele celebrului turn Eiffel, dupa ce i-a facut curte trei luni. Tanara declara ca e fericita cu "sotul" ei. In plus, a creat si o pagina web, prin care transmite si altor oameni cu pasiuni ciudate asemanatoare sa i se alature.

Maria Griffin din San Bernadino, California, s-a temut ani la rand ca ar fi asexuala, deoarece nu simtea nimic pentru ceilalti oameni. A recunoscut ca primul orgasm l-a avut in timp ce se gandea la cladirea Chrysler din Manhattan. Cu timpul a dezvoltat pasiuni ciudate pentru diverse vehicule, fiind atrasa, in special, de camioanele Ford.
Nu mai voia sa mimeze ca ii plac barbatii. Si-a cumparat un camion si s-a casatorit cu el. Conform femeii, viata lor sexuala este excelenta si foarte activa.

Sursa: ziare.com
HAPPY WEEKEND! - Editia 36

25 de comentarii:

  1. Sunt foarte derutată... Cum poţi avea viaţă sexuală activă cu un camion?!?
    Ce traume or avea oameni aceşti?

    Duminică plăcută, draga mea! pup

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dar gândeşte-te la traumele camionului!

      Ștergere
    2. Eeee... O fi camion fara cutie de viteze automata ;) Ups!
      Cred ca, mai mult si mai mult, acesti oameni simt nevoia de atentie - indiferent ce fel de atentie! Vor sa “lase ceva in urma lor”, sa ramana in memoria colectiva. Si, pentru ca nu au cine stie ce talente, s-au gandit la ciudatenii. O alta forma de fetisism?!
      O americanca, divortata, cu 3 copii in ingrijire, s-a casatorit cu propria-i persoana. E ca si cum un barbat s-ar casatori cu mana!
      Multumesc, Anastasia. Minunata si acest sfarsit de saptamana sa iti fie! Pupici!

      Ștergere
    3. :)) Camionul, la un moment dat, s-ar putea sa dea cu nevasta in zid si apoi sa invoce legitima aparare!

      Ștergere
  2. Să ai un weekend liniștit și fain.

    RăspundețiȘtergere
  3. Răspunsuri
    1. Si nu s-a gandit Domnul la garduri (prea inalte), dorindu-si creatiile in libertate! :)

      Ștergere
  4. Ce să spun, fiecare după placul inimii, nu-i așa?! Dragostea asta e lucru mare, odată căzut în mrejele ei, nu mai contează sexul, orientarea religioasă, rasa, specia, etc etc! Weekend frumos îți doresc, Diana dragă! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daaa... Cand dragostea e mare, sexul nu mai conteaza, se zice! Acum, putem completa: cand dragostea e mare nici regnul nu mai conteaza! :)
      Saptamana minunata sa iti fie! Pupici cu drag!

      Ștergere
  5. O, Doamne! Tot felul de... nici nu stiu cum sa le zic. Aia nu e dragoste, e boala psihica. Cum sa te indragoststi de un zid sau de un camion? Poate o fi fantezii, fetisuri si ei cred ca-i dragoste. Doamne fereste de asa nebunie.
    Un weekend cat mai frumos, Diana draga!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Categoric, nu au toate tiglele pe casa acesti oameni! Si, doamna Turn Eiffel a fost indragostita de Zidul Berlinului dar pentru ca alta s-a casatorit cu el - bigamia fiind interzisa in statele de unde ele provin - s-a maritat cu Turnul! Mi-e greu sa cred asa ceva dar... Uau! :)
      Saptamana minunata sa iti fie! Cu drag!

      Ștergere
  6. Iubirea e un lucru foarte mare ;) Si daca ea se manifesta fata de o legatura de patrunjel sau un pod, e mai putin important. Nu e mai important ca respectivii sa fie fericiti? ;)
    Si ce e si mai dragut si interesant e ca sunt scutiti de a face pe celalalt nefericit ;) :))
    Nu stiam nimic despre atatea casatorii neconventionale...dar, de multe ori, si unii oameni aflati intr-o casatorie obisnuita, foarte conventionala, spun ca descopera ca, de fapt, au ca sot/sotie un porc sau o vaca... ;)
    Fac si eu haz... Habar n-am cum o fi. Eu ma gandesc in ce fel au functionat respectivele casatorii, daca sunt reale. Desi...nu stiu. Vad ca sunt foarte discutate si disputate casatoriile gay... Nu stiu cum ar fi posibile unele cu un obiect sau animal...
    Oricum, foarte interesant. Nu cunosteam nimic de genul :)
    Happy weekend in continuarea, Diana draga!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :)) Greu la deal cu boii mici si la vale cu pisici! Casatoriile intre persoane de acelasi sex or fi controversate pentru ca... implica numai oameni... Ca de vrei cu animalul... E prea mult! :) Si ma mir ca s-au incheiat astfel de casatorii! Or fi "certificate de casatorie" asa cum se dau unora, de ziua indragostilor! Altfel ar fi greu de explicat cum un primar - sau preot! - ar oficia astfel de uniuni!
      Ce ti-e si cu dragostea asta! ;)
      Saptamana minunata sa iti fie! Cu drag!

      Ștergere
  7. Ha, ha! Multe ciudatenii mai auzim in lumea asta. Si cati aiuriti invoca "iubirea" pentru fanteziile lor bolnave. Ma rog, este loc pe lumea asta pentru toti. Important este sa nu uitam care este normalitatea.
    Lasand la o parte aspectele serioase, m-am amuzat de alagerile celor mentionati. Bietul sot, sa-i moara...capra de nevasta-sa! Sau nevasta-capra? Ha, ha! :D
    O duminica frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si cate cidatenii or mai fi! Oameni care-si fac operatii pentru a semana cu... pisicile! Sau cu elfii! :) Personal nu-mi pot imagina nici cum aleg unii sa-si tatueze fiecare bucatica de piele! Dar, vorba ta: fiecare face ceea ce crede pentru a fi... fericit!
      Ce capra neatenta! :)) Incepuse sa se creada om si-o fi vrut sa bea lapte cu cana! Ups!
      Saptamana minunata sa iti fie!

      Ștergere
  8. Am rămas fără glas. Dar, trecând peste imposibil, şi acceptând orice, cum oare o trăi doamna Eiffel, nu e geloasă pe toţi vizitatorii cu care îşi împarte domnul? ;)
    Weekend plăcut!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :)) Nu-i geloasa doamna! E chiar mandra, pentru ca toata lumea vrea sa-i cunoasca sotul! Stie ca el n-o va insela cu nimeni si cu... nimic! :))
      Saptamana minunata sa iti fie!

      Ștergere
  9. Îţo sunt extrem de recunoscător pentru această postare: Prietena mea se numeşte Penelopa ( http://penelopa1.wordpress.com ). Ne iubim foarte mult, dar, ... nu suntem hotărâţi ÎNCĂ (sic!) să ne căsătorim: ea are numai cinci luni!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cu multa placere! :)
      Am cunoscut-o pe prietena ta! E o ochioasa bruneta foarte frumoasa! Si sunt convinsa ca va iubiti foarte mult! Multi ani fericiti va doresc! :) Mereu imi va aminti de Ulise al II-lea cel ocos! :)

      Ștergere
  10. Dumnezeu este cel care alege persoana potrivita pentru cineva, sau omul alege? Sau cum e cu asta? Oare Dumnezeu pregateste pe cineva special pentru o persoana si apoi le ofera ocazii pentru a se intalni si totodata le da certitudinea ca au gasit partenerul potrivit???
    Asa cum poti sa gasesti iubirea pentru o "entitate" nepalpabila, de ce sa n-o gasesti alaturi de ceva real...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cu greu as putea contrazice cele ce ai scris, dar... nimeni nu s-a casatorit (inca, cel putin) cu "entitatea". :)
      Poate gresesc, dar Dumnezeu le-a spus lui Adam si Eva sa se inmulteasca si sa umple pamantul... Iar omul si capra nu se vor putea inmulti! :) Dumnezeu i-a dat omului libertatea de-a alege, dar i-a si spus sa se "inmulteasca". Ce face omul cu libertatea de a alege se vede tot mai limpede dar nimeni nu are dreptul sa se opuna fericirii altuia. :)

      Ștergere
  11. ioooi...
    o lume nebuna, nebuna, nebuna!
    nici nu sunt lanturi pentru cati nebuni sunt! :)

    RăspundețiȘtergere

  12. Personal nici nu vreau sa-mi imaginez, sunt persone total anormale!
    Fetisuri si obsesii sexuale!
    Totusi e haios cand citesti despre astfel de ciudatenii!:)
    O zi frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
  13. hai ca am ras cu lacrimi! :))) o serie de ciudatenii ai adunat aici, parca special sa ne lasi cu gura cascata! da... imaginatia oamenilor nu are limite! :)))
    O saptamana vesela iti doresc, la fel si celorlalte doua fete din casa! pupici

    RăspundețiȘtergere

Va multumesc pentru ca sunteti aici. Comentariile sunt moderate deoarece e singura metoda pe care o stiu sa nu pierd vreun mesaj si sa evit mesajele nepotrivite. Le public imediat ce accesez blogul. Multumesc pentru intelegere.