2017-11-29

Ultimul in grup. Miercurea fără cuvinte!

Fotografii pentru Miercurea fără cuvinte!  Jocul pornit de Carmen şi continuat de Călin. Sunt invitaţi în joc toţi cei care doresc.
Provocarea pentru azi: Ultimul… orice. :) 
Sursa foto: Brasov, orasul sufletului meu

HAPPY WW!

13 comentarii:

  1. :) Frumoase imagini. Am fost atat de ocupata, incat am uitat complet ca e miercuri...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc. :)
      :)) Deci nu sunt singura! Am postat, in mare graba, aproape de miezul noptii! :)

      Ștergere
  2. :) La mine e deja ultima zi de toamna.... Nu stiu cum trece timpul atat de repede.
    Avem si noi doi porumbei. Au facut un pui asta vara.. Era maricel cand dupa o furtuna a disparut :(. Nu stiu ce s-a intamplat exact dar imi place sa cred ca a supravietuit si apoi el era cel cu pene allbe-n coadă care venea cu perechea aceea sa manance pe pervaz.
    Acum in toamna au facut iar doua oua... Pe un pui lam gasit la doua zile cand iesise din ou alaturi. :( Al doilea crescuse si tremura acum doua zile in cuib. Sper sa fie bine.. am mari emotii.
    Vazand porumbeii in poza mi-am amintit de ai mei :)
    Imbratisari!!
    cu drag
    rux

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Randurile tale se potrivesc si unora dintre porumbeii care "vin pe la noi" :) dar se potrivesc si unora dintre ingrijorarile mele... :) Candva, era un cuib de porumbei deasupra intrarii in scara blocului (mai spre lateral) dar l-a stricat un vecin, de curand... :( Ei, si in cuibul acela am vazut crescand mai multe generatii de pui si cand era furtuna sau ploua foarte tare mi-era gandul la ei. (porumbeii vin la gemaul de la bucatarie). La geamul de la balcon vin turturelele - se baga si porumbeii, e drept :) Si anul acesta au venit parintii si puii (doua perechi de turturele); la pui li se mai vedea puful... Cand s-au mai marit si-au alungat parintii! Acum vin doar ei - asteapta cuminiti pe o creanga din teiul care "bate-n geam" si cum aud miscare cum se muta pe pervaz. Cuibul lor este intr-un pom din apropiere si de cate ori e furtuna sau ploua tare... :) Desigur! Ma gandesc la turturele. :)
      Multumesc, rux.
      Pupici cu drag!

      Ștergere
  3. Ha, ha! Tot pasaret ai ales si tu!
    Faine unghiurile in care au fost surprinse pasarile!
    ... Am vazut la copacii de langa unele blocuri ca oamenii mai pun cate o casuta pentru pasari... Mi se pare o idee buna pentru eventuale cuiburi...
    Zile de sarbatoare minunate, Diana draga! Pupici! <3
    Happy Joi! :D

    RăspundețiȘtergere
  4. Sunt multi porumbei pe acolo. Oricum, in perioada asta, ciorile sunt la putere:))

    RăspundețiȘtergere
  5. A doua fotografie e superbă!
    Iar prima... ce să zic? Pe la mijlocul drumului meu zilnic de şi spre casă, e o covrigărie. În faţa ei fac mersul piticului pentru că se adună atât de mulţi porumbei încât ocupă fiecare bucăţică de trotuar şi ciugulesc resturile aruncate de cei de la covrigărie. Nu se sinchisesc, sunt obişnuiţi cu oamenii aşa că nu zboară decât dacă un copil jucăuş aleargă spre ei. Aşa că sunt tot timpul atentă să nu calc vreo aripă. Şi când totuşi îşi iau zborul... ai toate şansele să se pună direct pe cap sau să te lovească-n faţă :D
    Sunt tare faini!
    O zi minunată îţi doresc!

    RăspundețiȘtergere
  6. Îmi plac porumbeii, dar mai mult îmi plac turturelele, sunt mai gingașe, mai finuțe. A incercat și la noi să se aciuiască o pereche, dar le-au gonit coțofenele...

    Zile frumoase, dragă Diana!

    RăspundețiȘtergere
  7. Ma gandesc cu groaza ca la voi a venit deja zapada si pasarile iar nu au unde sa se ascuda de frig! Brr... Si aici pomii nu prea mai au frunze, dar este mai cald!

    Sa ai zile frumoase, draga mea! Pupici!<3

    RăspundețiȘtergere
  8. Bună Diana!
    Frumos ai surprins porumbeii,păcat că a venit zăpada!
    Îți doresc un decembrie fericit și plin de bucurii,draga mea!
    Pupici cu drag,îmbrățișări și mulțumiri de vizită

    RăspundețiȘtergere
  9. Grozava viziune in dinamica a porumbeilor in ambele imagini; chiar plina de amuzament prima cu cel care paseste atat de mandru, cine stie?! :)...
    Seara placuta de joi si weekend, asemenea!

    RăspundețiȘtergere
  10. ultimul, in grup, insa... tine pasul :-) asta e important, sa apartii unei comunitati :-) Ce de nuante de griiiiii! Toamna e adânca. Griul ei bate-n alb de iarna ;-) Si cerul este gri-auriu... o nuanta deosebita, in a doua fotografie!
    Astazi a nins si pe aici. Insa de depus, nu s-a depus decat pe masina. Cand sa plec spre casa, am avut de razuit! :-) Maine va fi pericol de lunecus pe sosele - va trebui sa conduc mai atenta. Dupa ce iarna isi va intra in drepturi, serviciile de intretinere a soselelor nu mai au probleme - nu stiu de ce demareaza actiunea asa de alene :-)
    Te pup. Salutari Cotofenei mele dragi si Deliei. Va imbratisej <3

    RăspundețiȘtergere
  11. Ce interesant te-ai gândit la temă, dragă Diana! Privind la pozele alese, m-am gândit la ... păsările călătoare, la cele ce pleacă atât de departe, an de an , pentru ca la primăvară să vină înapoi. Și regula aceea din stol, ca cel ce-a obosit să zboare ultimul, până-și mai trage sufletul...
    Numai bine îți doresc cu drag și zile cu bucurii!:-)

    RăspundețiȘtergere

Va multumesc pentru ca sunteti aici. Comentariile sunt moderate deoarece e singura metoda pe care o stiu sa nu pierd vreun mesaj si sa evit mesajele nepotrivite. Le public imediat ce accesez blogul. Multumesc pentru intelegere.