2014-03-24

Pink Mondays!

Pink Mondays la karmapolice.

6 comentarii:

  1. Ok! Asa va trebui sa fac si eu, dar noroc ca am blog...... ma pot urmarii acolo, politia cred ca se va plictisi citind bla-bla-ul meu! :))) Saptamana pink draga mea!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Politaii poate vor avea doar un interes pentru a se relaxa cititnd ceea ce scrii, dar cei de la companiile de publicitate, producatorii, prestatorii de servicii etc analizeaza cu atentie, pentru a sti ce produse si servicii s-ar putea sa accepti cand le vor oferi. :)
      Multumesc, la fel! Zile fericite! Pupici cu drag!

      Ștergere
  2. culmea este ca "urmaritorii" stiu tot ce spunem si ce nu spunem, noi - astia mici si fara importanta, dar NIMENI nu stie de doua saptamâni unde a disparut Boeing 777, zborul MH370!!!!! Culmea tehnologiei secolului 21, al satelitilor si al Deep Space Internetului!
    o saptamâna pink draga mea :-*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. subscriu 100% la ce spune Carmen :)

      Ștergere
    2. :) Speculatii sunt multe, inclusiv ca ar fi prima "deturnare cibernetica"...
      Exista, evident, si varianta ca se stie exact unde este avionul, doar ca nu se spune... E prabusit, probabil in ocean, dar nu l-au gasit - sau taraganeaza lucrurile pentru a nu fi nevoie sa fie trasi la raspundere eventuali vinovati si a se plati despagubiri...
      Multumesc, la fel! Pupici cu drag!

      Ștergere
    3. Pentru marile concerne, pentru companiile de asigurari etc s.a. nimeni nu e mic si fara importanta. :)
      Zile fericite! Pupici cu drag!

      Ștergere

Va multumesc pentru ca sunteti aici. Comentariile sunt moderate deoarece e singura metoda pe care o stiu sa nu pierd vreun mesaj si sa evit mesajele nepotrivite. Le public imediat ce accesez blogul. Multumesc pentru intelegere.