2015-10-24

Întrebări de la cinefili - leapşa

rola argintie de film
1. Daca ar fi sa pornesti intr-o calatorie, ce personaj dintr-un film ai alege sa te insoteasca?
John Wick, din filmul cu acelasi nume.
2. Alaturi de ce actor ti-ai dori sa joci intr-un film?
Keanu Reeves.
3. Care este filmul pe care vrei sa uiti ca l-ai vazut vreodata?
Intoarcerea lui Hordubal! Un film bulgaresc, cred: in mai mult de prima jumatate a filmului (vreo 40 de minute poate mai putin, dar noua ni s-a parut o viata!) unul mergea cu o caruta, pe un drum de tara, a ajuns la casa parinteasca abandonata, a vazut ca lipsesc obiecte, le-a adunat, cu forta, de pe la vecini, s-a asezat la masa, a mancat, a dormit, a doua zi a plecat de acasa si… a mers cu aceeasi caruta alte vreo 40 de minute – atata mai tin minte si vreau sa uit!!! L-am vazut din greseala, in anii 1980, cand rulau, uneori, doua filme in aceeasi zi, dar la ore diferite - n-am fost atenti si am luat bilete la acesta, in loc sa luam la “Masina Timpului”.
4. Ce film te-a impresionat cel mai mult in ceea ce priveste efectele speciale?
Avatar. Pe cat de putin mi-a placut filmul, pe atat de mult mi-au placut efectele speciale.
5. In scenariul carui film ai dori sa faci mici modificari?
Imitation Game - ceea ce inseamna ca vreau sa schimb realitatea.
6. Care-i coloana sonora preferata?
Black Hawk Down (2001) Hans Zimmer – Aştept
http://www.youtube.com/watch?v=BWAhVbayGv4
7. Care este numele care te face sa vrei neaparat sa vezi un film, fara ca macar sa stii despre ce e vorba? (actor, regizor, scenarist etc.)
Ma pot gandi numai la actori, pentru ca de regizori si scenaristi ma interesez numai de cand cu Clubul cinefililor si numai in cazul filmelor despre care scriu. Actori deci: Keanu Reeves, Angelina Jolie (e actrita, stiu, nu actor).
8. Ce-ai prefera? O aparitie de 2-3 minute in filmul preferat sau sansa de a lucra cot la cot cu regizorul pe parcursul intregului film, dar fara sa-ti apara numele undeva?
2-3 minute in filmul preferat.
9. Alege doua filme pe care ai vrea sa le combini in unul singur.
The Transporter (2002) si The Mechanic (2011).
10. Marvel sau DC?
Habar n-am! Nu m-am gandit vreodata sa ma interesez ce si cum, deci nici sa compar nu pot.

Exceptand raspunsurile de la intrebarile 3 si 6 celelalte sunt valabile pentru acum.
De la Carmen, o provocare despre filme si nu numai.

Zina s-a jucat cu noi.
Cine doreşte e rugat să preia leapşa!

4 comentarii:

  1. draguuuut! pe cât de ciudate mi s-a parut întrebarile, pâna la urma, incercând sa raspund, mi-au parut haioase! :)
    filme proaste am vazut si eu, însa chiar asa sa nu mai vreau sa doresc sa sterg din memorie acel pasaj, nu am... :)) Acum ca pomenesti de anii '80 si filme care nu se mai terminau... imi amintesc ca eram la liceu si am avut o "fereastra" - cum liceul era in centrul orasului pe bulevard, am intrat la cinema si am vazut "Sa mori ranit din dragoste de viata" :)) Nu doar titul este lung, dar si filmul l-am perceput atunci ca fiind fara sfârsit, fara început si fara gust :) Dar fiind cu colegii, fiecare a comentat replicile filmului si ne-am distrat grozav. Nici nu mai stiu exact cum a fost filmul, daca chiar a fost atât de prost sau doar noi am fost tineri si distrati?!
    coloana sonora Black Hawk Down este intr-adevar faina... mângaie duios apoi creste si te ridici cu ea, te înalta... melodia este o senzatie totala!
    La intrebarea 7 categoric era vorba si despre meseriile feminine - hahaha, ca tot am discutat noi doua pe tema aceasta zilee trecute :))
    La întrebarea 10 nici eu nu am stiut despre ce e vorba - benzile desenate nu m-au pasionat niciodata, insa citind pe wikipedia ce înseamna cele doua denumiri, am ales doar pentru filmele inspirate din aceste benzi - nu ca mi-ar fi placut vreunul - dar am ales din doua una :)
    Multumesc ca ai raspuns lepsei. Mi-a placut pentru ca iata, am mai descoperit cateva amanunte in legatura cu gusturile tale :) Te pup si iti urez Noapte buna!
    imbratisari de la duo pentru trio <3

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mie mi-au cam stors creierasii intrebarile, pentru ca nu ma pot hotari usor cand e vorba de alegeri. :)
      Oooo! Chiar vreau sa nu mai am pe "pelicula" omul acela care sa târă in caruta, bate niste vecini (intre altele), doarme, apoi mână iar caruta, de unde tocmai venise! Am ramas in sala pana la final, 'ca nu-mi place sa las ceva neterminat! :))
      Dupa filmele românesti nu prea ma dau in vânt, dar am vazut destule - in special "seria" Brigada Diverse - dar si altele, la TV sau cand mergeam cu amicii.
      Asa m-am gandit si eu la intrebarea 7, dar... deh! am un fix (am mai multe, dar printre ele e si) exactitatea cuvantului. :) De fapt, Milla Jovovich imi place mai mult dar am vazut unele filme cu ea care nu mi-au placut, in schimb, cu Angelina mi-au placut toate filmele vazute.
      Deci asta e! Benzi desenate dupa care s-au facut filme! Am vazut acolo benzi desenate si am recunoscut unele titluri de filme dar abia acum inteleg exact despre ce e vorba (nu pe wiki am cautat info). Multumesc! Am mai invatat ceva. (Superman - cu Christopher Reeve - mi se pare cel mai reusit film facut dupa benzi desenate, dar nu stiu cui "apartine"... desenul) :)
      Ziua minunata sa va fie! Imbratisari cu drag, de la trio pentru duo! <3

      Ștergere
  2. Îmi place! O preiau și eu, o să apară luni!

    Weekend minunat!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Super! Aaaaabia astept sa citesc! :)
      Multumesc, la fel! Sa ai un minunat sfarsit de saptamana!

      Ștergere

Va multumesc pentru ca sunteti aici. Comentariile sunt moderate deoarece e singura metoda pe care o stiu sa nu pierd vreun mesaj si sa evit mesajele nepotrivite. Le public imediat ce accesez blogul. Multumesc pentru intelegere.