2022-09-19

Sunt ceva probleme pe Blogger?

Știe cineva dacă se lucrează la platformă, din nou?! (întrebarea nu e tocmai corect formulată pentru că e firesc să se lucreze continuu, dar nu știu cum altfel să formulez).

În urmă cu două zile (trei, deja) am constatat că un site din blogroll (lista de bloguri) nu s-a mai actualizat. Am apăsat (clic) titlul și s-a deschis o pagină în cod HTML... (în bara de adrese a motorului de căutare apare „denumire-site / feed”).

Apar șiruri ca în imaginea de mai jos:

imagine cod html - eroare de actualizare site
Site-ul, căutându-l pe Internet, l-am găsit bine mulțumesc. Așa că am dat fuga la „tabloul de bord” să șterg adresa și s-o introduc din nou. Vise!

Am accesat „Aspect” (layout) în „tabloul de bord” (dashboard) și... am primit mesaj de eroare „bx-9b1hy9” – din ceea ce știu, „bx” e despre erori ivite din anumite incompatibilități între una-alta (din păcate, nu mă pricep).

Mă gândesc că o fi ceva incompatibilitate între HTTP și HTTPS... doar că nu-mi dau seama dacă setările pe blogul meu sunt problema sau de pe celelalte bloguri/site-uri. Pentru că am deschis lista de bloguri și la finalul acesteia sunt multe bloguri pe care s-a scris de curând, fiind la începutul listei până ieri și, brusc, apar la final ca fiind neactualizate și pagina care se deschide e... cod HTML. Și nu sunt doar bloguri „blogspot” (fals)neactualizate în „coada listei” de bloguri!

Pe larg despre problemele de care am parte:

1. nu se actualizează unele bloguri, site-uri, indiferent de „platforma gazdă”; acest lucru am aflat că se întâmplă și altora, deci e posibil să nu fie din cauza setărilor blogului meu.

Acest lucru s-a mai întâmplat cu ceva timp în urmă și apoi s-a rezolvat problema fără a fi necesară intervenția utilizatorilor administratori de bloguri.

2. nu pot accesa „tabloul de bord” pentru a opera modificări în „gadget” – se afișează mesaj de eroare „bx”. Mai are cineva această problemă?

Cam așa arată pagina când accesez „Aspect” (layout) – scuzați calitatea fotografiei; nu știu cum se face „printscreen” de pe aparatul pe care-l folosesc în acest moment.

mesaj de eroare la incarcarea ratata a paginii Aspect (layout) pe Blogger

Transcriere text mesaj de eroare: Hopa, aceasta este o eroare! Încercați să actualizați pagina pentru a vedea dacă situația s-a restabilit.

Dacă aveți în continuare probleme, va recomandăm:
Goliți memoria cache a browserului și cookie-urile și încercați din nou.
Vedeți dacă se mai confruntă cineva cu aceasta problemă. Căutați codul de eroare în Forumul de ajutor Blogger: bx-9b1hy1.

Am încercat variantele recomandate dar încă nu funcționează.

Actualizare 20 septembrie: azi nu mai apare eroare la accesare "Aspect" (pot face modificări) și blogurile din blogroll se actualizează

3. o altă problemă o am când e vorba despre comentarii!

a. uneori trebuie să apăs de nenumărate ori pe „publică” pentru a nu mai primi mesaj că „a intervenit o eroare”. Uneori e suficient să apăs de mai multe ori „publică”, dar alteori trebuie să reîncarc pagina pentru a putea publica (evident, trebuie să copiez ceea ce am scris dacă nu vreau să scriu din nou)

Această problemă o am numai pe unele bloguri „blogspot”, inclusiv pe al meu!

Despre unii dintre prietenii care au conturi WP știu că întâmpină probleme când vor să lase un mesaj, dar nu știu (sigur) cum să rezolv...

b. uneori „public” comentariul și... se duce undeva, dar n-am idee unde pentru că nu primesc niciun fel de mesaj;

c. comentarii ale prietenilor care vin regulat pe aici ajung în „spam”, ceea ce mi se pare cel puțin ciudat.

Sigur că se pot întâmpla multe când se lucrează la „platforme”, dar când nu găsesc informații în acest sens încep să mă „stresez” pentru că nu știu dacă e de la mine sau nu (desigur, poate că există informații și nu le-am găsit eu, deși am căutat și în limba română și în limba engleză).

Mulțumesc anticipat oricui mă poate ajuta cu răspunsuri despre ce și cum sau măcar îmi dă atenție. 😊

28 de comentarii:

  1. Si blogger anda fallando. Y el sábado note menos blogs de los que suelo comentar actualizado. Lo de los comentarios vienen meses pasando. Ojala ya mejore. Te mando un beso.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Es muy desagradable! El problema con los comentarios es viejo. Noté que es el problema en los blogs donde es la forma de comentarios incorporados (como mi blog) pero no en formularios de tipo "pop-up" (como es su blog).
      Espero resolver al menos actualizar los blogs!
      Te mando un beso.

      Ștergere
  2. Cum nu am optat pentru varianta de a avea blogroll cu informaţii despre actualizare, am doar partea aia cu poze unde apar blogurile noi pe care le urmăresc, nu ştiu nimic despre problema asta. Mie îmi apar în reader postările noi.
    La comentarii, la tine şi Suzana, păţesc cum ai spus. Trebuie uneori să apăs de multe ori pe publică până-mi zice că s-a primit comentariul. Uneori, îl ia din prima.
    Sper să se rezolve repede!
    Săptămână frumoasă, Diana!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am ales blogrollul cu actualizare sa stiu repede cine a scris... Acum, au scris cativa, dar blogurile lor sunt la finalul listei, neactualizate - cred ca e o chestiune de "feed". Pot accesa acele bloguri doar cautandu-le pe net sau din "profil utilizator" daca persoana care are acel blog scrie aici. :( Si apar neactualizate atat bloguri WP cat si blogspot... Si asta chiar n-o inteleg deloc! 😊
      La comentarii am observat ca blogurile unde formularul de comentarii e "incorporat" (cum e la mine) au, unele, probleme, dar cele unde formularul e tip "pop-up", nu. Mai poate fi cauza "formatul blogului" ("template")... cum am scris la tine, la un moment dat.
      Stiu din experienta cat e de neplacut ceea ce trebuie sa "suporti" tu si ceilalti care intampina aceasta problema... :( Of!
      Si eu sper!
      Multumesc, Potecuta! Saptamana frumoasa iti doresc sa ai si tu!

      Ștergere
  3. Sunt ceva probleme. Adica de exemplu, eu care am facut o pauza destul de lunga (de nevoie mai mult) m-am izbit de cateva chestii la reintoarcere. Nu mai puteam sa schimb grafica :)))) - nu gaseam deloc de unde pot intra pe html. Am rezolvat dupa un timp - dar asta si pentru ca au schimbat ei ceva iar si e vizibil.
    Ce pot sa iti zic sigur este ca, daca vreau sa schimb la gagets - ioc. inainte puteam opera daca eram logata din pagina blogului (mergeam in dreptul gadgetului, apasam pe iconita si imi dadea voie sa operez- acum nu mai apare decat la articol optiunea.
    Ca sa scot ceva a trebuit sa intr-un de pe la layout.. adica pe usa din dos :))). Si am reusit sa schimb dar doar la un gadget simplu, creat de mine (in care scriam ca particip la superblog).. la cele mai complexe adaugate din lista lor de exemplu nu reusesc nici eu.
    probabil se fac schimbari si sper ca nu bine.
    Ah da.. si nici meniul nu merge sa il accesez de pe blog direct - a trebuit sa intru tot prin blogger ca sa imi apara pagina lui kouki - era publicata si nu se vedea.
    probabil ca voi mai face descoperiri pentru ca as vrea in perioada urmatoare sa fac modificari pe blog... :))) sper totusi sa fie de bine.

    Cu mesajele pana acum nu am avut probleme - dar pe vremuri mi se intampla sa imi faca fugura sa scriu si sa pierd ce scrisesem ca nu se publica si dadea eroare.
    pupici :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Schimbari majore au avut loc candva prin 2019 sau 2020 (poate mai devreme?!) si atunci cred ca s-a dus naibii aproape tot.
      Da, au anuntat scoaterea definitiva a optiunii de a modifica gadget fix de la acel obiect, fara a ajunge in "tablou de bord" - "aspect" (layout). Scosesera si de la articol, dar au facut oamenii tam-tam si l-au reintrodus.
      Si cu editarea e nasol! Degeaba imi scriu eu textul cu ce paragrafe vreau, "ei" mi-l impart in "paragrafele lor". Cand postez o poza, textul de sub ea (sau de langa) se "bolduieste" "de la sine" (rar cand nu se intampla)!
      La acest moment mie-mi semnaleaza eroare cand accesez "layout" (aspect) deci nu vad nimic, nu pot modifica, evident, nimic! :(( Problema cu actualizarea blogurilor cred ca s-ar rezolva daca as putea accesa sectiunea in cauza: sterg blogul din blogroll si introduc adresa din nou.

      O modificare majora este trecerea de la HTTP la HTTPS (protectie mai sigura). Daca nu ai ales acest protocol HTTPS e posibil ca unele pagini sa nu mai fie indexate, sa dea eroare, sa intre in "conflict" cu ce e HTTP si mai multe altele... Trecerea la HTTPS cica scade ratingul o perioada. Cand alegi "redirectionare HTTPS" din "Setari" se schimba in mod automat (in timp) cam toate adresele ce sunt pe blog, dar unele mai scapa si raman cu HTTP, si ar trebui schimbate manual! Asta inseamna sa iei la puricat toate postarile si sa cauti HTTP in HTML! E munca titanica, asa ca n-o fac (din cand in cand am mai avut rabdare - mai ales in cazul fotografiilor am schimbat manual).
      Aeasta modifiare din HTTP in HTTPS aduce cu ea un tip de eroare: 302 (de redirectionare de la HTTP la HTTPS).

      Mai nou, am dedus ca tot ce nu e "cod-gadget" Google ar putea face probleme si trebuie dezinstalate si instalate din nou, sa aflam exact care... Ceva de genu'. Am cateva astfel de coduri.... dar, si sa vreau, pana nu voi avea acces la "aspect" (pagina unde apar toate obiectele gaget si altele) nu pot face nimic...
      Pe langa "disparitie" acum sunt si alte probleme la comentarii, in unele cazuri.

      Ștergere
    2. https ceeeee?????? :O
      eu am pagini cu sectiuni cu linkuri... ma termina. nu era suficient ca am trecut toate videourile de pe youtube momentan pe privat ca sa ma prind cum bag disclaimer ca nu sunt facute pt copii... da ne simplifica viata. sigur. wtf.. pana nu s-o demoda si wtf peste noapte ca lol (ca asa am inteles ca s-a demodat si nu mai e folosit. bine ca m-am apucat si eu sa il folossc la spartul targului... ca at cand era in voga foloseam hehehe...:)))))

      Ștergere
    3. Link-urile respective raman active, oricum - nici nu ar trebui sa modifici orice link, ci doar cele care sunt HTTPS si la adresa blogului/site-ului in cauza; daca modifici la tine si site-ul "celalalt" a ramas HTTP nu se mai face legatura.
      Am auzit ceva cu YT si copiii, dar am inteles ca trebuie sa faca ceva atentionari cei care au continut care nu e potrivit copiilor - ca la filme, cum ar veni. Dar ce-or zice ei si ce-am inteles eu pot fi lucruri total diferite. 😊 Tu nu ai continut care n-ar putea fi vazut de copii fara acordul parintilor. Eu am vreo 3 filmulete cu pisici si porumbei, dar nu le-am facut pentru copii - nu le dauneaza daca le-ar vedea (ar trebui sa atentionez asupra acestui aspect?)
      Nu ne simplifica viata! Ne tin in "siguranta" - siguranta statului. ;) Orice pentru siguranta!

      Acum are farmec "lol", 'ca nu-l mai foloseste toata lumea! 😊 Eu nu renunt la "hahaha!" 😊

      Ștergere
  4. PS: sa nu fie si de la browser - de exemplu eu folosesc microsoft edge acum - de lene :))) ca pe asta il avea instalat. Am si Chrome instalat (asta de nevoie ca imi trebuia pentru nu mai stiu ce la servici).
    Forefoxul imi place cel mai mult dar nu il am aici instalat. Facea cele mai mici probleme.
    Insa vad ca merge f greu azi sa se incarce blogurile. Ma gandesc ca poate totusi opereaza ei ceva. Pupic

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cand sunt probleme de la browser se manifesta un pic altfel... In cele mai multe cazuri reusesc sa fac diferenta pentru ca am avut o mie de probleme are nu tineau de blogspot/Blogger. Incarcarea in timp mai lung poate fi si de la "semnal" Internet, de la memorie cache plina, de la prea multe video/poze/gadget pe un blog (daca nu e super puternic aparatul si/sau conexiunea de pe care accesezi) s.a.
      Am si eu ME instalat, dar nu l-am incercat - imi place Chrome, m-am obisnuit cu acesta.
      Incep sa cred ca se lucreaza ceva mai serios... O sa mai caut info pe platforma de ajutor Blogger.
      Pupici! ❤

      Ștergere
  5. O parte din idei mi s-au intamplat inainte de plecare. Am decis sa nu ma panichez. De fiecare data se rezolva. Cel mai naspa e cand nu pot comenta la mine sau pe wp. Imi zic ca nu a fost sa fie. Lumea sper ca intelege. Daca nu, asta e... Eu zic sa nu pierzi timpul. Se rezolva oricum. Probabil ca se umbla la strans surubul si se mai strica filetele... Pup. 😙❤

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De revenit la normal vor reveni (unele) dar pana atunci... eu n-as sti daca tu sau Cri, de exemplu, ati scris ceva zilele acestea - ar trebui sa caut pe net blogul sau sa accesez din"profil de utilizator" (pentru cei care au lasat aici un mesaj).
      Se rup suruburile! 😊 Am citit pe undeva ca sunt probleme si cu unele formate (vechi) de blog - macar sa zica unde si ce trebuie facut... Macar cei care vor sa schimbe sa stie ce sa faca, chiar daca se "pierd" unele "facilitati".
      Pupici! 😘 ❤

      Ștergere
  6. Povestea cu cometariul apare din cand in cand. De cele mai multe ori merge cu refreshul si cu scrisul din nou ca uit sa copiez.
    Ieri nu am resuit sa intru deloc in pagina de aspect. Vroiam sa schimb tabelul pentru provocarea de saptamana asta, dar tot ce puteam face era sa scriu postari noi si cam atat. La aspectul blogului nu puteam umbla deloc. Si nici acum nu merge. Nu se deschide deloc si nu pot modifica niciun gaget. Tocmai ce vroiam sa adaug in bloggroll, de fapt sa verific de ce nu apare in bloggrol un blog la care sunt abonata.
    Si acum descopar ca am aceeasi problema cu bloggrolul. De ex blogul Suzanei imi apre ultimul in lista, dupa bloguri pe care nu s-a mai scris de cateva luni.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Rar mai uit sa copiez ce-am scris inainte de a apasa "publica" la comentarii. 😊
      De vineri am observat problema cu "aspect" - nu am mai putut umbla acolo, si inca nu s-a remediat. Sper sa se remedieze la un moment dat, dar ar putea fi si nasol... In urma cu vreo cativa ani am citit ca se recomanda ca cei care au pe blog pe Blogger in "formate" vechi sa le schimbe cu unele mai noi - cu cele dinamice, de exemplu, dar mai sunt si altele - pe motiv ca nu vor mai face fatza cerintelor la un moment dat, cele vechi. Formatul blogului meu e vechi rau! Cele mai "actuale" nu mai permit o multime de chestii. Atunci cand am citit mi-am zis c-o sa vad ce fac cand o fi musai. Sper sa nu fie musai! 😊
      Problema cu blogrollul a mai fost (ba si a disparut la un moment dat blogroll-ul, cu ani in urma) dar s-a rezolvat "de la sine" (si a aparut, blogurile se actualizau...) Si la mine sunt blogurile Suzanei la finalul listei, dar nu sunt acolo numai bloguri blogspot, ci si WP...

      Ștergere
  7. Pentru mine oricum toate schimbările astea pe internet mă provoacă să "lucrez" mai mult timp...nu știam că și voi întâmpinați mici greutăți - am gândit că doar eu nu mă adaptez ușor după pauza făcută câțiva ani...😃...oricum încerc să mă adaptez din mers 😃,..
    Pupici ❤👍

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cam la fel fac si eu, de cand cu actualizarile - incepe sa semene a "munca" si mai putin a recreere. 😊 Cu noua interfata m-am obisnuit destul de repede - mai greu cu gasitul postarilor in noul sistem de cautare... Si mai sunt unele pe care nu le inteleg. Continui sa ma adaptez schimbarilor! 😃 Abia ma adaptez unei schimbari si vine alta!
      Pupici! ❤

      Ștergere
  8. Eu n-am mai scris demult, Diana, nici pe aici, nici pe wp, și am o mulțime de absențe nemotivate, știu, dar sper să recuperez, de acum înainte...:)
    Am verificat adineauri și, din lista de lecturi, am ajuns la articolul tău, din doar două click-uri. Ceea ce-mi spune că s-ar fi rezolvat problema asta. Am mai întâmpinat și eu dificultăți, însă numai la comentat, adică nu-mi lua cuvintele decât rar și numai de pe computerul de acasă.... S-a rezolvat și asta, constat acum și sper să nu fie doar temporar, fiindcă îți scriu de pe laptopul de la serviciu și-mi apare numele meu, așa că mă aștept să-mi ia din prima comentariul acesta. Pesemne, s-a lucrat la site și mai multișor. De aceeași chestiune m-aș plânge și în privința netului de acasă, fiindcă operatorul meu (Vodafone) de prin iunie, mă tot amăgește că ar fi doar lucrări majore la rețea și că-și va reveni, voi putea vedea chiar și filme, seriale, fără întreruperi... :))) Sunt sceptică și mă gândesc serios dacă n-o fi neserioasă compania în sine, fiindcă-mi amintesc că era octombrie trecut când au început mici problemuțe, dar care au crescut, între timp. Da, s-ar putea să-mi schimb operatorul. Când era UPC n-aveam probleme de niciun fel, ci doar de când acesta a fost absorbit de concern. Te îmbrățișez, Diana! O după-amiază frumoasă îți doresc să ai!! ❤️

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Stiu prea bine cum e cu timpul, cu dispozitia... 😊
      Pe la ora pranzului am observat ca si-a revenit. In zori, cateva bloguri, inclusiv al tau, "Criofeerie", erau la coada listei de bloguri si daca le accesam se deschideau "stil HTML" - din lista de lecturi as fi ajuns la blogul tau de pe blogspot chiar daca in blogroll nu ar fi fost actualizat.
      Si eu banuiesc ca s-a lucrat la ceva esential, dar nu am gasit pe nicaieri o informatie, si cum stiu ca unele "formate" de blog sunt considerate depasite ma gandeam sa nu fie nevoie sa schimb formatul.

      Macar de conexiunea la Internet nu ma pot plange! 😊 Am ales RCS/RDS si e ok! Si in caz de "probleme" operatorii sunt foarte prompti si tehnicienii - cand e cazul sa intervina "pe teren" - nu te lasa sa astepti cu lunile. Dar rar am avut probleme serioase in cei aproape 15 ani. Sper sa nici nu avem! 😃
      Nu prea stiu exact ce si cum, dar e si o chestiune de "viteza la Internet" - in functie de cat vrei mai trebuie ceva bani in plus la abonament. Intreruperile la video pot fi si din alte cauze.

      Multumesc, Cri! Am ajuns aici tarziu, asa ca iti urez Noapte buna! 😊 Zi frumoasa! ❤️

      Ștergere
    2. Am avut și eu RCS/RDS, în urmă cu ani, și renunțasem la ei în favoarea UPC, fiindcă acolo puteam vedea în reluare programe, filme, seriale, ceea ce mi s-a părut un lucru bun, la acea vreme, dar și acum. Vodafone a preluat mai apoi compania UPC și a continuat cu aceeași ofertă. Factura este mult mai mare decât aceea de la RCS/RDS, dar nu era o problemă în condițiile în care mergea foarte bine netul și, mai mult, mie îmi plăcea să văd până și știrile în reluare. De pildă, mă trezeam pe la 7-8 și vedeam jurnalul începând cu ora 6, adică de la începutul acestuia, îl opream dacă voiam să merg până la bucătărie, dădeam înainte, dacă îmi doream să sar peste publicitate, sau înapoi, ca să mai văd o dată ceva interesant... cum să nu-mi placă? :) Însă mai nou, au început problemele de care-ți spuneam, așa că reevaluez situația, mai ales că pot vedea filme și pe net, unde am și știri, clar, însă uite cum încă mai oscilez. Rău e să fii așa, nehotărâtă :))) Poate că se va rezolva de la sine, hai să-i cred că ar fi lucrări încă, dar care se vor încheia... în curând. Uite că și Blogger-ul nostru și-a revenit frumușel, așa că nu-mi voi pierde speranța nici cu Vodafone. 😊 Zi cu multe bucurii să ai, Diana! ❤️

      Ștergere
    3. Stiu cum e cu posibilitatea de a vedea ce vrei, cand vrei, (mai ales fara reclame!) 😊 dar noi nu am ales aceasta "optiune" pentru ca nu aveam nenvoie sa vedem ceva in reluare, de exemplu. Pentru cei interesati de anumite emisiuni e de inteles si e un lucru bun posibilitatea de a vedea emisiunile preferate cand au timp.
      Toti furnizorii de astfel de servicii se agita de zor sa tina pasul cu "evolutia tehnologica" si cand unele tehnologii sunt la inceput probabil ca si implementarea se face cu "hopuri" - mai ales ca depinde si de numarul de clienti si altele.
      Alegerea schimbarii unui furnizor (de orice) e, uneori, mai greu de facut (pentru unii), din mai multe motive. Pentru mine, comoditatea ar fi piedica cea mai mare. 😊
      Sunt sigura ca lucrurile vor reveni la normal! Niciun furnizor care se respecta nu vrea sa piarda clienti.
      Iti multumesc, Cri! Zi cu multe bucurii iti doresc sa ai si tu! ❤

      Ștergere
  9. Many are having issues with comments. Trying to sign into google was impossible for a bit. I think that's resolved now. Blogger used to be so simple to use, not so much anymore. Very difficult.

    Have a fabulous day, Diana. ♥

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Those with an account other than Blogger mostly have problems logging in for comments... :(
      Yes, it was very easy on Blogger once! I didn't make this blog alone, but I quickly learned how to do it and what needs to be done. Now it's getting more complicated (for me), and I'm trying to understand that these changes are needed for better navigation, for online safety, but when the changes are not "synchronized"... it's bad.

      Thank you, Sandee! I wish you a fabulous day! ❤

      Ștergere
  10. Olá Diana!

    A minha dificuldade está em deixar comentários em alguns blogs.
    E muitos comentários tenho que resgatar no spam.
    Tenha uma semana repleta de luz
    Abraços loiva

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Olá Loiva!
      Quando visito alguns blogs, também tenho problemas com a publicação de comentários. Não tenho problemas no seu blog; Eu acho que você tem problemas quando você vem ao meu blog. :( Espero que dê certo!
      Às vezes, comentários que não deveriam estar lá acabam em spam!
      Obrigado! Eu te desejo um lindo dia!
      Abraços.

      Ștergere
  11. Pe Blogspot sunt incontinuu probleme, dintotdeauna. Eu nu ma pot autentifica pe propriul bloc si sa ramin conectata cu Google ID. Uneori nu pot comenta pe propriul blog si trebui esa raspund comentariilor ca Anonim si sa-mi scriu numele din tastatura. Plus ca mi schimba setarile si scarpin apoi tot blogul sa imi dau seama care buton si unde il gasesc.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. In 2012, cand am inceput sa ma interesez serios de blog (il am din 2010) nu am intampinat probleme sau... fiind la inceput si stiind si mai putine ca acum nu-mi dadeam seama. In ultimul timp, insa... mvai!
      Inca nu am patit sa pot comenta doar ca anonim pe propriul blog, dar au fost zile in care nu puteam comenta (dadea eroare la incarcarea comentariilor).
      Fiind diferite "formate" de blog e posibil sa le actualizeze in mod divers... Imi dau cu parerea incercand sa inteleg de ce par a fi (si) diferite (de la blog la blog) diversele modificari.
      Numai ei stiu ce se intampla - pare ca noi trebuie sa ne adaptam "din mers".
      Ieri m-am lovit de-o "noutate": am golit memoria cache si istoric si etc. si, de regula, cand golesc memoria cache ma deconecteaza si de la blog si de la cont goo, iar cand ma conectam pe blogger ma conectam automat si la google (si invers) - de data aceasta m-am conectat la blogger, am vazut pagina de postari (in tabloul de bord) dar pt orice altceva primeam diverse mesaje si ceva despe "sincronizare"; am observat ca nu sunt conectata pe contul goo, iar cand m-am conectat n-am mai primit mesaje de eroare...

      Ștergere
  12. Hola, Diana. Es hermoso tu blog, tienes temas muy interesantes!!!
    Todo esto que mencionas, es la lista de problemas que hay en los blogs de todos. Vamos a tener que ser pacientes, porque parece que no es cosa sencilla. Configuraciones, incompatibilidades, navegadores, etc, etc.
    Un abrazo.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hola Sarah!
      Gracias por este mensaje de agradecimiento y aliento.
      Yo también lo creo: aún queda mucho trabajo por hacer para que Blogger funcione con parámetros óptimos y actualizados. Sin embargo, me gustaría que esté escrito en algún lugar en el que se esté trabajando. No he encontrado ninguna información reciente sobre "help-Blogger" o "blog-Blogger" y no sé qué es "de mi parte" y qué es de ellos.
      Por supuesto, seré paciente, porque me gusta Blogger y puedo trabajar más fácilmente que cualquier otra plataforma similar.
      Un abrazo.

      Ștergere

Va multumesc pentru ca sunteti aici. Comentariile sunt moderate deoarece e singura metoda pe care o stiu sa nu pierd vreun mesaj si sa evit mesajele nepotrivite. Le public imediat ce accesez blogul. Multumesc pentru intelegere.