2013-08-26

Bună dimineața Soare!



- Și seara bună, Soare! Dar unde e penelul meu?


În ochii pisicilor, toate lucrurile sunt proprietatea lor. (proverb englez)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Dacă doresti să participi, in fiecare luni, publică pe blogul tău, un articol (video, text, imagini) cu aceasta tema si daca vrei să-l impartasesti cu noi  inscrie articolul la "Buna dimineata soare!"
 



10 comentarii:

  1. Frumos motan! Ce privire! Si pozitia capului ;) Totul in aceasta fotografie intareste credibilitatea textului citat aici! :-D
    PS: spune-mi te tog, este motanul acela care musca si zgarie?!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc! :) El e cel salvat de mama de asaltul uriasilor maidanezi care-l fugareau. E tare fin motanelul acesta, si bland cu noi, dar are ce-are cu Pufitica! Tot timpul ii cauta "cearta". Johnny e mai putin posesiv si ar fi in stare sa toarca si daca il innodam, asa-i de bland cu noi!
      Pufitica e cel care zgarie si musca! (inainte vreme avea apucaturi de caine de paza). I-am ales numele combinand "pufos" cu "ticalos". De mic a fost plin de personalitate si e foarte posesiv. Chiar zilele trecute, sora mea a vrut sa le curete unul dintre culcusuri, unde au un urs mare, din plus; nici nu l-a miscat bine si s-a si prezentat Pufi sa-si exprime punctul de vedere. Sora mea a lasat ursul, l-a pacalit chemandu-l si hranindu-l si l-a inchis in casa pentru a putea face curat. Si are o cutie preferata pe care doarme; cand mutam cutia sa stergem praful sau alte alea se infoaie de zici ca i-am pus ceara fierbinte pe botic.
      Pupici!

      Ștergere
  2. Treaba asta cu pisicile o confirm! 100% este asa :)
    Eu ma uit la motanelul meu, care se comporta nu ca un simplu stapan ci chiar ca un senior :))
    Buna diminaeta, Diana!

    P.S.- Am sa revin ceva mai tarziu la povestea cu padurea :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Snow pare a semana binisor cu Pufitica, la "apucaturi". Credeam ca imbatranind isi va schimba atitudinea dar e consecvent! :) Dar mai bine sa fie vioi - nu?! - decat sa stea acolo unde sunt asezati. Tare gingas trebuie ca e Snow dar ce personalitate puternica are! Nu degeaba se spune ca pisica nu are stapan, ci doar prieteni si poate fi invatata sa faca numai ce vrea ea. A! Sa nu uit! ;) "Cainele se crede om, pisica se crede Dumnezeu" :)
      Ziua frumoasa sa iti fie!
      Multumesc.

      Ștergere
  3. Răspunsuri
    1. :)) L-am putea numi si astfel! Buna idee!!!
      In ziua in care i-am facut aceasta foto trecuse prin vopselele folosite pentru a ascunde unele defecte dintr-o husa! :)) Pe parchet, pe carpeta si pe coverturi erau o multime de "stampile cu labute"! Si toate albastre! :) Greu am mai scos acele pete de vopsea "rezistenta la apa"!!! :) N-am mai stat sa le fotografiez, sa nu se usuce de tot!!! El a scapat repede de vopseaua luata pe "pernute" :) Cu blanita a fost mai greu... dar de unde tai acolo creste. :)

      Ștergere
  4. Minunăție de motan! Și are dreptate proverbul, în ochii pisicilor, toate lucrurile sunt proprietatea lor! Pikinii noștri sunt convinși că noi suntem proprietatea lor, meniți să le aducem hrană și să le facem căldurică! Dar își iubesc mult de tot proprietatea, dragi de ei! Splendoare de felină, pardon, de felin! ;)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pikinii vostri nu picteaza sau voi pictati mai mult la atelier? :) Te intreb deoarece ai nostri n-au liniste pana ce nu trec printre vopsele sau orice am avea pe langa noi in anumite momente! Intaresc si zicala "curiozitatea a omorat pisica"! Pe Johnny curiozitatea l-a facut pictor! Si a fost ingrozitor sa il curatam - daduse si cu limbuta pe vopseau de pe labute si Pufi dadea tarcoale crezand ca vreau sa-i fac rau prietenului sau... In final, insa, a ramas doar aminitrea distractiei!
      Multumesc!

      Ștergere
  5. Avea mama o pisica atat de hotarata sa ne arate ca totul ii apartine, incat venea si dadea cu capul sau cu laba in orice lucru pe care puneam mana. :) Nici macar mama nu mai era a noastra, ci a pisicutei. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce draguta pisicuta! Gestul față de mami a ta as zice ca e dovada ca pisicile au prieteni - si sunt posesivi in aceast sens - intre oameni dar niciodata stapani! :)
      Imi e tare usor (si tare-mi place) sa imi imaginez ghemul de blanita cu labute si ochi stralucitori lovind cu labuta in lucruri! :))

      Ștergere

Va multumesc pentru ca sunteti aici. Comentariile sunt moderate deoarece e singura metoda pe care o stiu sa nu pierd vreun mesaj si sa evit mesajele nepotrivite. Le public imediat ce accesez blogul. Multumesc pentru intelegere.