2013-08-16

Reflexii în oglindă – Fierbințele

Foto: C.I.



Iarna englezeasca se sfarseste in iulie pentru a reincepe in august. (Lord Byron) Si in unele locuri e vesnic vara. Oare nu-i plictisitor?

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Dacă doresti sa participi, publică într-un articol pe blogul tău, o imagine sau un clip, pe care tocmai le-ai "vazut in oglinda ta", (poate fi si cea retrovizoare) si inscrie articolul la "Reflexii in oglinda", la SoriN
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

12 comentarii:

  1. Nu m-ar deranja o vara vesnica. :) Deja ma ingrijoreaza apropierea toamnei...
    Reflexia e intr-o masina... :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Imi place vara asa cum imi place fiecare anotimp. Si imi place caldura, insa prefer patru anotimpuri, nu doua si - mai ales! - nu unul! :)
      Da, in masina :) Degetelele fierbinti imortalizeaza termometrul care arata ca la temperatura aceea materia cenusie poate deveni lichida :) Mi-am imaginat tapiteria de piele si o persoana in pantaloni scurti indraznind sa se aseze! :)

      Ștergere
  2. ups!
    exista automate pentru manichiura????

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Inca nu! :) Dar barbatii care iubesc femeile ar putea inventa una, sa le usureze munca - cica - dar, de fapt, pentru a le determina sa aiba mai mult timp pentru ei si sa aiba ceva mai putine scuze pentru a pleca de acasa :)

      Ștergere
  3. o reflexie... foarte tehnica ;))
    Citatul este foarte fain! :))
    În legatura cu temperaturile relativ scazute dar constante ale Bremen-ului (Germnaia) exista deasemenea un banc : Cum realizeaza localnicii ca a venit vara? Ploaia e mai calda! :)))
    Pupici din Bavaria însorita! Mamicile noastre sunt extrem de norocoase! Au avut parte de vremea perfecta, aici pe perioada vacantei! Am ocolit toate ploile :) Sunt super norocoase!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Imi place!!! Ploaia e mai calda! :) Cred ca cei din Las Vegas tanjesc, uneori, chiar si dupa o ploaie calda (fotografia acolo e facuta, de o amica ce nu iubeste caldura prea mult dar acolo a dus-o viata si acum ii place, chiar daca de iarna ii e dor).
      Sunt tare fericita ca s-au simtit bine! Nici nu se putea altfel, desi imi imaginez si efortul vostru! Multumesc.
      Te imbratisez cu drag!

      Ștergere
  4. Foarte amuzant citatul despre vremea englezească! Noi...cu canicula în cap! :-)

    Weekend frumos!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ooo... dar la englezi e mai rau: ploua mult si as simti ca mucegaiesc! Canicula o suport mai bine - poate pentru ca serile pe aici sunt mai racoroase si ne permite "reincarcarea bateriilor" :)
      Multumesc; la fel!

      Ștergere
  5. Ai grija ce iti doresti, ca s-ar putea sa primesti... Nici cu vara vesnica nu e o scofala prea mare. Aici, la Bucuresti, dureaza de vreo cinci luni (prima canicula a fost in aprilie) si e prea destul, nu se mai poate !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nunu! Nu-mi doresc doar vara! Daca ar fi vesnic vara mi s-ar dizolva si bruma de materie cenusie ce-o mai am! :)
      Imi amintesc cum e vara in Bucuresti! Ioi! Si, totusi, cand am stat pe acolo, desi era teribil de cald si unii dormeau chiar si pe jos pentru a scapa de caldura, eu dormeam acoperita cu plapuma! Da, ziceau ca-s dusa, dar imi era bine: temperatura corpului o pastram la (aproximativ) temperatura mediului :) Sunt norocoasa pentru ca imi place caldura si - inca - o suport bine.

      Ștergere
  6. O alegere inspirata, pt mult amuzament !
    Felicitari !
    O duminica frumoasa!

    RăspundețiȘtergere

Va multumesc pentru ca sunteti aici. Comentariile sunt moderate deoarece e singura metoda pe care o stiu sa nu pierd vreun mesaj si sa evit mesajele nepotrivite. Le public imediat ce accesez blogul. Multumesc pentru intelegere.