2014-01-15

Miercurea fara cuvinte (3)

Fotografii Wordless Wednesday (3), la CARMEN, unde este tabelul pentru inscriere.

8 comentarii:

  1. o imagine foarte interesanta! pare a fi negativul unei fotografii sau... o fotografie facuta în noapte cu infrarosu (habar nu am daca asa se vede însa din filme, eu asa îmi imaginez).
    Esti o DULCE! apreciez foarte mult ca participi la fiecare editie si stiu ce efort presupune sa lupti cu calculatorul cam bolnavior si internetul lenes! Te pup draga mea.
    Noapte buna fetelor din casa! pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E negativul, da... Am scanat o bucata de film de prin anii 1970 si apoi am marit-o. :) Mi-a placut imaginea... Pe hartie pare a fi... stampa.
      Multumesc! O! Dar imi place sa particip la MFC (si la alte jocuri)! Singura mea "retinere" este faptul ca nu am prea multe fotografii interesante si, uneori (mai des), PC-ul ma scoate din minti si nu reusesc sa vizitez toate blogurile pe care as vrea sa le vizitez si cu atat mai putin sa pot lasa un semn ca am trecut pe acolo. :( "Medicul" zice ca PC-ul "le are pe toate" si nu intelege de ce are faze cand se impotmoleste... Ma gandesc ca trece prin... crize existentiale, cand isi da seama ca-i mai destept ca mine! :))
      Te pup si iti doresc o zi minunata!
      Multumiri si urari de bine si din partea lor! Pupici!

      Ștergere
    2. :))) pupici Esti tare tare haioasa!
      PS: te invit la o leapsa: http://vis-si-realitate-2.blogspot.de/2014/01/but-most-of-us-are-romanians.html

      Ștergere
  2. Banuiesc ca 1970 eate data cand a fost facuta fotografia, acum ramane întrebarea, este alb negru sau negativul fotografiei?!! :))
    pupici Diana, zi faina!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, e data, cu aproximatie. :) E negativul scanat si marit. Daca nu ma pricep sa fotografiez... improvizez. :)
      Multumesc, la fel! Pupici!

      Ștergere
  3. Foarte neobişnuită fotografia, în sensul bun :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Foarte interesanta ideea de a posta negativul unei imagini. Sunt sigur ca si imaginea propriu-zisa este foarte frumoasa.
    Mi-am amintit ce greu faceam poze acum...ani in urma, cand chibzuiam bine fiecare captura foto si asteptam sa umplu cele 36 de pozitii ale filmului, apoi sa-l duc la developat si abia apoi sa vad cum au iestit pozele. Acum.... totul este atat de simplu.
    O seara frumoasa, Diana! :-)

    RăspundețiȘtergere
  5. La inceput nu prea am inteles.,apoi m-am lamurit ,dar nu de una singura.

    RăspundețiȘtergere

Va multumesc pentru ca sunteti aici. Comentariile sunt moderate deoarece e singura metoda pe care o stiu sa nu pierd vreun mesaj si sa evit mesajele nepotrivite. Le public imediat ce accesez blogul. Multumesc pentru intelegere.