2014-07-18

Reflexii în oglindă. Triplu

Pentru jocul "Reflexii in oglinda" 

14 comentarii:

  1. Bună Diana!
    Superbă reflexie,îmi place tare mult!
    Un weekend cât mai frumos îți doresc draga mea!
    Pupici și îmbrățișări!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna Elena!
      Multumesc. :)
      Sa ai un minunat sfarsit de saptamana!
      Imbratisari si pupici cu drag!

      Ștergere
  2. Cred ca a plouat mult !:) Frumoasa reflexia!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si ieri a plouat, si azi a plouat... :) Poate maine nu mai ploua!
      De cand au asfaltat nu mai avem balti, avem lacuri! :)

      Ștergere
  3. Pot sa sar un pic in balta cu picioarele goale sa ma racoresc? :)))
    Astazi au fost 33 de grade aici! pfffffff..... dar e bine, e VARA! :)))
    pupici!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Esti invitatata mea! :)) Ce fain e sa sarim in balta! Ai mai sarit de cand nu mai esti copil?! :)
      Uau! 33 de grade! O temperatura aproape perfecta pentru... soparla care sunt! :)) Imi place foarte-foarte caldura! Noi, vara aceasta, avem o toamna frumoasa!
      Pupici!

      Ștergere
  4. Ce frumooos! O mica balta pe asfalt a creat un super efect! Frumoasa poza!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mica balta? :) Esti amabila! :) Ochiul fotografilor gaseste intotdeauna frumosul, oriunde s-ar ascunde. :) Dar si mie imi place reflexia.

      Ștergere
  5. Imi plac acest gen de reflexii, sunt atat de frumoase. Chiar ai surprins un cadru reusit. Seara buna, draga mea!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Fotografia nu e facuta de mine. Cine surprinde toate aceste "instantanee" are un deosebit spirit de observatie si prezenta de spirit. :)
      Multumesc pentru apreciere.
      Multumesc, la fel!
      Iti doresc, cu drag, weekend minunat!

      Ștergere
  6. Ce reflexie faina! 2x triplu :))) si mie parca mi-e dor sa sar cu picioarele goale prin balti :)) La noi e din nou canicula. Mâine suntem sfatuiti sa nu iesim din casa, sa ne expunem cat mai putin la razele de soare foarte agresive.
    Astazi am unflat "bazinul de înot" (2m x1,5 m x 0,5m) l-am plasat la umbra sub marchiza si maine ne voi juca de-a amfibiile. Pentru duminica am programat gratar in curte - vin fetele ca sunt ca si gata cu sesiunea, doar Adela mai are un examen joia ce vine. De la 1 august e vacanta si pentru fete si pentru Helmut. Doar eu mai trebuie sa lucrez...
    Te pup. Transmite gandurile noastre bune mamei si sorei tale. Va îmbratisez :-*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dada, de doua ori 3! :) In dreapta (cand privesti foto), in spatele pomilor se vede un colt din ceea ce a fost candva uzina Hidromecanica, fosta uzina construita de fratii Schiel in 1880... Vor sa faca acolo un supermarket... Ne obliga sa consumam si ne iau orice sansa de la a produce ceva pentru o crestere economica reala... :(

      Canicula! Nu-mi doresc sa fie canicula pentru ca cei mai multi nu suporta caldurile mari, dar altfel imi place mult caldura! :) Eheeee! Bazin in curte... Unul de doi metri mi-ar placea si mie, macar sa invat a face "pluta", ca de inecat ma pot ineca si in lighean. :)))
      Unul dintre verii mei avea in plan gratar in curte pentru azi, dar ploaia a zis sa mai astepte! Dar am scapat si eu de... spalat geamuri!
      Sesiune! Uau! Pe caldura asta (adica aceea!). :) E frumos ca va reuniti cat de des puteti! Cand e mai buna carnea la gratar - sau doar paine cu untura! - daca nu atunci cand esti impreuna cu cei dragi?!
      Oooo... In august nu vei avea deloc parte de concediu? Nu-i corect! :)

      Transmis, si transmit catre tine gandurile lor de bine, cu pupici cu tot! :) Imbratisari de la grup, cu drag! Pupici si de la mine pentru tine.

      Ștergere
  7. Frumoase reflexii! Ai putea sa le trimiti si celor de la primarie, ca sa mai "reflecteze" la lucrarile facute pe bani publici!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc.
      Oooo... cei responsabili stiu bine plangerile cetatenilor! Ei "iau nota" si atat... Oamenii de pe o intreaga strada au reclamat ca drumul se transforma in lac atunci cand ploua, dar degeaba!
      Cretinoizii - altfel nu vreau sa le spun! - au astupat si gurile de canal, si trotuarele sunt usor inclinate spre casele oamenilor, apa de la ploaie scurgandu-se in curtile lor!

      Ștergere

Va multumesc pentru ca sunteti aici. Comentariile sunt moderate deoarece e singura metoda pe care o stiu sa nu pierd vreun mesaj si sa evit mesajele nepotrivite. Le public imediat ce accesez blogul. Multumesc pentru intelegere.