2015-06-01

Buna dimineata soare! Poftiti la joaca!

Fotografie in jocul Iulisei, Buna dimineata soare!
sursa: Brasov, orasul sufletului meu 
Ansamblu de joaca si odihna pentru pisici! Din fibre verzi naturale, perfect si pentru odihna activa a pisicii dumneavoastra. :) E potrivit pentru mai multe pisici dar nu se poate amplasa in interior decat in conditii speciale. Contine zone de dormit si multe zone de joaca – jucariile si locurile pentru ascutit ghearele nu lipsesc, dar sunt mascate de fibrele verzi, ceea ce va indemna pisica sa exploreze intregul ansamblu si sansele de a se plictisi sunt minime – o pisica bine hranita si care nu se plictiseste e o pisica fericita. Materialul ansamblului se preteaza perfect si ca iarba pentru pisici si ca loc de relaxare pentru oameni. Decorat cu flori roz, din matase naturala. Structura fina, dar robusta, design românesc. Pret: nepretuit!
Spor la joaca! E Ziua Copilului!

6 comentarii:

  1. hahaha, superba reclama!
    La multi ani tuturor copiilor dar si tuturor adultilor care undeva într-un colt al sufletului, pastreaza copilul ce au fost odata, stiind înca sa se bucure de maruntisurile cotidiene, asa cum doar copiii stiu sa o faca ♥ Pupici si îmbratisari fetelor din casa <3

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce scumpa imagine! Si ce simpatica postare!
    Joc cat mai frumos si mai colorat de Ziua Copilului!
    Cu drag:)

    RăspundețiȘtergere
  3. La mulți ani copilului din tine,Diana!
    Pufoșenia este tare drăguță!
    O săptămână frumoasă și ușoară îți doresc!
    Pup și îmbrățișez cu drag!

    RăspundețiȘtergere
  4. Pisica ta la iarba verde,ma determina sa-ti povestesc de una identica ce dormea la umbra gardului, unde am fost la prietena mea.Ii spun de pisica si-mi zice ca fuge daca ma apropii.Ma duc si vorbesc cu ea.Deschide cate un ochi parca era beata,lenesa nevoie mare.Prietena se mira si-i cer de mancare.Ma duc cu o bucata de peste si-mi pare rau ca nu am avut macar telefonul cu mine.Vine,miroase,se uita la mine,iar miroase si gusta tacticos un pic.Zicei ca suntem prieteni de-o viata.

    RăspundețiȘtergere
  5. matu negru e tare haios si se vede ca se simte bine...bine ma simt si eu privind aceasta imagine :)
    sa ramai mereu un pic coplaroasa, Diana...te pupacesc! :*

    RăspundețiȘtergere
  6. Simpatic foc, Motănilă! Sigur a văzut el vreo "trufanda" prin iarbă, numai bună pentru burtica lui! :-)

    RăspundețiȘtergere

Va multumesc pentru ca sunteti aici. Comentariile sunt moderate deoarece e singura metoda pe care o stiu sa nu pierd vreun mesaj si sa evit mesajele nepotrivite. Le public imediat ce accesez blogul. Multumesc pentru intelegere.