2024-01-05

Reflexii in sfere. Reflexii in oglinda

O fotografie făcută (nu de mine!) într-o frumoasa zi de toamna de la mijlocul lunii decembrie 2023, în parcul Nicolae Titulescu.

globuri aurii si rosii, beteala aurie pe ramurile unui brad din parcul Nicolae Titulescu, Brasov

Sursa foto FB: © Brașov, orașul sufletului meu

Fotografie dedicata jocului Reflexii în oglinda găzduit de Carmen pe blogul Intre vis și realitate.

18 comentarii:

  1. Hahaha... La noi, de la sfarsitul lunii decembrie si pana pe 2 ianuarie, a fost plin de zile de primavara 😅 De ieri bate uraganul si ploua, si duminica asteptam zapada si ger mare. Mi e ciuda, ca am avut "vacanta de iarna" doua saptamani si au fost 12/15 Grade... Iar de luni, voi reincepe serviciul si vine zapada si -15°C... Of, exact cand toata ziua svoi sta in birou cu jaluzelele trase, practic habar nu am, daca ploua, ninge sau e canicula... Atunci cand lucrez, important pentru mine este doar sa fie soseaua curata. Plec noaptea, ma intorc noaptea... Natura o pot admira doar la weekend!
    Dar... Asta e viata! 😅🥳❄️🌨️🥶🪩 Bucurosi le om duce toate 😉
    Te pup Diana draga. Multumesc ca participi la RIO ❤️
    Ganduri bune si imbratisari de la Trio pentru Quattro 😘🐾🤗💞

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si aici a fost rimavara, a fost toamna... si prea putin iarna. :-( La noi, de Boboteaza, in decembrie, au anuntat temeraturi de 15-1 grade! Un adevarat "ger de ingheata pietrele" - cum ar fi "trebuit" sa fie de Boboteaza. 😊
      Inainte de Craciun - mai ales - au fost cateva zile chiar calduroase! (de la pranz pana pe la ora 16 se putea sta in ulove e terasa localurilor). Dimineata, insa, era polei! (pe trotuare). Arterele rutiere princiale sunt curatate bine de mai multi ani, dar nu si cele "secundare"... Trotuarele rar sunt curatate... Din cauza poleiului era sa dau cu fundu' de amant intr-o dimineata! 😃 Asfaltul era "negru" si m-am gandit ca e umed, asa ca am calcat fara grija si-am inceut sa patinez! N-aveam cauciucuri de iarna! 😊 Cu polei/gheatza pe sosea, sub roti (cu sau fara cauciucuri de iarna e... cumplit!
      Daaaa! 😅 Bucurosi le-om duce toate! ❄️ De e ceatza, de-i polei! (dar mai bine sa nu fie de-astea) 😊
      La Rio vreau in mod constant sa particip, doar ca nu am in fiecare saptamana o poza "buna". :-(
      Te pup si eu, Carmen draga! 💕
      Multumesc! Ganduri bune si imbratisari si de la noi pentru voi! ❤ 😘 💞 🐾 🤗

      Ștergere
  2. Chiar primăvară în toată această vacanță și la noi. Îmi place mult bradul împodobit, sau cel puțin atât cât de vede din el. Mă bucur că nu au dispărut globurile că par destul de accesubile.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Tot in contratimp par a fi iarna si vacanta de iarna. 😊 Ar trebui sa le sincronizeze Cineva.
      Arata bine brazii de pe strada, impodobiti - am vazut in alte cartiere (si in alti ani), prin "gradinile" de la blocuri. Cred ca podoabele raman destul de mult timp in brazi - poate chiar pana cand sunt adunate de cei care le-au asezat acolo (imi place tare mult sa cred asta) 😊

      Ștergere
  3. Noi plecăm în drumeție! E o vreme de primăvară!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa si aici: primavara (sau toamna). Bune drumetiile, dar sa fiti pregatiti de iarna. 😊 "Ca tare-i nazuroasa Iarna.

      Ștergere
    2. Se strică vremea de duminică cică.

      Ștergere
    3. Se strica toamna si vine iarna. 😊

      Ștergere
  4. Se pare că iar sunt norocoşi cei care sărbătoresc Crăciunul pe rit vechi. Am avut şi noi primăvară, dar se pare, doar se pare, că va ninge curând.
    Faine reflexiile!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hm. 😊 Deci, au bafta de zapada cei cu Mos Craciun in 7 ianuarie... Norocosii! 😊 Dar - vor nu vor 😃 - impartasesc norocul cu amatorii de zapada de orice rit. Mi-a zis cineva ca de luni se va instaura gerul... As vrea sa ninga, dar daca-i ger... eu stiu ca nu prea ninge. Sa ai gura aurita - cum zice "proverbul". 😊

      Ștergere
  5. Ce frumos e ornat braduletul! Am tot vrut sa mai plecam din B, insa nu a fost sa fie. Daca vine zapada, nici atat! Imi plac globurile alea mari la copacii ornati in oras. Sunt foarte de efect. Sa te mai bucuri de priveliste, poate si cu un bonus de
    zapada.
    Pupici si zile frumoase de weekend, Diana draga! ❤️😘

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ooooh! Dar B e mare! Si sunt multe de facut pe acolo, de vazut... Aici... dupa ce ai vazut toate reprezentatiile la teatru (vorba sa fie, ca nu-i pentru mine dar zic asa...), dupa ce ai vazut alea-alea (muzee, cladiri istorice, de exemplu)... nu prea mai ai ce face... Doar sa bati muntii. 😊 Pe drum drept imi mai e cum imi mai e, dar pe coclauri nu prea m-as mai incumeta... Mi-e o leneee... 😃
      Sunt de efect, e adevarat! Cu zapada ar fi si mai de efect! 😊 Multumesc de urare, Suzana draga! 💕 Tre' sa fie ceva zapada (pe termen mai lung) si aici!
      Zile frumoase si pentru tine! Spor la toate bune! Pupici! ❤ 😘

      Ștergere
  6. Ce frumos... si ciudat. Inca mi se pare ciudat sa fie vremea asa... sau mai bine zis chiar asa. Adica, imi amintesc ca si prin 80 au mai fost zile insorite (dar cu dinti) si fara zapada - stiu ca a fost intr-o zi cu Raliu (ca erau si mai putine masini decat deobicei :))). Oricum, pana in 84.. poate 82 sau 81.
    Dar erau cateva zile. :))) Era cumva exceptia de la regula, nu ca acum, invers.
    cel putin in Bv imi amintesc ca de Craciun era deobicei zapada. Mergeam la Bunici (in a doua sau a treia zi de Craciun) si mergeam si in Poiana... uneori.
    :) UItand-ma la poza imi amintesc de o iarna cand am fost intr-un bloc cred ca de langa acest parc. Un bloc vechi, cu lift din acela cu grilaj.. mereu m-au fascinat. De fapt liftul e tot ce imi amintesc :))))))
    Pup cu drag.

    ps: rezista globurile, rezista? :))))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bine zis "frumos si ciudat". Mai mereu au fost si zile ca de primavara / toamna, dar cum zici: erau exceptia... Iarna se lua in serios nu ca acum, pierduta in bratele toamnei sau primaverii. 😊
      "Pe vemuri", vremea mereu surprinzatoare in Bv dadea un farmec aparte curselor de masini = provocari pentru pilotii de la raliu.
      Si eu imi amintesc ca cel mai adesea era zapada de Craciun... Acum.... Pare "noroc" daca e zapada iarna (dar a tot fost cand in martie, cand in aprilie...😃
      In zona "imediata" acestui parc sunt cladiri (destul de) inalte si vechi, dar nu genul bloc... Hm. Chiar n-am idee pe unde erau/sunt lifturi cu grilaj... dar ar fi interesant sa pot afla cumva...
      Hahaha! Daaa, globurile rezista (sper sa nu se strice de la caldura!) 😊
      Pup cu drag!

      Ștergere
  7. Răspunsuri
    1. Accente de culoare intr-o zi de toamna, nepotrivita in decembrie. 😊

      Ștergere
  8. Ce reflexii frumoase în globulețe! Îmi plac globulețele și beteaua care ornează brăduțul! Mi-ar fi plăcut să avem zăpadă, dar, la noi a fost mai cald ca primăvara, de Crăciun.
    Zi frumoasă să ai, Diana. Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Avem globuri, avem beteala, avem brazi... a fost Craciunul, a fost Revelionul... Unde o fi iarna?! 😊
      La noi a fost mult prea cald inainte de Craciun - mult, mult prea cald pentru decembrie. :-(
      Iti multumesc, Mihaela! Seara frumoasa iti doresc! Pupici!

      Ștergere

Va multumesc pentru ca sunteti aici. Comentariile sunt moderate deoarece e singura metoda pe care o stiu sa nu pierd vreun mesaj si sa evit mesajele nepotrivite. Le public imediat ce accesez blogul. Multumesc pentru intelegere.