2012-06-24

Life in pictures - In căutarea unui prieten

Legea junglei
pisoi ranit de oameni rai
Foto si info: www.apam.ro
Numele ei e Pisi. Un iubitor de animale (curajos) a salvat-o din coltii unor caini Avea o rana deschisa - cat palma de mare - oase zdrobite si fracturi. A fost operata si se reface

Life in pictures http://costin-comba.blogspot.com/

6 comentarii:

  1. Vai, micutul de el! A fost ranit si operat? Pare sa aiba o cicatrice de cusatura la piciorusul din spate:(
    Ce ochisori vii are! Eu pe strada mi-am gasit motanelul pe care il am acum.
    Trebuie sa se gaseasca si pentru el undeva un prieten :)
    O seara buna sa ai!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna, Elly
      Da,a suportat doua operatii; a fost sfasiata de caini - a salvat-o un om si a dus-o la asociatie si oamenii de acolo au avut grija sa fie operata. Acum e sproape bine...

      Sa-ti traiasca motanelul! Si noi avem doi motani, tot "adunati" de pe strada... Pufitica (a implinit 10 ani in Mai) urla ca din gura de sarpe sub o masina si Johnny (va implini 2 ani in August) pe care l-a salvat mama de o haita...
      O saptamana frumoasa iti doresc, cu intamplari si trairi minunate!

      Ștergere
  2. Si copiii mei au salvat o pisiscuta, acum e mare barosan la tara:)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce dragut! Copiii sunt extraordinari cand vin acasa cu un animalut salvat! Copiii vor sa salveze nu doar animalute, cred ca vor sa salveze chiar lumea! :)
      Multa sanatate!

      :)) Imi imaginez cum se "umfla in blanita"!

      O saptamana frumoasa sa ai, alaturi de cei dragi!
      Viata fericita!

      Ștergere
  3. Dragul de el, sper ca s-a gasit cineva care sa-l iubeasca si ocroteasca. Am vazut tot mai multi caini invatati sa atace pisici, voi ajunge sa-i ”atac” si eu in curand, ca nu e permis ceea ce fac... Asta este!
    O zi buna, Diana!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. In urma cu doi ani am fost martora la un macel! Cinci caini au prins o pisica si au sfasiat-o sub ochii mei! N-am reusit sa ajung la timp in locul respectiv! Imaginea aceea ma urmareste, inca! In acele momente am urat cu pasiune toti cainii maidanezi! Acum mi-a trecut... Incerc sa ma consolez cu ideea ca... acestea sunt legile junglei! Dar ma doare sufletul!
      Cand, insa, e vorba despre violenta oamenilor (copii sau adulti) - mai ales impotriva copiilor - mi-e greu spre imposibil sa inteleg!

      O zi minunata sa ai! Viata armonioasa alaturi de cei dragi!

      Ștergere

Va multumesc pentru ca sunteti aici. Comentariile sunt moderate deoarece e singura metoda pe care o stiu sa nu pierd vreun mesaj si sa evit mesajele nepotrivite. Le public imediat ce accesez blogul. Multumesc pentru intelegere.