2013-03-16

Vreau sa ma marit! (hw11)

I-am împărtășit bunului meu prieten gândul despre măritiș și el mi-a zis ce-a scris Shakespeare că Hamlet i-a zis Ofeliei: […] Mărită-te c-un nătărău; fiindcă bărbații înțelepți știu prea bine ce monștri faceți voi din ei.
N-o să-l ascult, mai caut. 
Am descoperit un anunț, și cred că mă încadrez în recerințele domnului: sunt și frumoapsă și cultă (copil fiind dormeam pe arătură, între culturi diverse; s-or fi prins de mine și altceva decât paiele și scaieții); viața nu mi-o fi chiar fără pată dar nu sunt sofistricată, și nici satisfăcutră; știu să învârt lingura în foc! Și cum încă! Roșie se face! O țin în foc până se topește! Am învățat să fierb apa, deci n-o fi așa greu să învârt lingura-n foc! Cu pianul e mai greu! Căsnesc eu pianul, dar mai mult de-un etaj nu-l pot urca! Cred că se încadrează la “cât de puțin”.

Pentru că vrea să-mi vadă fațada (de parcă frumusețea fizică ar sta la baza înțelegerii într-o uniune matrimonială; ha!!!) o să-i trimit poza aceasta (n-o să-și dea seama că în foto sunt cu un an mai tânără):

Mai citesc câteva anunțuri, în caz că nu ajunge scrisoarea la domnul cela gospodar la țară. Oferta e variată, dar nu prea mi se potrivește!
Un anunț sună așa: Sunt un tânăr de 40 de ani, stare materială bună, fără vicii, vreau să cunosc o
doamnă cu vârsta între 40-50 ani, să locuiască la mine. Rog seriozitate!
Nici chiar așa disperată nu-s! În primul rând nu definește “stare materială bună”. Apoi, cum să n-aibă - maică! - vicii?! Și se miră că-i neînsurat la vârsta asta! Scurt: să locuiască la mine! Aaaa! M-am prins! Are stare materială bună deci vrea o menajeră, bucătăreasă etc. pe care să n-o plătească. Noooo! Cred că omu’ a greșit rubrica - sau cei de la redacție au greșit! Mai departe, că balta-i plină cu sfârleze:
Am 78 de ani, nefumător, nealcolic, gospodar, cu o pensie acceptabilă, am cele necesare unei gospodării, doresc o femeie singură la casă în Brașov sau la țară.
Îmi scutur capul ca o mâță plouată! O pensie e acceptabilă și alta nu?! Are tot ce-i trebuie pentru o gospodărie dar înțeleg că nu are gospodaria!
Cu asemenea idealuri nu mă mai mir că din cinci căsătorii patru se distrug după primul an de conviețuire în comun. Gata! Renunț! Până sosește răspunsul de la domnu’ cu recerințe clare îmi văd de weekend și vă urez tuturor să aveți un minunat sfârșit de săptamână!

Postarea participa la Happy Weekend! Editia a 11-a 

13 comentarii:

  1. :) weekend plăcut, draga mea!

    RăspundețiȘtergere
  2. hahaha...interesante anunturi dar mai bine sa ne vedem de wekend!
    Happy weekend, Diana !

    RăspundețiȘtergere
  3. daaaaa, coreeeect, parca as fi dat eu anuntuul acesta:

    "Am 78 de ani, nefumător, nealcolic, gospodar, cu o pensie acceptabilă, am cele necesare unei gospodării, doresc o femeie singură la casă în Brașov sau la țară."

    precizez: doresc o femeie singura la casa, oriunde, brasov, romania, dar NU LA MINE!!! :)))

    RăspundețiȘtergere
  4. Faine interpretări, dar și anunțurile sunt o bună sursă de inspirație. ;)
    Happy weekend, dragă Diana! :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Să-nțeleg ca-ți cam place "vieața la țeară" ;) Inseamna ca ești "fără caprițuri și pretențiuni" :)) Doamne, cat de amuzant ni se pare acest fel de a vorbi, atat de afectat si fals intelectual...
    Eu zic ca-ti trece cu vederea ca nu stii deloc "casni" pianul...cata vreme poti face ceva cu lingura aia, arde-o-ar focul! :))))
    M-a amuzat mult raspunsul tau. Superb!
    Happy Weekend sa ai, Diana!

    RăspundețiȘtergere
  6. "Oficerul în reservă" pare cam prea sigur de moştenirea de 10-15 mii de coroane. Ce se face dacă mătuşa Tamara a lui se răzgândeşte?!
    Happy week-end!

    RăspundețiȘtergere
  7. Haiosa oferta de maritis. Desi laudele de multe ori nu sunt exact precum asteptarile.
    Stii vorba aia... La pomul laudat sa te ducvi cu sacu' spart..
    Dar cine stie, se poate gasi si cate un giuvaier printre pietrele de rau.

    RăspundețiȘtergere
  8. Ar trebui sa i'a exemplu de la doamne si domnisoare...un anunt complet ar trebui sa fie formulat in sitlul acestuia "Blondă, tânără, apetisantă,1.75 m, picioare lungi, 90-60-90..Vând tractor!" , nu? :))

    RăspundețiȘtergere
  9. :)) sa ai un weekend vesel si plin de surprize palcute!

    RăspundețiȘtergere
  10. "sa posede in numerar 6000 coroane, precum si mobile pentru 4 odai". Adica sa inteleg sa aibe si zestre :)). Oare chiar raspunde cineva interesat la asemenea mesaje?

    RăspundețiȘtergere
  11. si o fintina fara hidrofor ar trebui

    RăspundețiȘtergere
  12. buna sunt stefan am 29 de ani dragut iubaret plin de energie caut o fata-doamna draguta dornica de o relatie ........cum o vrea ia (dar sa fie serioasa)....

    RăspundețiȘtergere
  13. an 31 de ani si asi vr sa ma insor si manumesc ionut

    RăspundețiȘtergere

Va multumesc pentru ca sunteti aici. Comentariile sunt moderate deoarece e singura metoda pe care o stiu sa nu pierd vreun mesaj si sa evit mesajele nepotrivite. Le public imediat ce accesez blogul. Multumesc pentru intelegere.