2017-01-21

Pe malul apei. Reflexii in oglindă

Hotel Aurelius, pe mal de lac in Poiana Braşov.

Pe mal de lac undeva in Vietman.
Sursa foto: Turism de aventura.

Dacă doreşti să participi, publică într-un articol pe blogul tău o imagine sau un clip pe care tocmai le-ai "văzut in oglinda ta“ (poate fi si cea retrovizoare) şi inscrie articolul la Reflexii in oglindă.
<><><><><><><><><><><><><><><> 
Fapt divers. Aurelius face parte din lanţul hotelier (de a cărui existenţă exact azi aflu) Împăratul Romanilor, fiind cel mai cunoscut dintre cele 5 hoteluri ale lanţului cu nume pompos care e controlat de mai multe societăţi de care poate fi legat numele lui Aurel Munteanu, fost jucător de fotbal la Sportul Studenţesc, azi om de afaceri (bizbrasov.ro, aug. 2016). Aceste rânduri nu se vor reclamă, dar nu m-am putut abţine să nu sesizez… megalomania.
Dada… vulpea care nu ajunge la struguri zice că sunt acri.

12 comentarii:

  1. Bună Diana!
    Splendide reflexii,prima este uimitor de frumoasă!
    Un weekend plăcut și plin de bucurii îți doresc,Diana!
    Pupici cu drag,îmbrățișări și mulțumiri de vizită!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna, Elena!
      Multumesc!
      Iti doresc sa ai o saptamana minunata!
      Imbratisari si pupici cu drag!

      Ștergere
  2. Cred ca prefer hotelul Aurelius .... :))
    Habar nu am cine e "fotbalistul' dar daca suna asa pompos ... iti dai seama cat costa cazarea? :)))

    pupici si fain weekend!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am cautat pe net impresii despre acest hotel si are el 5 "au mama lor de stele", dar este asa cum am scris! M-am dezumflat! Incepand cu receptia, mobilier, lenjerii ... etc, etc... toate sunt "ne prietenoase" iar pretul desigur "umflat'! :((

      Ștergere
    2. Aurel Munteanu - hotel Aurelius = Aurel- Aurelius! Megalomanie! Imparatul Romanilor si mai mult! Ca si cum Roma a avut un singur imparat si cel mai tare din parcare a fost Aurelius.... Pfuuu... :)))

      Ștergere
    3. N-am mai intrat nici macar in hol, dupa 1990, cand inca se numea "Miorita". Nu mi-a placut inainte dar cand nu erau locuri in alte localuri din Poiana era bun - restaurantul arata atunci ca o sala de cantina, doar ca avea feţe de masa si floricele (eh! si designul era mai frumos decat intr-o cantina). Preturile erau decente.
      Am vazut si eu pe net si nu stiu daca-si merita stelele - prea multe au 5 stele, dar prin comparatie cu ce am vazut prin alte parti la 5 stele as zice ca in RO "stelele" se ofera pe alte criterii. :(

      Ștergere
  3. Cred ca vara este superb de stat acolo! Am vazut ca e un hotel de cinci stele! Banuiesc ca si pretul e proportional. Dar arata minunat!

    Un weekend excelent, draga Diana! <3

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E o zona frumoasa, pe mal de lac, langa padure. :) Arata si bine complexul.
      Nu cred ca-si merita stelele, dar ma pronunt numai dupa cele vazute pe net si prin comparatie cu ce am vazut in alte hoteluri-restaurante de 5 stele.

      Multumesc, Suzana draga! Saptamana minunata sa iti fei! <3

      Ștergere
  4. Ce frumoase sunt aceste reflexii ușor tremurate de luciul apei. Cât despre „megalomanie”, de asta nu duc deloc lipsă românii. Măcar la acesta a ieșit ceva cu iz de romanitate, dar dacă l-ar fi chemat Găină sau Bouroșu ( am auzit deunăzi aceste nume!), cum ar fi zis la hotel? :-)
    Numai bine și zile frumoase, dragă Diana! :-)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si mie mi-a placut tare mult reflexia tremurata. :)
      I-ar fi zis... "La Bourul rosu", din lantul hotelier... "Simboluri Moldovenesti"! :)) Sau... "Gaina de munte" din lantul hotelier... "Minunea Carpatilor". :)) Sau, poate, gasea ceva "asortat" prenumelui.
      Multumesc, Alex draga! Iti doresc o saptamana minunata! :)

      Ștergere
  5. Frumoase reflexii pe malul lacului! trebuie sa fie locuri interesante!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Poiana Brasov este un loc frumos - o cunosc. :) Vietnam, insa... pentru mine e un loc in care nu cred ca voi ajunge vreodata, desi mi-ar placea.

      Ștergere

Va multumesc pentru ca sunteti aici. Comentariile sunt moderate deoarece e singura metoda pe care o stiu sa nu pierd vreun mesaj si sa evit mesajele nepotrivite. Le public imediat ce accesez blogul. Multumesc pentru intelegere.