2018-09-19

Încredere. Miercurea fără cuvinte!

Fotografii pentru Miercurea fără cuvinte!  Jocul pornit de Carmen, continuat de Călin Hera şi preluat de Carmen, din nou. Sunt invitaţi în joc toţi cei care doresc.
sursa foto pixabay
HAPPY WW!

12 comentarii:

  1. <3 Ce frumoase sunt primele doua imagini! A doua imi aminteste de un cal alb cu care m-am imprietenit la bunici (venea un nene sa ia iarba cosita) - au ramas si ei mirati cum de calutul caredeobicei nu era f prietenos a stat sa il mangai - o fi fost de la zahar ma intreb..hihih)
    A treia poza imi aminteste cand ma jucam cu Ralu asa... hahaha. Si a treia de jocul cu parintii cand eram mici si puneam mana peste mana :))).
    Happy WW!!
    pupic :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Superbe animale, caii! :) Nu cred ca era de la zahar! Poate dulceata din suflet! :) Si caii au un simt aparte cand e vorba despre oameni.
      Am ales fotografiile pentru ca fiecare imi aminteste ceva frumos care s-a intamplat candva (in situatii in care era vorba despre incredere).

      Si noi de jucam cu "lasatul pe spate"! Inclusiv cu picii de la bloc, cand eram pice. :) Acum ceva timp - nu mult in urma - am mai incercat joaca cu lasatul pe spate, dar putini au vrut sa participe - barbatii (si femeile) se temeau ca femeile nu au putere sa le sustina greutatea (ceea ce era firesc) dar nici femeile nu aveau curaj sa se lase prinse de barbati. Unii se plangeau de "afectiuni" diverse... :) A fost interesant - doar cativa am participat, si ne-am distrat.
      Si noi faceam la fel cu parintii, mai ales cand hotaram ceva de comun acord)! Ne suprapuneam mainile si ne jucam si "porcul zboara" - un "joc" in care unul zice: "vrabia zboara", altul "cucu zboara" etc. - si toti dam din maini ca si cum ar fi arpipi, si tot asa, pana cand se zice "porcul zboara" - cine nu e atent da din maini. :) E amuzant chiar si azi, dar rar l-am mai "jucat", si nu cu parintii. :)
      Happy WW! Pupici! <3

      Ștergere
  2. Până la urmă, este dspre jocurile copilăriei... Am asistat de curând la o scenă care m-a întristat. O bunică a încercat, în părculețul de joacă, să-i învețe pe niște copilași de 6-7-8 ani jocul ”Țară, vrem ostași”. Nu a reușit, se uitau la ea ca la un animal de la Zoo și nici n-au vrut să încerce. Pur și simplu i-au întors spatele și au continuat să alerge fără sens și să urle cum făcuseră și până atunci. :( Îmi amintesc că pe noi multe jocuri ne-a învățat învățătoarea în recreații. Acum învățătoarele nu mai calcă prin curtea școlii în pauze. Sunt și excepții, dar extrem de puține.

    Happy WW, dragă Diana!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Trista scena, intr-adevar...
      In cazul meu, invatatoarea nu ne-a invatat jocuri in curtea scolii, dar ne invatatu parintii (ai nostri, ai altora) si cand mergeam in vacante mai invata (fiecare) cate ceva nou si invatam si "gaşca". In copilarie am fost foarte multi copii in bloc si cand ne plictiseam inventam cate un joc: de-a prinselea in salcie; de-a prinselea pe cocoţate... Nu stiu ce n-am jucat cand eram copii. :)
      Zile senine iti doresc sa ai, Zina draga!

      Ștergere
  3. definitii perfecte pentru "incredere", tema noastra de astazi.
    sunt meserii in care iti risti viata, bazandu-te pe echipa din care faci parte. Daca nu exista o incredere perfecta, se duce totul de rapa.
    in familie, trebuie sa existe incredere totala, pentru o convietuire armonioasa si fericita. Iar in relatia om-animal, deasemenea este nevoie de mare incredere, si aceasta este ofeeita cu drag de catei sau cai in mod special. Perfect alese fotigrafiile de astazi, Diana draga.
    pupici si imbratisari, de la trio pentru trio.
    happy WW 😘😊

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Increderea e, cu adevarat, un "element" de baza in mai toate relatiile, fie ca e o relatie om-om, fie ca e una om-animal). Oh, da! Increderea in echipa este esentiala; la fel si increderea in membrii familiei - cred ca cei care nu au incredere in membrii familiei nu pot invata sa aiba incredere in cineva.
      Multumesc pentru apreciere, Carmen draga!
      Zi frumoasa iti doresc! Imbratisari si pupici, cu drag, de la trio pentru trio! <3

      Ștergere
  4. Chiar nu mai au nevoie de cuvinte, spun singure mai mult decât am putea noi.
    Zi bună îţi doresc!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, Poteci de dor!
      Zi buna iti doresc sa ai si tu! :)

      Ștergere
  5. Toate sunt frumoase si interesante! Happy WW, Diana! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucur ca ti-au placut!
      Multumesc, Cristi! Zile senine iti doresc sa ai! :)

      Ștergere
  6. Fiecare imagine in parte, o poveste frumoasa si ce poate fi mai frumos decat increderea? :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Chiar! Ce poate fi mai frumos decat increderea? Fara aceasta nu exista prietenie; si iubirea se "evapora" in lipsa increderii. :)
      Zile senine iti doresc!

      Ștergere

Va multumesc pentru ca sunteti aici. Comentariile sunt moderate deoarece e singura metoda pe care o stiu sa nu pierd vreun mesaj si sa evit mesajele nepotrivite. Le public imediat ce accesez blogul. Multumesc pentru intelegere.