2019-09-01

Start joc: Salvăm păpuşi

Azi, 1 septembrie, s-a dat startul la jocul Salvăm păpuşi.
Jocul e organizat pe siteul Provocări verzi. Cine doreşte să participe trebuie să acceseze siteul amintit pentru a citi regulamentul şi indicaţiile.
Jocul este unul de îndemânare, dar se referă şi la reciclare pentru că materialele folosite pot fi dintre cele rămase de la diferite proiecte; costumele păpuşilor, de exemplu, pot fi lucrate din haine vechi pe care nu le-am dat mai departe dar nici nu le mai purtăm.
E un joc pe care îl consider şi de relaxare pentru că ne scoate din ritmul obişnuit al zilelor. Nu ştiu cum e pentru alţii, dar pentru mine e relaxare sută la sută să meşteresc ceva. Timp nu prea am, dar “in pauze” mai tai un material, mai fac şi câteva împunsături cu acul… In ceea ce mă priveşte, cel mai greu îmi va fi cu fotografiatul! Şi dacă fac poze la lumina zile ies tot întunecate, “ceţoase”, din cauză de aparat (e un telefon). Sigur că le pot prelucra, dar nici aici nu prea mă pricep şi ca să învăţ ce şi cum am nevoie de mai mult timp decât îmi pot permite să aloc… N-o să mă împiedice acest aspect - asta-i sigur!
Vă invit, alături de Rux, să ne jucăm împreună cu păpuşile! Sunteţi prea mari să vă ma jucaţi cu păpuşile! Hîm! Nimeni nu-i prea mare când e vorba de joacă. Şi-apoi… nu uitaţi ce zicem (aproape)  toţi mai ales cu ocazia zilei de 1 iunie: să nu lăsăm să moară copilul din noi! In copilărie nu prea mi-a plăcut să mă joc cu păpuşile, deşi le făceam haine uneori… Acum am ocazia! 

8 comentarii:

  1. :D imi place fotografia aleasa pentru articol! Chiar ma gandeam zilele trecute ca am o papusa de portelan (teoretic e a Ralucai ca a luat doua: Luna Betiluna si Dora Minodora - ca in carte) la care s-a stricat sistemul de umbrela (plasticul) si ma gandeam eu asa ca proiect cum sa o repar :)))).
    Ma bucur mult ca iti place. Daca imi spui in ce editezi pozele pe net, ma pot uita printre sa vad de unde se regleaza luminozitatea ;).

    Mult spor :*. Abia astept sa o cunoastem pe zana ta carpace <3!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. A fost singura fara drept de autor care mi s-a parut potrivita. :) Dar imi place aceasta "moda". :)
      Cele doua papusi amintite de tine nu le cunosc.

      In Pixlr Express, de regula, dar uneori nu functioneaza :( si atunci aleg befunky pentru ca pot face si colaje. Ideea e ca stiu de unde sa aleg luminozitatea, dar pana o potrivesc, pana redimensionez fotografiile - in telefon, chiar si cea mai mica e foarte mare si ocupa spatiul pe blog si am inteles ca si blogger are o limita de spatiu pentru fotografii, dar nu am reusit sa aflu exact ce si cum.
      Multumesc pentru oferta de a cauta tu, dar te rog sa nu iti consumi timpul si cu asta. Fotografiatul, in general, imi ia timp mult (uneori mi-a luat mai mult timp decat obiectul in sine!!! asa-s de priceputa!) :))

      Multumesc! Oh! Inca nu am reusit sa scot papusa din garajul in care este... Trebuie sa urc un deal si sa scotocesc serios - imi ia cel putin o jumatate de zi! :((

      Pupici cu drag! <3

      Ștergere
  2. Frumos subiectul si tare îmbietor ... dar nu cred ca am timp pentru el ... Nu stiu ... ma mai gandesc! :))
    Tu sa ai spor si abea astept sa vad ce ai facut! :))
    Pupici! <3

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si mie-mi place ideea tare mult! Stiu ca nu am timp, dar pentru ca nu concurez efectiv lucrez in ritmul pe care mi-l permit, chiar daca trimit pozele dupa termen. Imi doresc sa am 13 costumatii la sfarsitul lunii noiembrie. :)
      Poate gasesti timp pentru unele dintre proiecte...
      Multumesc, Ella draga! Pupici! <3 Sa ai o saptamana excelenta iti doresc!

      Ștergere
  3. Interesanta provocare! Imi plac fix genul asta de papusi ca in foto.
    Nu ma bag :D dar o sa urmaresc cu drag si interes provocarea :)

    Spor! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si mie imi place stilul papusilor din poza aleasa doar pentru ca e cu papusi. Nu stiu daca va fi vreo proba cu un costum de epoca. :)

      Multumesc! Saptamana frumoasa iti doresc! :)

      Ștergere
  4. Imi placeau cand eram copil, acum imi par creepy, mai ales ca cele de acum par asa reale.
    Dar cui ii plac, distractie cu pofta!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mai sunt si azi papusele dragalase. :) Probabil ca... recuperez timpul in care nu m-am jucat cu papusile. :)
      Multumesc, si in numele celorlalti participanti! :)

      Ștergere

Va multumesc pentru ca sunteti aici. Comentariile sunt moderate deoarece e singura metoda pe care o stiu sa nu pierd vreun mesaj si sa evit mesajele nepotrivite. Le public imediat ce accesez blogul. Multumesc pentru intelegere.