2019-11-12

O pauză din online

De azi și până prin data de 15 decembrie nu voi avea posibilitatea să accesez vreun cont online pentru că sunt în deplasare, în Oradea. Acesta e planul, cel puțin, dar cum, făcându-ne planuri îl facem pe Dumnezeu să rȃdă, nu știu cum va fi, de fapt.
După vreo douăzeci de ani ajung, din nou, în Oradea. Când am fost prima dată am stat două zile, de fapt, una, pentru că ziua a doua am fost la Băile Felix. N-am apucat să văd ceva pentru că eram în “interes de serviciu”. De data aceasta sper că altfel vor sta lucrurile.
Nu-mi place ideea că merg zece ore cu trenul (dacă rămâne în grafic!) dar asta este! Dacă nu s-au învrednicit să facă un aeroport și în Brașov… De ani de zile scuipă promisiuni și abia se mișcă lucrurile cu aeroportul…
Cam asta am avut de scris. Zile senine vă doresc!
Ne revedem cu bine in luna care vine!

Ah! Mai e ceva.
Comentariile, fiind “moderate” (din cauză de troll care scrie prostii, și unele spam) sunt deschise numai azi (am aflat și eu că Blogger permite astfel de setări); nu voi putea răspunde. Telefonul mobil pe care îl am este unul care nu se potrivește cu multe aplicații; îl am abia de anul acesta - sau anul trecut?! Habar nu am! Vă dați seama cât de mult îl folosesc, dar am acceptat să am, din nou, telefon mobil la “cererea asistenței”. Până acum câteva luni, când mi s-a stricat monitorul, nici nu știam că pot accesa internetul! Nu știu să configurez accesul la conturi astfel încât să nu îmi blocheze, mai apoi, accesul de pe computer, și nici nu m-am învrednicit să rog pe cineva.

24 de comentarii:

  1. Drum bun si sa vii sanatoasa si bine dispusa! Pupici! <3

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, Suzana draga!
      Am revenit cu bine, intr-un vagon fara caldura si lumina! Sigur, ne-au imprastiat in celelalte doua vagoane si in cel inghetat... s-a putut fuma. :)
      Pupici! <3

      Ștergere
  2. Răspunsuri
    1. Multumesc.
      Vorba "cantecului": "Tot inainte, cu tupeu, si-ai sa vezi ca nu e greu!" :)

      Ștergere
  3. Răspunsuri
    1. Multumesc, Mona!
      A fost o experienta interesanta. O voi repeta si in ianuarie. :)

      Ștergere
  4. Stai linistita si noi stam cu_minti! si asteptam semnul de revenire. Sa ai spor in trebi acolo, sa te relaxezi, sa te plimbi, sa ne faci fotografii si sa te intorci sanatoasa si vesela. Doamne ajuta!
    Pupiciiii si numai bine! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, Ina draga!
      Desi, practic, am fost "la munca" a fost ca o vacanta prin comparatie cu cate am de facut aici. :)) Am facut si cateva fotografii, in "stilul" meu: ba intunecate, ba trunchiate... :))
      Pupici! Numai de bine!

      Ștergere
  5. Sa-ti fie bine si frumos!Spor si buna întelegere!
    Drum bun si Doamne ajuta!
    Muah! 😊 Pupicios! 😘😘😘

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. A fost frumos, interesant si mai usor decat ma asteptam. Un mare stres am avut: gatitul! Eu abia stiu sa fierb apa!!! Asa ca... cel mai adesea mergeam la cate un local din apropiere si luam "meniul zilei".
      Pupicios! ♥

      Ștergere
  6. plimbare placuta! numai bine! si eu vreau la Oradea neaparat, acum de cand este totul la linie!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, Carmen!
      Se sapa prin tot orasul! Ba parcare subterana, ba reparatii la conducte (sau curatarea lor)... Altfel, e un oras frumos; casele vechi (mai ales in zona centrala) sunt reabilitate, in cea mai mare parte. Si e curat!

      Ștergere
  7. Concediu plăcut iti doresc și să revii cu bateriile încărcate !

    Ps. Cu treeenul, daaa cu treeenul, daaar cu altceva n-ai găsit, glumesc :))
    Eu acum un an și ceva am luat o palmă grea de la CFR-ul nostru drag care o s-o resimt mult timp, și sper să nu mai fiu nevoit să mă urc prea curând intr-un tren românesc, mai bine pe jos, ajung mai repede și mai liniștit :))

    Multe Salutări !!!


    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Desi, intr-un fel, m-am dus "la munca" a fost ca o vacanta prin comparatie cu ceea ce fac aici! :))

      Daaa, cu trenul! Nu exista cursa directa Brasov - Oradea (si invers) cu microbuze sau autocare, si cu masina nu avea cine sa ma duca pana acolo.
      La intoarcere, vagonul in care eram s-a defectat si nu mai era caldura si nici lumina (de la Cluj) - avantaj fumatori: s-a putut fuma in unul dintre compartimentele inghetate si aflate in bezna. :))
      Multumesc! Numai de bine!

      Ștergere
  8. pupici 😘🤗💞 ramanem in contact ✍️https://tse2.mm.bing.net/th?id=OGC.6113fe241992fc81cce9419cdd78529c&pid=Api&rurl=https%3a%2f%2fmedia.giphy.com%2fmedia%2fRfmhLxL7upkhq%2fsource.gif&ehk=yZ2gUEDbWjRp%2bB%2bdbTXY94ZtjGYB872WWvg5HziSGo4%3d

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, Carmen draga! ♥
      O (alta) ciudatenie: nu am putut suna la nici un numar international! Nici wi-fi pe telefon n-am putut avea, desi aveam parola retelei respective! :(( Intr-un fel, m-am simtit tare rupta de prieteni. Un sentiment straniu...
      Imbratisari si pupici, cu drag! ♥

      Ștergere
  9. Ai grijă de tine şi să ai parte de zile minunate! Oradea e un oraş superb! Anul ăsta am fost, cu trenul, da. Aventură :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, Potecuta!
      Au fost zile minunate! A fost ca o vacanta! :))
      E chiar frumos orasul! Si curat! Inca mai am pe retina imaginea cladirii teatrului! Imi place foarte mult cladirea! Am incercat sa o fotografiez dar nu am reusit - poate si pentru ca in zona era totul sapat... Zic si eu! Nu vreau sa recunosc ca nu ma pricep sa fotografiez (si nici telefonul nu ma ajuta) :)
      La intoarcere am avut parte de vagon inghetat si in bezna, dar fumatorii au fost avantajati: de prin vagoanele de unde ne-au imprastiat ne regaseam in unul dintre compartimentele inghetate. :))

      Ștergere
  10. Multă sănătate și numai bucurii, dragă Diana! :-)

    RăspundețiȘtergere
  11. La mine toate parca se aliniaza sa ma dea afara din online o vreme... Am zis sa ma lase macar pana la sfarsitul anului in pace.. Sper sa reusesc sa dejug planurile malefice:)).
    Pup cu drag!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Puuufff! :) Si eu sper sa reusesti!
      *
      Ieri, tocmai mi-a zis cineva ca s-ar putea sa mearga greu PC din cauza de IE 8, care trebuie schimbat cu IE 11 in Win 7 pentru a functiona bine celelalte programe! Am incercat sa o fac, dar nu mi-a reusit! :)) Sunt un talent, ce mai! :)
      Pupici cu drag! ♥

      Ștergere

Va multumesc pentru ca sunteti aici. Comentariile sunt moderate deoarece e singura metoda pe care o stiu sa nu pierd vreun mesaj si sa evit mesajele nepotrivite. Le public imediat ce accesez blogul. Multumesc pentru intelegere.