2013-10-21

În dar de la Mirela

Am primit de la Mirela un cadou virtual: o felicitare originală, în care a îmbinat imaginea pasiunilor mele. 
Și un parfum pe care, încă, nu îl cunosc în realitate: XOXO Kundalini. E un parfum puternic oriental, din cât am înțeles - ceea ce în mod sigur îmi place foarte-foarte mult! Notele de vârf sunt bergamota, portocala, condimente, cu inima din trandafir, iasomie, flori de portocal și iris, pe o bază de mosc, lemn de santal, vanilie, chihlimbar și smirnă. Cum ar putea sa nu-mi placa?!
Si o melodie care îmi place foarte mult, interpretată de Billy Joel: She’s Always a Woman.
A oferit daruri virtuale membrilor Clubului Condeielor Parfumate care s-au născut în zodia Balanței și va oferi tuturor celorlați membri pe măsură ce se împlinește timpul. 
Îți multumesc, Mirela, și îți doresc mulți ani frumoși alături de cei dragi! Cu drag!

10 comentarii:

  1. La mulți ani frumoși, draga mea Diana, mă bucur că-ți sunt pe plac modestele daruri și sunt onorată să primesc un tarndafir atât de special! Te îmbrățișes cu drag și încă odată la mulți ani! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Incet-incetisor, reusesc sa raspund celor care si-au rupt din timp sa treaca pe aici! Nu e ingratitudine, ci pura oboseala - si nu neaparat fizica. :(

      Iti foarte multumesc, Mirela!
      Cu placere! Oricat m-as stradui nu cred ca voi reusi ceva de buna calitate sa iti ofer si... ma descurc cum pot! :)
      Te imratisez cu drag!

      Ștergere
  2. La mulţi ani Diana! Un dar muzical şi din partea mea, preluat de pe internet http://www.youtube.com/watch?v=bDiU_RMJQXU, cu una dintre cele mai dragi melodii mie.
    Darul Mirelei este la înălţime, nespus de frumos şi generos. Mirela ştie, aşa cum foarte puţini reuşesc, să-şi copleşească prietenii cu atenţii de suflet, absolut remarcabile iar gustul grefat pe sensibilitatea artistului din ea, este desăvârşit.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Iti multumesc din suflet, Aurora! Am ascultat melodia "Pasarile Paradisului" in 22, cred. Imi place foarte mult! Uitasem de aceasta melodie, dar acum am trecut-o la colectie, sa o gasesc usor. :)
      Zile fericite iti doresc si te rog sa ma scuzi pentru reactia intarziata cand tu ai rupt din timpul tau - am dedus ca esti foarte ocupata - si ai venit sa imi urezi de bine!
      Multa sanatate! Multe bucurii sa ai, alaturi de cei dragi! Cu drag!

      Ștergere
  3. La multi ani, Diana! Sa ai parte de sanatate, bucurii si impliniri pe toate planurile! O imbratisare si un pupic :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, la fel! Alexandra!
      Fie ca bucuriile sa se tina scai de tine si umbrele sa se risipeasca repede si cei dragi sanatosi sa fie! Le doresc si lor - si tie iti doresc - multa sanatate!
      Zile cu cat mai multe bucurii si multa putere iti doresc!

      Ștergere
  4. Foarte frumoase darurile :)
    Happy Birthday! Ca romaneste am tot scris :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Putini au, in online, sensibilitatea Mirelei, putini stiu sa faca asemenea cadouri inestimabile. Ce-mi place parfumul acesta, doar pentru ca poarta numele cu care semnezi! Nu il cunosc, nu stiu cum este, dar daca are aprobarea Mirelei, sigur merita o privire.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cand mi-a zis Mirela prima data despre parfum nu-mi venea sa cred ca n-am stiut ca exista un astfel de parfum - desi ar fi trebuit sa ma gandesc ca parfumierii nu puteau scapa ocazia, dar pana nu am inceput sa scriu povesti parfumate nu prea stiam multe despre parfumuri. :)

      Ștergere

Va multumesc pentru ca sunteti aici. Comentariile sunt moderate deoarece e singura metoda pe care o stiu sa nu pierd vreun mesaj si sa evit mesajele nepotrivite. Le public imediat ce accesez blogul. Multumesc pentru intelegere.