2019-06-19

Şase poze cu doi lei. Miercurea fără cuvinte

Fotografii pentru Miercurea fără cuvinte!  Un joc iniţiat de Carmen; găzduit şi de Călin Hera doi ani.
HAPPY WW!

22 de comentarii:

  1. Adica costa doi lei sase poze? :)))))
    Iubesc felinele ... noroc ca si felinele micute (neamul pisicesc!) ma iubesc si ele! :)
    Sa ai o zi tare ... regeasca, asa ca a leului! :)
    Pupici! <3

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :)) S-ar putea sa fie si asa: doi lei sase poze.
      Si eu le iubesc! Pisoii par ca ma iubesc si ei - cel putin, Pufitica ma iubea, si ma respecta - eram singura pe care n-o ataca daca nu-i convenea ceva. :)) A sarit si la mine de cateva ori, dar niciodata nu si-a infipt coltii sau ghearele in mod serios. Era tare salbatic, dar si foarte inteligent (intre altele, isi deschidea singur usile, sarind pe clante). :) E clar: mi-e dor de Pufitica.
      Multumesc, la fel, Ella draga! Pupici! <3

      Ștergere
  2. Răspunsuri
    1. Sau precauti. :) Cu oamenii nu se stie niciodata. :)
      Multumesc. Numai bine!

      Ștergere
  3. Eu sunt Leoaica. De cand eram mica aveam un leu chitzaitor jucarie, il chema Clarens, dupa filmul Daktari. Deci imi sunt familiari... :D (asta am vrut sa zic).
    Acestia, din fotografii sunt tare frumosi sau e acelasi, nu-mi dau seama... :) Numai bine!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa traiesti, Leoaico! Imi plac felinele. :)
      Am uitat de Daktari!!! Cat de mult mi-a placut serialul (asta tin minte, amanunte nu - am cautat acum, pe net, si mi-am mai amintit cate ceva) - trebuie sa-l caut, poate e online. :)
      Ce chestie! Nu-mi amintesc daca am avut vreo jucarie leu...

      Am "analizat" pozele si am ajuns la concluzia (deloc certa) :) ca sunt doi, dar s-ar putea sa fie acelasi, fotografiat de doua persoane - ar fi, atunci, "sase poze cu un leu". :)
      Multumesc. Numai bine!

      Ștergere
  4. Sunt spectaculoşi! Îmi place să îi privesc aşa, pe monitor sau în documentare, la TV. Nu cred că aş putea merge în excursii prin savane, nu aş avea curaj. Aseară am văzut un documentar cu nişte tipi atacaţi de un leopard. Erau în maşină din aia de teren şi am îngheţat instant. Deci şi leii sunt frumoşi văzuţi de la distanţă :D
    O zi frumoasă, Diana!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa ii vad si eu: spectaculosi, dar - cred! asa zic acum :) - as avea curaj sa merg sa-i vad in mediul lor, constienta fiind ca orice se poate intampla.
      Au avut parte de o experienta reala - in sensul ca au inteles pe pielea lor cam ce inseamna viata in salbaticie. Sper ca au scapat cu bine acei oameni. (eu nu ma pot uita la astfel de documentare, in special pentru ca arata si cum vaneaza si cum se hranesc din prada prinsa stiu ca e legea firii, dar tot ma demoralizeaza) :)
      Multumesc, Potecuta! Zi frumoasa iti doresc sa ai si tu!

      Ștergere
  5. Te atrage Africa.Lei.desert...Ar fi cazul sa dai o fuga!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bantuie gandul la Africa! :) E... complicat sa ajung acolo. ;)

      Ștergere
  6. Hahaha, m-ai dus de nas:)) Vroiam sa aflu ce poze sunt alea la doi lei:))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Fara intentie! :)) Ar fi fost potrivita postarea intr-o zi de 1 aprilie. :)
      Sanatate iti doresc!

      Ștergere
  7. Când am văzut postarea am citit titlul fără să ma uit la imagine, si am crezut ca e vorba despre 6 poze cu doi lei românești :)))
    Am zis băi nu se poate ca pozele costă mult mai mult, și apoi am văzut în imagine pe domnul rege al junglei..
    Seară Plăcută !!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Gluma reusita, indraznesc sa afirm. :)
      S-au vandut ieftin regii junglei. :))
      Multumesc. Zi frumoasa iti doresc!

      Ștergere
  8. Doi lei frumușei. Sau e același în toate pozele?!

    Zi frumoasă, dragă Diana!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :) Desi nu sunt prea sigura - in urma "analizarii" fotografiilor - am considerat ca sunt doi - s-ar putea sa fie doar unul, :)
      Multumesc, Zina draga! Zi frumoasa iti doresc sa ai si tu!

      Ștergere
  9. haios titlul! ☺ daca cele 6 poze cu 2 lei ar fi fost oferite unei reviste despre safari / revista turistica/geografica ar fi adus fotografului muuuuuulti lei, în bancnote de hartie ;-)
    Pupici si imbratisari de la trio pentru quattro <3

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Chiar ca da! Fotografii care fotografiaza salbaticiuni mi se par foarte interesanti - si curajosi. Unele fotografii sunt exceptionale - nici nu-i de mirare ca "aduc" bani multi.
      Multumesc, Carmen draga! Imbratisari si pupici, cu drag, de la quattro pentru trio! <3

      Ștergere
  10. I-am aratat lui Kouki si a zis ca si el e un leu mai micut. Apoi sa cuibarit si a adormit.... Acum viseaza ... poate ca e leu, ce stiu eu :)).
    Ce frumosi sunt!
    Pupici cu drag <3

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dragul de Kouki! Suflet de leu sigur are. <3
      :) Uneori, cand o vad pe Miki dormind linistita ma intreb ce-o visa - uneori da din picioare si pare ca alearga si latra; fiind catel gasit cand avea varsta de 4-5 ani, ma gandesc c-or fi "amintiri" din vechea viata. O trezesc mangaind-o. :)
      Pupici cu drag! <3

      Ștergere
  11. Frumoase poze. Ce animale impresionante. Dar.... să stea liniștiți acolo, în sălbăticia lor! Am văzut de curând un film, inspirat din realitate, cu o familie care s-au dus în excursie în Africa. Doamna și cu copiii s-au dus cu mașina prin savană, ca să facă poze. S-au apropiat prea mult de un grup de lei, care au trecut la atac și... l-au mâncat pe șofer. Tot ceea ce a urmat a fost un calvar cumplit. De-asta e bine să lași animalele în lumea lor și să nu le deranjeze omul cu curiozitatea lui. Ca și urșii de pe la noi!
    Numai bine, dragă Diana și zile frumoase! :-)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu sunt de parere ca animalele trebuie lasate in salbaticia lor, dar as minti sa spun ca nu am curiozitatea de a participa la un "foto-safari". :)
      Multe necazuri apar cand oamenii ignora orice masura de siguranta - nici nu vreau sa ma gandesc la calvarul trait de oamenii atacati de animale! E cumplit numai gandul!
      Him... Cu ursii e mai cu dus-intors, as zice. Am "documentat" doar trei cazuri de oameni atacati de ursi - in toate cazurile, omul atacat nu era chiar "nevinovat", desi mass media a prezentat altfel lucrurile. Doar un exemplu: cu ani in urma, intr-o seara, sub Tampa, un tanar a fost ucis de un urs, pe o alee principala. Nicaieri in presa nu s-a spus ca tanarul era beat, era cu un grup de prieteni care, cand au auzit fosnet in tufisuri au marit pasul facand liniste, banuind ca ar putea fi un urs. Tanarul ucis s-a apucat sa strige si sa agite tufele, desi ceilalti incercau sa-l ia de acolo... Fireste ca ursul, speriat, l-a atacat.
      Multumesc, Alex draga! Zile frumoase iti doresc sa ai si tu! Numai bine!

      Ștergere

Va multumesc pentru ca sunteti aici. Comentariile sunt moderate deoarece e singura metoda pe care o stiu sa nu pierd vreun mesaj si sa evit mesajele nepotrivite. Le public imediat ce accesez blogul. Multumesc pentru intelegere.