2013-10-21

Trandafiri de la Carmen

De ziua mea, Carmen mi-a făcut o surpriză minunată: o postare dedicată zilei mele de naștere și mi-a oferit în dar trandafiri din grădina ei - despre care știu ca e superbă! Pentru că nu-i pot avea lângă mine material am adus trandafirii virtual.
Îți mulțumesc, Carmen, pentru atenția ta, pentru urări, pentru minunatele-ți cuvinte.
Îți doresc o viață plină de împliniri, alături de toți cei dragi!
Cu mult drag!
Împart cu tine - virtual - din tortul - la fel de virtual. Mama nu a făcut, încă, tortul așa că am ales fotografia unuia din… virtual.

8 comentarii:

  1. Hahaha asta chiar e draguta!
    Tortul arata delicios, multumesc pentru generozitate! Astazi este insa doar ziua ta! Nu o imparti cu nimeni !
    Iti doresc sa petreci o zi minunata, lasa-te rasfatata de toata lumea! precis ca mamica ta va pregati un tort grozav, sa il fotografiezi neaparat .
    Pupici si imbratisari la tot familionul.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cu placere! :)
      Minunata a fost ziua, pana... s-a lasat seara (spre noapte) si au inceput vestile triste.
      Sa stii ca am fost rasfatata! Dar trebuie sa recunosc ca aceasta se intampla cam in fiecare zi! Nu ma laud si nu ma scuz... Mami chiar ne rasfata! :)
      Multumim!
      Imbratisari cu drag!

      Ștergere
  2. de când am sosit de la serviciu încerc sa te prind la telefon! e încontinuu ocupat! :) Sunt doua posibilitati: ori te-ai saturat de cati prieteni suna si l-ai scos din priza, ori ai deja urechea rosie de la câte ore ai tinut receptorul lipit si felicitarile curg fara pauza! Mai încerc... Sper sa ajung si eu sa iti aud vocea astazi. Te pup La multi ani înca o data si înca o data si înca o data... pana la ora 0! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, Carmen!
      Sa stii ca au sunat si telefoanele fixe si cele mobile! Si cand ma gandesc ca eu nu am telefon fix si nici nu prea ma grabesc sa raspund la telefon daca nu e ziua mea :)) sau daca nu stiu ca trebuie sa sune cineva. Cand vorbesc la telefon mobil ma doare capul mai apoi! Mi-a luat ceva timp sa-mi dau seama de ce am inceput sa am dureri de cap - pentru ca foaaaarte rar am avut. Acum stiu cauza, dar nu de aceea am renuntat in '98 la telefon mobil.
      Imbratisari cu drag!

      Ștergere
  3. Toata lumea stia ca este ziua ta. toti, in afara de mine. Nici macar facebook nu a binevoit sa ma anunte. Dragut gestul facut de Carmen, imbietor tortuletul tau, chiar daca totul este doar virtual.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Serios?! :) Dar iata ca ai fost aici! Multumesc, Vienela!

      Ștergere
  4. Dar mai sunt şi alţii, mult mai întârziaţi!

    La mulţi ani fericiţi! Sănătate, bucurii, împliniri şi fericire, dragă Diana! :-)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, Alex!
      Pentru urari de bine nu e niciodata prea tarziu!
      Si te rog sa ma scuzi pentru intarzierea raspunsului! Au fost doua saptamani nu tocmai minunate - a inceput "gresit" chiar saptamana cu ziua de 21 oct - si am vrut sa raspund fiind intr-o (mai) buna stare sufleteasca, pentru ca nu-mi place sa raspund doar de convenienta si fara entuziasm.
      Abia acum simt ca pot spune Multumesc, cu tot sufletul, nu doar din tastatura. :)
      Zile fericite iti doresc, alaturi de cei dragi!

      Ștergere

Va multumesc pentru ca sunteti aici. Comentariile sunt moderate deoarece e singura metoda pe care o stiu sa nu pierd vreun mesaj si sa evit mesajele nepotrivite. Le public imediat ce accesez blogul. Multumesc pentru intelegere.