2019-05-22

Viaţă pretutindeni. Miercurea fără cuvinte

Fotografii pentru Miercurea fără cuvinte!  Un joc iniţiat de Carmen; găzduit şi de Călin Hera doi ani.
Sursa foto:Adventure Travel Romania.   
HAPPY WW!                                 

16 comentarii:

  1. :))) Vai cum sta in cactus la propriu :))).
    Asta imi aminteste de o vara pe cand aveam inca balconul deschis si o bicicleta pe el:))). Si eu ma plimbam asa dragut dintr-o parte in alta (era mica bicicleta) si am nimerit cu una dintre maini fix intr-un cactus care se "prelingea" in jos pe perete... haha. Si am mai avut o astfel de intalnire cu un cactus ani mai tarziu cand sunam pe cineva pe mobil si cand a raspuns ma luat prin nepregatite, era sa calc in gol (e o treapta cand iesi in balcon ) si m-am sprijinit fix intr-un cactus :))))
    pupici si happy ww :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De pasare zici? E pe "margine"; probabil ca isi potoleste setea cu seva lui. :)
      Neplacute intalnirele tale cu cactusul. :)) Inteapa, nu gluma, acele lor - stiu din experienta! Imi plac aceste plante foarte mult, dar nu ma iarta! :) Am avut multi, dar mai am cativa; unul era "atarnator", dar a murit - cel nou abia incepe sa creasca. :)
      Multumesc. Zile senine! Pupici! <3

      Ștergere
  2. miculuta aia inaripata, tocmai pe tepusi face o mica pauza 😁 Wow ce fotografii! peisaje unice... Cactusii sunt fascinanti!
    Happy WW Diana draga. Pupici si imbratisari de la trio pentru trio 😊

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si pe mine ma fascineaza cactusii! :) Si deşertul, cu vietatile lui la fel de fascinante. :)
      Multumesc, Carmen draga! Zile senine iti doresc!
      Imbratisari si pupici, cu drag, de la trio pentru trio! <3

      Ștergere
  3. cand eram mica imi imaginam (pentru ca auzisem ca sunt plini cu apa cactusii) ca daca tai un cactus o sa curga apa ca o fantana arteziana si atre tare imi doream sa gasesc un catus mare din care sa curga apa :)

    multumesc pentru amintiri, Diana :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cred ca in romanul "Winnetou" am citit prima data ca un cactus poate potoli setea cu seva lui, si tot intr-un roman de gen (poate tot acesta) :) am citit ca daca (!), in deşert, dai foc la uscaturi se formeaza un fel de condens si... ploua. :)
      Cu multa placere, Elena!

      Ștergere
  4. Frumoase si inedite locuri. Cactusi pe malul unei ape, asta chiar nu visam. Frumoasa si pasarica cactusului... :) Numai bine!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sunt atat de multe locuri fascinante pe Terra! (pe cele mai multe le-am vazut/le voi vedea doar in fotografii). :)
      Multumesc, la fel!

      Ștergere
  5. Se pare ca al eu comentariu sa evaporate pe marele www ... :))))
    Ziceam ca in desert daca exista cactusi exista si viata... ei fiind niste adevarate "bidoane" de apa!
    Am si eu un cactus mic, mic cu niste floricele galbene.
    Sper din suflet pentru tine ca zilele îti sunt senine si fara ... tepi!
    Pupici! <3

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Detest cand se intampla asa! :( Si-mi pare rau (aproape ca-mi e rusine) ca nu reusesc intotdeauna sa raspund in timp util la comentarii.
      Am avut doar doi cactusi care au avut flori: unul cu o floare rosie - asa l-am primit, dar dupa ce a cazut flaorea nici n-a mai facut alta, desi cactusul a trait mult - si unul care - o singura data, a facut o floricica "pufoasa". :)
      Multumesc, Ella draga! Iti intorc, cu drag, urarea. Pupici! <3

      Ștergere
  6. Eeee, cactuși :))
    Cand vad cactusi, mi-aduc aminte de cand lucram in croitorie, iar fetele de la finisaje aveau un cactus pe pervazul de la geam băgat intr-o cutie de margarină si hranit doar cu zaț de cafea.. nu vrei aa ști ce hidos arăta..
    Le-am rugat daca vor sa mil dea mie.. L-am dus acasă, schimbat ghiveci, pamant.. Sa bucurat vreo 15 ani de viață buna, a facut pui, flori in fiecare vară (pâlni).. venea un fel de fluture mare (pasărea colibri) îi ziceam eu, iar tomy al meu le dadea târcoale si îi mânca iar eu ma certam cu el ca de ce nui lasă in pace.. Îți dai seama, era un lanț trofic :P pe lângă cactusul meu, ha,ha,ha !!!

    Sfârșit de săptămână Superb !!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sarmanul cactus! :) Povestea Cenusaresei in varianta... cactus. Am avut si eu cactusi frumosi - desi fara flori, in general - dar nu stiu ce s-a intamplat intr-un an 'ca au murit unul dupa celalalt. :(
      Hahaha! Frumoase povesti s-au tesut in jurul cactusului tau! :) Motanul nostru cel mare (a murit in ianuarie a.c.) a fost "tacanit" de mic - alerga printre ghivecele cu cactusi!!! (si alte flori) A trebuit sa ii inghesui pe cactusi intr-o camera separata! (nu in acel an au murit cactusii) :)

      Multumesc, Stef! Zile senine iti doresc!

      Ștergere
  7. Cactusii mi se par mari ganditori. Rabdarea lor intrece orice limite! :)

    RăspundețiȘtergere
  8. Ce drăgălaşă e pasărea! Am avut şi eu cactus, era tare frumuşel, părea că-i merge bine dar s-a uscat rapid, nu ştiu de ce :(

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Viata cauta viata! :) Cactusul e prieten cu pasarea.
      Eu am avut ani de zile multi cactusi, si-au murit unul dupa celalalt intr-un singur an (acum cativa ani). La fel ca in cazul cactusului tau: parea ca le merge bine... N-am idee ce li s-a intamplat.

      Ștergere

Va multumesc pentru ca sunteti aici. Comentariile sunt moderate deoarece e singura metoda pe care o stiu sa nu pierd vreun mesaj si sa evit mesajele nepotrivite. Le public imediat ce accesez blogul. Multumesc pentru intelegere.