2023-08-16

Ziua spunerii de glume 16 august

Ziua de 16 august e declarată Zi națională a spunerii de glume – nu în Romania, dar ce-are dacă spunem glume azi? Oricum, bancuri ne spun toată ziua politicienii, când dau din gură despre creștere economică, creștere de venituri – glume proaste, e drept. Bine, faza cu creșterea veniturilor e pe bune, dar în cazul lor și-a acoliților...

Revin la ziua de 16 august. Oficial (mai degrabă neoficial), astăzi, 16 august, este Ziua spunerii de glume, și m-am gândit să o aduc aici pe Mătușica Acid (Aunty Acid), pe care am cunoscut-o pe blog la Sandee: Comedy Plus. E un personaj hazliu, cu simțul umorului... acidulat. Genul care spune chestii precum:

Creierul este ceva minunat! Mi-ar plăcea ca fiecare să aibă unul.

Nu vă doriți ca unii oameni să folosească lipici în loc de ruj?

Cel mai bun lucru pe care-l fac pentru cină este rezervarea.

Aunty Acid spunand ca ciocolata e mai ieftina decat terapia, cand suntem demoralizati.

Ciocolata e mai ieftină decât terapia.

Cel mai bun lucru în a avea vârsta de peste 40 de ani este că noi am făcut toate prostiile înainte de inventarea Internetului.

Dacă aș muri și aș ajunge în iad mi-ar lua ceva timp să-mi dau seama că nu sunt la muncă.

Aunty Acid explicand ca ziua de luni e pentru a aprecia ziua de vineri
Ziua de luni există numai pentru a aprecia ziua de vineri.

Despre Aunty Acid

Personajul Aunty Acid a fost creat de Ged Backland, directorul general al Backland Media, o companie mică administrată de o familie din Liverpool. Au creat-o pe Aunty Acid pentru a avea versiunea feminină a personajelor lor populare Grumpy Old Gits.

Aunty Acid

Oamenii din spatele Aunty Acid (articol din 2015)

https://www.liverpoolecho.co.uk/news/real-lives/liverpool-team-behind-worlds-best-9942468

Grumpy

https://www.facebook.com/grumpyoldgits/

11 comentarii:

  1. Hahaha super postare, o portie de ras la inceput de zi 🤣😅 multumim Diana draga 🤗 cel mai tare am ras la bancul cu iadul!
    O zi plina de zambete si buna dispozitie. Pupici si imbratisari 😘😘🐾 de la Trio pentru Quattro 😘😘😘😘

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Imi face placere sa stiu ca te-ai amuzat! 😃 Personal, ador "acidul" matusii. 😊 Poanta cu iadul mi-a placut si mie cel mai mult... 😊 Sunt unele mult mai bune, dar nu le-am mai cautat pentru ca nu as fi avut timp sa le traduc, sa le adaug... (postarea aceasta am inceput-o anul trecut! si am publicat-o in stadiul in care era).
      Imbratisari si pupici cu drag de la quattro pentru trio! 💕 💖 🐾

      Ștergere
  2. Am râs bine, poanta cu iadul la mine e pe aproape, nu e chiar banc. Și cea cu lipiciul e foarte bună! Cu ceva ani in urmă vedeam multe glume cu Aunty Acid pe fb, acum parcă au dispărut complet.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daaaa! Poanta cu iadul cred ca incepe sa se potriveasca la tot mai multi. 😊
      Hahaha! Cand am dat de faza cu lipiciul in loc de ruj m-am gandit ca au fost (si vor mai fi!) momente cand ar fi trebuit sa folosesc si eu - sa nu mai vorbeasca gura fara mine. 😊
      Pe FB nu ajung prea des, dar am trecut inainte de a posta, sa verific daca mai e valabil link-ul pe care-l salvasem, si-am observat ca are "alt stil".

      Ștergere
  3. Haha - o stiu pe Matusica (din vedere, se intelege). Ai facut o selectie grozava :)))). M-am amuzat copios. Si m-am bucurat sa aflu lucruri nestiute despre ea.
    Inceputul e epic... cu creierul :)))). Vorba aia... sau macar sa stie sa il foloseasca creativ si productiv :)).

    Pupici cu draaag!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De cand am cunoscut-o pe matusica n-am pierdut ce-a zis, la Sandee pe blog. 😊
      Fiecare fraza avea si desenul "aferent" dar nu am preluat cu poze cu tot pentru ca prea as fi profitat de drepturile de autor ale altuia. Oricum, atunci cand am citit faza cu creierul m-am inecat cu cafea! (imi cazuse fisa cu ceva intarziere) 😃 Mdeh, si eu, ca ardeleanu' - daca-mi zici un banc joi râd duminica in biserica.
      Pupici cu drag! 💗

      Ștergere
  4. Am cunoscut-o pe FB, când îmi mai apăreau postări cu celebrele ei zicale. Mulțumim pentru colecția frumoasă de zicale cu tâlc.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mai tarziu am cunoscut-o, pentru ca pe FB ajung extrem de rar... Dar ma bucur ca te-ai amuzat cu poantele ei de mult timp! 😊
      Si eu multumesc!

      Ștergere
  5. :))) Buna gluma cu iadul! Multumesc pentru portia de ras! pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucur ca te-ai distrat! 😊 Cu placere!
      Pupici! ❤

      Ștergere
  6. Cu placere! 😊 Se pare ca, din "grup", doar eu am aflat tarziu de existenta Matusii! Mai bine mai tarziu decat niciodata. 😊
    Exact asa am zis si eu la faza cu rujul! 😃

    RăspundețiȘtergere

Va multumesc pentru ca sunteti aici. Comentariile sunt moderate deoarece e singura metoda pe care o stiu sa nu pierd vreun mesaj si sa evit mesajele nepotrivite. Le public imediat ce accesez blogul. Multumesc pentru intelegere.