2014-06-11

Bună dimineața, Soare! La fereastra

Fotografiile sunt de pe pagina de FB Brașov, orașul sufletului meu (albumul “Fotografii din cronologie”) și sunt făcute în zile diferite.

Pentru Bună dimineața soare! jocul inițiat de Iulisa, la care găsiți tabelul pentru înscriere.

8 comentarii:

  1. Seamana cu catelul de pe pagina lui Nancy! Dar el nu este tavalit prin nisip! :))
    pupici, sa ai o zi frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sunt convinsa ca acesta nu-i tavalit prin nisip doar pentru ca nu are nisip pe langa el. :))
      Multumesc! Zile fericite sa ai! Pupici!

      Ștergere
  2. Cateii astia au ceva cu atarnatul pe geam...Al meu e gata sa sara daca-l cheama "pretenii" la plimbare...
    O zi frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si al meu era mereu gata sa sara! :)) Trebuia sa avem grija si sa nu-l lasam nesupravegheat, mai ales ca era din rasa boxer... Scriu "mai ales" pentru ca stiam de unul care a facut-o si acum tocmai am aflat ca mai stie cineva un caine boxer care n-a tinut cont de inaltime... :) In ambele cazuri s-a terminat cu bine.
      Multumesc! Zile fericite sa ai!

      Ștergere
  3. Ia uite la el, ce-i flutură coada ! Ăsta e salutul lui pentru soare !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :)) Da! Saluta soarele si saluta oamenii! Cine l-a fotografiat scria ca acolo sta in fiecare zi. Un adevarat caine de paza. :)

      Ștergere
  4. Imaginile sunt tare placute ochiului, insa mie imi amintesc de boxerul unui prieten. Obisnuia acest catel sa stea cocotat pe fereastra, la etajul patru. A facut asta timp de cativa ani, fara sa pateasca nimic. Apoi, din senin, intr-o zi a vazut trecand prin fata scarii cateaua cu care era prieten si a sarit. A zacut o seara intreaga inconstient, abia respirand. Toti am crezut ca e pierdut. Peste noapte si-a revenit in mod miraculos si a doua zi zburda prin fata blocului fara probleme, ca si cum nimic nu se intamplase. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :))) Stiu ca nu-i tocmai amuzant dar... este! Tot din rasa boxer era cainele unui vecin... Si a sarit acest caine, de la etajul unu, dupa un porumbel care zbura prin dreptul balconului! A aterizat pe gardul viu si s-a ales c-o spaima cumplita de inaltime... Nici pe masa de ping-pong nu mai avea curaj sa urce si daca il urca stapanul trenura din toata fiinta. Cu acea ocazie am aflat ca boxerii au acest obicei de a nu constientiza pericolele... Sunt curiosi ca pisicile si zglobii ca... maimutele... :)

      Ștergere

Va multumesc pentru ca sunteti aici. Comentariile sunt moderate deoarece e singura metoda pe care o stiu sa nu pierd vreun mesaj si sa evit mesajele nepotrivite. Le public imediat ce accesez blogul. Multumesc pentru intelegere.