2018-11-23

Vineri seara. Provocare muzicală

Vigiland este un duo suedez: Claes Remmered Persson şi Otto Pettersson.
E vineri, e Friendship Friday! Ne întâlnim la Carmen pe blog, Între vis şi realitate
Este prima melodie a lor pe care am ascultat-o şi mi-a plăcut ritmul dar şi… simţul umorului. Am dedus ca genul lor de muzică e house (un subgen house - nu ştiu cum să-i zic, ‘că nu mă pricep: Melbourne bounce); house nu e tocmai genul meu preferat dar melodia aceasta mi-a placut.
S-au lansat in anul 2014.
Vigiland - Friday Night (2017)

18 comentarii:

  1. Hello dear Diana!
    Wow! A cheerful and happy song!
    I don’t know this group but i like there music!
    Thank you for sharing! Have a lovely day and a happy weekend! Hugs!
    Dimi...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hello dear Dimi!
      It's the first time I listened to the band. For a fun evening it's ok
      Thank you. I wish you a beautiful evening and a wonderful weekend. Hugs!

      Ștergere
  2. Am descoperit acum asta şi sunt tare încântată, e chiar simpatică! Îţi mulţumesc frumos!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cu placere. Intamplator am dat de ea si pentru ca mi-a placut ritmul alert am... cules-o. :)

      Ștergere
  3. Nu am auzit de acest band, melodia e tare draguta, ritmata. Uneori ai nevoie de putin haz si in muzica.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si pentru mine e prima data cand ascult - ritmul si hazul mi-au placut. Daaaa, e bun hazul si in muzica, din cand in cand - mai ales la petreceri.

      Ștergere
  4. Buuuuun!M-a mai scos din amorteala asa ca o sa ma urnesc pana nu recad in ea si o sa ies repede cu Kouki la o plimbare (sunt curioasadaca avem ceata si seara ca de dimi am innotat prin ea :))) - bine ca era ceata si nu atat de mult smog, cum se intampla deobicei.)
    Pupici cu drag :*!!! :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sper ca ati avut o plimbare frumoasa! :)
      Aici, serile sunt cristaline - diminetile mai putin.
      Aproape in fiecare noapte se lasa peste oras o duhoare ingrozitoare, parca-s chimicale! Intra in casa si ma ustura ochii si gatul! Trebuie sa inchid fereastra, si imi place sa am fereastra usor deschisa... :( Nu e clar de unde vine duhoarea...
      Pupici cu drag! Si pentru boticul acum incalzit. <3

      Ștergere
    2. La mine e alta treaba ... cand ma astept mai putin se da cu ceva care seamana un pic cu tamaia parfumata (te sufoca) - cred ca e ceva detergent sau ceva pufaitoare. Faza e ca intra prin pereti... si e absolut oribila. Nu reusesc sa identific.. deloc. Initial ma gandeam ca e pufaitoare.. apoi parfum. Dar totusi. cred ca e ori detergent ori ceva de curatat.
      Am citit azi cand ma uitam pe rangali dupa detergentul meu natural ECOS fara parfum un comentariu simpatic ... bine pe mine m-a amuzat. Era un tip sau o tipa care spunea ca in Romania ajungi aurolac de la atata cocktail de chimicale in detergenti. Adevarul este ca e total anormal sa iti fie pielea imbibata de miros de detergent. Sau sa se activeze miros la transfer. Dai mana cu cineva si apoi ti se face rau si nu stii de la ce. Cand colo mana ta e imbibata de detergent.. Doh :))) Toti astia cu reclamele lor tampite ar trebui sa fie trasi la raspundere.
      O fi de la prelucrarea lemnului...? Parca era ceva cu probleme la BV (nu ca langa Pitesti nu ar fi facut o fabrica cu formaldehidă (ca nu era suficient ca avem irn-ul langa. ah si am aflat si eu acum ca nu e doar institut de cercetari.. avem si un reactor dragalas... mda).

      Frumuselul trimite pupici !! M-a speriat mai devreme ca se tot ineca si nu stiam ce are (pesemne si-a facut toaleta ca si Do imi dadea emotii asa, dar nici nu mai sta sa il descurc...). Dar i-am dat niste marut si acum e bine merci.
      :*

      ps: si mie imi place sa tin geamul sa aerisesc sa simt aer curat seara cand intru in camera. A devenit un lux. (Culmea e ca se plange lumea ca nu sunt bani dar, in acelasi timp, e plin bulevardul de sali cu jocuri de noroc si in parcari oamenii uita sa opreasca motorul cand stationeaza. Si daca vb de un bmw, vw sau audi pe motorina, a dat norocul peste tine...ȘP )

      Ștergere
    3. Din fericire, nu sunt sensibila la parfumuri puternice (al caror miros nu-mi displace),desi nu-mi place sa le simt cinci minute dupa ce trece cineva parfumat pe langa mine.
      Uneori, cand trec pe langa uscatoria blocului, simy mirosul puternic al detergentilor parfumati – cred, totusi, ca persoanele ale caror rufe spalate miros a parfum atat de puternic folosesc parfum pentru rufe, altfel nu-mi pot explica, pentru ca am folosit si detergenti foarte puternic parfumati, da rnu parfumau si dincolo de usa!
      Nu cred ca acel miros de tamaie trece, efectiv, prin pereti daca macar tencuiala - si la voi si la altii - este fara fisuri (la voi sunt aproape sigura ca nu sunt). Eventual verifica distanta dintre plinte si perete - pe acolo, pe langa parchet, ar putea intra mirosul (la o vecina ii ajugea in dormitor mirosul de cartofi prajiti ai unor inconstienti care lucrau la magazinul care a fost candva la parterul blocului - magazin de haine, nu fast-food!). Mai poate ajunge parfumul la voi pe la imbinarile tevilor de la incalzirea centrala de altadata sau pe o fereastra lasata deschisa de voi in oricare incapere.
      Nu-i departe de adevar comentatorul acela! :)
      Ar putea fi de pe la vreo fabrica -inclusiv de la cea care produce placi OSB doar daca li s-o fi stricat ceva intre timp, pentru ca fabrica e aici din 2009 si duhoarea se simte doar de anul acesta atat de puternic (a mai putit aerul cand isi curatau nu stiu ce aia de la rafiarie -dar rafinaria nu mai este; a mai putit de la Protan -aia cu prelucrarea resturilor animale -dar duhoarea era altfel). Aproape noapte d enoapte se aud motoare de avioane “de viteza”, dar nu se poate face legatura intre combustibilul lor ars si duhoare pentru ca duhoarea nu se simte in fiecare seara cand se aud avioanele. Interesant a fost ca perioada festivalului Cerbul de Aur nu s-a simtit in ncio noapte -ceea ce ne duce cu gandul ca autoritatile stiu de unde este. In august, cand la agentia de protectie a mediului si nu numai -s-au adunat sute de sesizari au zis ca mirosul e de la gunoiul de graj pe care l-a intins nu stiu cine pe campurile de langa ocolitoarea orasului! :)) Ne-am uitat unii la altii si am spus cu voce tare: chiar ne credeti tampiti?!
      Nu stiu daca vom reusi sa identificam sursa duhorii pentru ca poate fi o combinatie de factori…

      La motoarele lasate pornite nici nu vreau sa ma gandesc! Aerisirea a cam devenit un lux si in zona aceasta…
      Pai, cum altfel?! Multi spera sa dea norocul peste ei si baga la greu bani la pacanele! Nu-si dau seama ca si de ar castiga potul cel mare nu-si acopera nici sumele pe care le-au dat, pentru ca asa sunt cele mai multe pacanele de prin cartiere…

      Am primit pupicii! Trimit inapoi! <3
      Si ai nostri mai faceau asa - si Miki mai pateste. Cand o vad, daca dureaza prea mult, o lovesc (un fel de a spune) foarte usor pe ceafa, intre omoplati, o idee mai sus :) cum se mai face uneori cand se ineaca un om cu ceva - isi recapata suflarea (tot incercand sa scoata vreun fir de par sau stiu eu ce, pierd ritmul respiratiei, ceea ce ii face sa tuseasca). Cand era mai tanar, pe Pufi l-am lovit asa - se ineca cu o bobita (nu stiam despre ce e vorba, doar ca tot tusea) si aproape ca nu mai putea sta pe labute! Cand am vazut bobita afara din el mi s-au inmuiat mie picioarele! Se pare ca metoda nu e potrivita in orice situatie dar cum nu am de unde sti mai bine o incerc - pana sa ajung la un veterinar oricum ar putea fi prea tarziu.

      Ștergere
  5. Bună Diana!
    Frumoasă melodia,mulțumesc pentru delectare!
    Duminică plăcută îți doresc,draga mea!
    Pupici și mulțumiri de vizită!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna,Elena draga!
      Cu placere!
      Multumesc! Iti doresc sa ai o saptamana buna, senina!
      Imbratisari si pupici cu drag!

      Ștergere
  6. Melodia este foarte misto, ritmul seamana putin cu cel folosit de baietii de la Voltaj :) Eu iti propun o melodie "de sezon " :D

    https://www.youtube.com/watch?v=8SbUC-UaAxE

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. "November Rain" e o melodie superba! Dar trista. :) Multumesc pentru reamintire.
      *
      House nu e genul meu preferat, dar unele melodii imi plac.
      *
      Trebuie sa recunosc ca ascult Voltaj ocazional, in vizita pe bloguri, dar ceea ce am ascultat pana acum mi-a placut.

      Ștergere
  7. Răspunsuri
    1. Nu vreau sa ma abtin, si scriu: nu asa de bine ca ceea ce am ascultat le tine de-a lungul timpului. :)

      Ștergere
  8. wow... nu cunosteam acest grup de aceea ma bucur pentru noua descoperire :-) intr-adevar text bun, ritm si videoclip pe masura. Vineri seara -exelet ai ales titlul :-)
    Te pup Diana draga si, daca mai ai loc pe obraji, trimitem si noi pupici - de la Leo, Chico, Raluca, Helmut si de la mine :-) Nu doar de la trio, asta asa, pentru ca e duminica ;-)
    Pupici si pentru cele doua fete dragi din familionul tau! O duminica seara placuta si un start bun in noua saptamana! <3 cu drag

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nici eu, pana vineri. :) Noroc cu provocarea muzicala - am cautat o melodie antrenanta, asa, ca pentru o seara de vineri.
      Multumim, Carmen draga! Am, cum sa nu am! :) Transmitem spre voi, cu drag, urari de bine si pupici! Intra aici si piticii cu blanita! <3 Abia astept sa-i vad pe piticuti la joaca!
      Imbratisari cu drag!

      Ștergere

Va multumesc pentru ca sunteti aici. Comentariile sunt moderate deoarece e singura metoda pe care o stiu sa nu pierd vreun mesaj si sa evit mesajele nepotrivite. Le public imediat ce accesez blogul. Multumesc pentru intelegere.