2018-12-02

Decoraţiune pentru bradul virtual

Sâmbătă noaptea am deschis cutia cu mărunţişuri sclipicioase şi-am început să scotocesc şi să tot potrivesc mărunţişurile doar-doar îmi vine vreo idee pentru o decoraţiune potrivită in bradul de Crăciun. In final, cred că ideea s-a conturat singură şi am reuşit să montez o decoraţiune pentru bradul virtual pe care Rux ne-a invitat să îl împodobim împreună.
Rama, de la o mică oglindă care avea pe spate un goblen, am lipit-o pe chipul unui Moş Crăciun decupat de pe un şerveţel. Am ataşat două potcoave (mărţişoare) lipite între ele, un trifoi cu patru foi auriu (tot un mărţişor), o biluţă aurie şi o sârmă aurie, pentru a putea fi agăţată decoraţiunea şi in bradul real.
Pentru concursul Împodobim bradul Rux a făcut şi un filmuleţ, pentru inspiraţie. Tema pentru acest an este Magic.

10 comentarii:

  1. superb! o podoaba pentru brad minunata! Uite ca mi-ati facut chef sa creez decoratiuni pentru brad :-) sper sa gasesc si timp. Momentan, pare ca desi alerg de-mi iese sufletul, ajung mereu cateva minute prea târziu...
    Am ratat si "Provocarea muzicala" saptamana aceasta... imi cer scuze. Trebuie sa ma adun! maine va trebui sa pun pe lista tot ce mi-am planificat sa fac si pentru ca e clar ca mi-am propus prea mult, va trebui sa tai de pe lista in asa fel incat sa ajung sa si savurez luna decembrie, nu doar sa spun "prezent" la toate activitatile... intelegi ce vreau sa spun? of si acum, e duminica seara... dac-ar mai fi fost o data sambata!
    Pupici si imbratisari, de la trio pentru trio <3

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, Carmen draga! <3
      M-a surprins cat de faina mi-a iesit! :)) In realitate e mai conturata, mai lucioasa.
      Oooo! Si eu am un chef de "mesterit" fel de fel dar tare ma mai inghesuie timpul! Le lucrez cate un pic, in "pauze", de regula. Aceasta decoratiune insa, si inca una, le-am facut in... doua ore pe care le-am furat somnului. Dar nu-mi pare rau. O viata am, si s-o dorm?! :)
      Cred ca stiu la ce te referi. E foarte fain, dar si foarte solicitant.
      Cum ai ratat Provocarea muzicala?! Ai fost prezenta vineri - ora nu conteaza, 'ca nu statea nimeni in ploaie! :)
      Te imbratisez cu drag si iti doresc sa ai o saptamana in care sa rezolvi cat mai multe (cu sau fara taiat de pe lista) pentru ca mai apoi sa ai timp si pentru altele pe care, poate, doresti sa le faci si nu gasesti timpul necesar! :)
      Imbratisari si pupici cu drag, de la trio pentru voi toti! Si pentru boticuri, clar! <3 :)

      Ștergere
  2. Hello dear Diana!
    I love love love your beautiful Christmas ornament!!Like the Santa image and how beautifully you decorated it!!! Great work! Well done!!! Hugs!
    Dimi...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hello dear Dimi!
      Thank you very much! I can hardly wait to decorate the Christmas tree! :)
      Have a lovely day! Hugs!

      Ștergere
  3. Ce frumos e, Diana! Ţi-a ieşit tare bine şi e drăgălaş tare! Să fie cu noroc mult, să-ţi fie ca un talisman!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, Potecuta!
      Sa fie cu noroc, si norocul se sa rasfranga si asupra celorlalti!
      Poti sa râzi, :) daca vrei, dar cand l-am terminat am fost surprinsa cat de mult mi-a placut - si abia atunci am inceput sa ma gandesc la simboluri.
      Zi senina iti doresc!

      Ștergere
  4. Eu stau prost cu lipiptul, taiatul, adaugatul :D :D :D
    Imaginatia mea tinde spre minus infinit in cazul obiectelor :D Nu pot sa-mi imaginez ceva format din 4 lucruri puse unul langa altul. Dar tie ti-a iesit de minune podoaba aia. Sa mai faci ! :)
    O iarna magica sa ai :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, Daniela!
      Nici imaginatia mea nu prea zburda cand e vorba despre decoratiuni, in special - cel mai mult "lucrez" :) dupa model (mereu imi iese altfel, desigur, dar asa ma aleg cu ceva unic - nu neaparat frumos, dar unic), si cand vreau sa fac ceva "din mintea mea" invart obiectele pana - ele stiu cum! - se asaza singure. Mie-mi ramane doar sa le "leg impreuna". :)
      Iarna magica si tu sa ai! :)

      Ștergere
  5. Draga mea, in sfarsi ajung sa las si eu un gand, Sper sa nfie inteligibil (stau intr-o rână la propriu ca sa il pot tine pe K in brate si tst cu dreapta).
    Ce idee grozava ai avut!! Sigur Mosul va ajunge la destinatie cu atata noroc :P.
    Ma bucur mult sa impodobim bradul impreuna!!!!! <3
    I l-a pus lui K in brate pe micul iepuras pe care l-am creat ca sa se faca mai repede bine. Sa ne tii pumnii (la el nu functioneaza opritul pe loc se lamenteaza oricum si acum e rausit :((((( sitot tacamul)
    pupic

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu ma bucur ca impodobim impreuna bradul! :)
      Hei! Nu ma zapaci?! Kouki nu se simte bine? Sper ca am inteles gresit! Va tin pumnii! Sanatate micutului.
      Pupici cu drag! <3 si pentru boticut... Of... Sper, totusi, ca am inteles gresit.

      Ștergere

Va multumesc pentru ca sunteti aici. Comentariile sunt moderate deoarece e singura metoda pe care o stiu sa nu pierd vreun mesaj si sa evit mesajele nepotrivite. Le public imediat ce accesez blogul. Multumesc pentru intelegere.