2019-02-13

Împreună. Jocul cuvintelor (tema)

Împreună, ei doi, la bine şi rău, la uşor şi la greu, prin oraş colindând, prin zăpadă şi ploaie, sub soare torid, pe sub poduri dormind, cu casa in spate umblând, nedespărţiţi de ani buni, ocoliţi de om rău, îndrăgiţi de om bun, niciodată sătui, când veseli când trişti, apăsaţi de nevoi, dar liberi ei doi, împreună mereu, un om şi câinele lui spre apus, zi de zi, avansând.
Exerciţiu de imaginaţie - Jocul celor 12 cuvinte (203), găzduit de Eddi.

8 comentarii:

  1. Pana la urma tot un animalut este cel mai bun prieten al omului?
    Poate asa este. Nu am experiente in acest sens. Dar totusi in sinea mea imi spun ca nu este chiar suficient... Poate gresesc... :)

    O seara faina, Diana draga! Pupici! <3

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. In cazul imaginat, da. :) Am imaginat un "om al strazii" - "oamenii strazii" au mai rar prieteni umani in care sa aiba incredere.

      Multumesc, Suzana draga! Noapte buna! Pupici! <3

      Ștergere
  2. Asta e partea a doua fara cuvintele impuse doar cu "titlul" ales ... sau cum? :)))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pe blog la Eddie sunt doua tabele: unul pentru un text cu cele 12 cuvinte "impuse" si unul cu o tema "impusa", dar liber la alegerea (tuturor) cuvintelor. Poti sa combini tema si cuvintele, scriind astfel o singura poveste si link-ul il inscrii in ambele tabele.

      Ștergere
  3. Da,este adevarat ceea ce ai exprimat,lapidar,in cele cuvinte!E o realitate
    urata,generata de statul-orb,surd si fara suflet,in tara in care traim,pe
    langa alte grozavii!
    Cu drag,Diana!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Intre oamenii strazii si cainii lor este o foarte stransa legatura - unii dintre acesti oameni nici nu merg in adaposturile pregatite pentru ei pentru ca trebuie sa lasa cainele afara.
      Parca sunt din ce in ce mai multi oameni care raman pe drumuri... :( Da, realitatea e trista si cei care conduc ce-a mai ramas din Ro sunt perfect... psihopati (altfel nu se explica de ce fac multe dintre cele pe care le fac).
      Multumesc, Natalia draga! Zile senine iti doresc! Multa sanatate!

      Ștergere

Va multumesc pentru ca sunteti aici. Comentariile sunt moderate deoarece e singura metoda pe care o stiu sa nu pierd vreun mesaj si sa evit mesajele nepotrivite. Le public imediat ce accesez blogul. Multumesc pentru intelegere.