2019-02-08

Iubirea mea. Provocare muzicală

Până să văd serialul Crossing Lines (2013-2015), habar nu aveam că există Marc Lavoine; in serial joacă rolul şefului unei echipe de anchetatori internaţionali. Apoi am aflat că e şi cântăreţ. Mare filosofie; nu?!
Îmi place cum cântă (nu mă atrag toate melodiile pe care le interpretează, şi pe care le-am ascultat) şi mi-a plăcut in rolul şefului anchetatorilor internaţionali, de aceea am căutat informaţii despre el. Serialul e interesant - că tot am adus vorba - deşi unitatea de poliţie e ficţiune.
Marc Lavoine - Toi mon amour (vizionare pe YT):
Friendship Friday! 
Provocarea muzicală lansată de Carmen pe blogul ei, Între vis şi realitate.
Marc Lavoine s-a născut in 6 august 1962, in Longjumeau, en Seine-et-Oise (azi Essonne), o suburbie a Parisului. La vârsta de 16 ani a renunţat la studii şi s-a mutat la Paris, unde a urmat cursuri de actorie, fiind independent financiar. A apărut in mai multe seriale TV, ca actor de comedie, dar primul rol important l-a avut in 1981, in serialul Pause-café. In cinematografie s-a implicat serios începand cu anii 1990. Începe să cânte in anul 1983 dar devine cunoscut publicului in 1985, cu melodia Elle a Les Yeux Revolver.
Amândoi părinţii săi au fost activişti pentru drepturile lucratorilor, şi el este implicat in mai multe proiecte sociale, între care cel privind lupta împotriva analfabetismului in Franţa.
La începutul anului 1980 se căsătoreşte cu manechinul american Denise Pascale şi au împreună un băiat; la sfârşitul aceluiaşi an relaţia i-a sfârşit. In 1995 se căsătoreşte cu Sarah Poniatowski (o prinţesă de origine poloneză) şi au împreună trei copii; la începutul anului 2018 cuplul se desparte.

10 comentarii:

  1. uite ca am un serial nou de vazut, il ratasem, mercic!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca-ti place genul pot sa-ti zic ca doar vreo 2-3 episoade din 34 (3 sezoane) sunt mai hmmm... :)

      Ștergere
  2. Mie nu-mi plac serialele, dar melodia mi-a placut! Cred ca se potrivea cu textul scris de mine azi! :)))
    Seara frumoasa, Diana draga si un weekend placut!
    Pupici! <3

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Chiar ca se potriveste cu ceea ce ai scris! :)
      Multumesc, Ella draga! Noapte buna! Weekend frumos! Pupici! <3

      Ștergere
  3. Răspunsuri
    1. Cu placere! :)
      Iti multumesc pentru atentionare! (am corectat) Il imbatranisem cu 20 de ani.

      Ștergere
  4. Crossing Line am vazut si eu, doar primul sezon, apoi m-am plictisit cumva... nu stiu de ce i-am pierdut farmecul. Despre Marc Lavoine nu am stiut ca are si o cariera muzicala... îmi place timbrul lui vocal.
    În general, toti actorii stiu si sa cânte, si nu de putine ori, la prima lansare izbutesc sa ajunga în top. Insa, parerea mea este ca în studio, toti putem cânta - si tu si eu... toate computerele acelea de ton, pot sa faca vraji, daca producatorul - inginerul de sunet are interes sa te ajute. Adevaratii cantareti sunt cei care sustin concerte live - doar aceia dovedesc daca au sau nu talent. Ultimul concert al lui Marc Lavoine a fost Arkea Arena, Floirac, France în decembrie 2018! Arena are o capacitate de 11000 de locuri, deci... Chapeau! Urmatorul concert este anuntat în iulie, Grand Theatre, Albi, France. Foarte interesante informatiile tale, Diana draga. Uite cum descoperim noi si noi interpreti :)
    Un weekend minunat draga mea! Pupici si imbratisari, de la trio, pentru quattro <3

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cred ca ai si scris pe undeva despre despre serial (intr-un comentariu sau in treacat). Cand au inceput sa fie schimbati actorii am facut si eu o pauza, dar apoi am reluat, m-am obisnuit cu noile personaje si mi-a placut. Am, totusi, senzatia, ca s-a incheiat cam abrupt.
      Da, canta pe bune. Si mie imi place timbrul vocii lui (in toate melodiile) :) doar ca nu toate melodiile imi plac.
      Asa se spune, ca un actor complet stie si sa cante si sa danseze.

      Mi-ar placea sa am acces intr-un studio de inregistrari si sa am o inregistrare cu mine cantand "live" si cu mine avand vocea modificata. :))) "Live" cred nimeni nu ar reusi sa ma asculte pana la capat! :))
      Prin jocul acesta al Provocarii am descoperit cativa care imi plac foarte mult, dar mi-am si reamintit multi care mi-au placut (si-mi plac) dar uitasem de ei.
      Multumesc, Carmen draga! Weekend minunat iti doresc sa ai si tu!
      Imbratisari si pupici, cu drag, de la noi pentru voi! <3 Miki ar da din coada fericita, si s-ar da cu "roatele" in sus de bucurie! <3 Tare-i mai place sa fie dragalita. :)

      Ștergere
  5. Eu acum l-am descoperit şi îmi place mult, îţi mulţumesc!
    Am găsit şi eu o grămadă de melodii sau de interpreţi căutând coloane sonore ale unor filme. Îmi amintesc că atunci când am văzut "Deadpool" eram răcită tare, mă simţeam rău deci aveam nevoie de o comedie, am auzit "Juice Newton - Angel of the morning" şi am sărit din pat, la laptop, să o caut, mi-a trecut durerea instant :D
    O zi bună, Diana!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cu placere. Ma bucur ca este si pe gustul tau.
      O, daaa! Si eu am descoperit multi cantareti cautand coloane sonore. :)
      Mi-a placut "Deadpool" (1), dar nu imi amintesc cantecul - canta foarte fain J.N. (am cautat-o acum pe net, sa ascult melodia amintita de tine, si-am aflat ca si country canta foarte bine si e foarte apreciata, si multe premii a obtinut).
      Multumesc, Potecuta. Zi buna sa ai si tu! :)

      Ștergere

Va multumesc pentru ca sunteti aici. Comentariile sunt moderate deoarece e singura metoda pe care o stiu sa nu pierd vreun mesaj si sa evit mesajele nepotrivite. Le public imediat ce accesez blogul. Multumesc pentru intelegere.