2021-05-25

Începutul a fost varză

În jocul cu desene online - unul nou - mi-am cam prins urechile, dar mai apoi am început să înțeleg cam ce și cum. Totuși, primul joc oferit (tot) de Suzana a rămas favoritul.
După ce am învârtit cursorul pe ecran pân-a amețit mouse-ul am privit ce am făcut: varză. 
De ce să nu arăt tuturor acest desen care pare făcut cu ochii închiși? Dar de ce să-l arăt? Eeee! Complicate întrebările existențiale. Ce e mai greu: un kg de fulgi sau unul de plumb? 
Mai apoi, pentru că tot eram acolo, m-am străduit să realizez ceva. Când privesc următorul desen mă gândesc la niște păianjeni colorați, cu trup mic și picioare luuuungi, care se holbează la mine (și la voi). 😊
În al treilea desen văd conopide și păpădii la carnaval!
E desenul care-mi place cel mai mult, dintre cele de aici. Hm. De parcă mi-ar fi fost greu să mă hotărăsc care-i cel mai fain (de pană acum). 😊
Mai jos e prima poză (varza), „mozaicată”, și apoi conturate liniile din desen în editorul foto online pixlr E (pixlr.com)
A devenit varz
ă abstractă. Mi se pare că arată mai bine. 😊

4 comentarii:

  1. These drawings are amazing! This game must be joyful. I love colors. Have a great day

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. It's a funny game. I like to color too.
      Thank you! I wish you a wonderful day too!

      Ștergere
  2. Nici eu nu am fost departe de astfel de imagini, insa nu stiu de ce nu le-am salvat. Ar fi fost faine pentru alte efecte. Adevarul este ca orice imagine am inceput sa o vad prin prisma unei prelucrari, asa incat orice poate genera toate minunile. Este deosebit si programul acela pixlr. Inca nu l-am folosit. O sa incerc si eu.
    Spor si la alte lucruri.
    Pupici si seara placuta, Diana draga! ❤️😘

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Editorul pixlr E este mai complex decat pixlr X; nu prea ma descurc cu E-ul si, oricum, nu face ceea ce face editorul pe care il folosesti tu (pana sa "modernizeze" pixlr "facea" mai multe - inclusiv "caleidoscop"; mie-mi place pentru ca nu trebuie descarcat si nu trebuie cont, neaparat).
      Multumesc! Spor in toate cele!
      (o mandala - mai putin copacul si triunghiul - desenez in cca 5 minute, pentru ca merg pe repede inainte, aproape la intamplare, nu stau "s-o judec") 😊
      Seara frumoasa iti doresc sa ai si tu, draga Suzana! ❤️ Pupici! 😘

      Ștergere

Va multumesc pentru ca sunteti aici. Comentariile sunt moderate deoarece e singura metoda pe care o stiu sa nu pierd vreun mesaj si sa evit mesajele nepotrivite. Le public imediat ce accesez blogul. Multumesc pentru intelegere.