2021-04-24

Mandala pe computer

Dacă m-ar întreba cineva ce-mi place cel mai mult să fac i-aș răspunde fără să ezit: să mă joc! Sunt fel și fel de jocuri: jocul cu mașinuțe, jocul cu focul (la figurat, evident)... 👀 
Zilele trecute Suzana mi-a sugerat un joc - o "carte" de desenat / colorat online. Am început să mă joc, aici: https://mandala.mandalagaba.com/#DUw1Vi
Mai am multe de învățat (nu doar în ceea ce privește jocul). Mă uitam ca mâța-n calendar când am accesat site-ul, dar ceva-ceva am învățat. Ce-a ieșit se vede mai jos, așezate în ordinea în care le-am făcut. Ultima imagine e ceea ce-am combinat editând în alt program (pixlr x) prima „mandală” - și arată a orice, mai puțin a mandală. Recunosc, fiind prima sesiune de desenat-colorat n-am prea stat să analizez ce și cum sa fac, ce culori să aleg.
Îmi place sa colorez și-mi place foarte mult să mă joc pe site-ul acela și sper sa găsesc timpul s-o mai fac (fără a deveni „dependentă”, cum mi s-a întâmplat în anii 1990 cu jocul - de cu totul alt gen! - „Need for Speed", de-a trebuit să-l dezinstalez pentru a fi sigură că nu-l mai accesez).

10 comentarii:

  1. Sounds like fun! The mandalas are very pretty, Diana!

    RăspundețiȘtergere
  2. Mandalas look great and amazing! Looks a good game. Have a wonderful saturday

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Thank you for compliment!
      It's fun.
      Have a wonderful Saturday too, Ana!

      Ștergere
  3. Ce faine sunt! Şi cred că e şi tare relaxant! Super joaca asta1
    Zi frumoasă, Diana!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. La a doua si la a treia incepusem sa ma prind cam ce si cum. 😊
      E faina joaca, si relaxanta.
      Iti multumesc, Potecuta! Zi frumoasa iti doresc sa ai si tu!

      Ștergere
  4. Inteligenta artificiala, atrage, amageste si însala cu simboluri, jocuri spectre si...mandala !
    Un Weekend magic, minunat, binecuvântat, cu cer senin, cu flori, cu aer proaspat, natural, curat înmiresmat, draga Diana !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Se poate spune si asa, dar am dovada ca pot spune "stop joc" cand simt ca nu mai e ok. 😊 Sper sa pot si mai incolo.
      Iti multumesc, Iosif! La fel iti doresc si eu tie!

      P.S. Aerul, in aceasta seara (pe la 22 fara ceva) a fost extra! Racoros si usor parfumat (sunt cativa copacei in floare).

      Ștergere
  5. Bravo! Eu doar m-am jucat, insa nu am salvat nimic. Si recunosc ca nu am stat sa 'disec' meniurile. Insa la o prima vedere chiar se pot face lucruri cu acest programel. Eu cautam un program de caleidoscop si am dat de mandale asa ca a iesit perfect. Si nici nu am schimbat culorile.
    Chiar imi place mult de tot cum ti-au iesit.
    Asa ca ne vom mai juca.
    Pupici, noapte buna si o zi de Florii binecuvantata, Diana draga!❤️ 😘

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu m-am prins destul de greu cum sa salvez, dar nu m-am prins cum sa refac ce-am sters - in prima imagine sunt doua "brate" subtiri (le-am sters "dublura" cu roz si n-am stiut s-o pun inapoi).
      Trei si patru imi plac si mie. Sigur ne vom juca! Azi m-am tot gandit la joc dar nu am gasit o "pauza" mai lunga, pe care sa mi-o permit. 😊
      Multumesc, la fel, Suzana draga! ❤️ Pupici! 😊

      Ștergere

Va multumesc pentru ca sunteti aici. Comentariile sunt moderate deoarece e singura metoda pe care o stiu sa nu pierd vreun mesaj si sa evit mesajele nepotrivite. Le public imediat ce accesez blogul. Multumesc pentru intelegere.