2013-11-02

Brigada gogoașă, a barbatilor cu burta

În alte armate nu știu cum este dar despre armata americană și soldații ei am aflat câte ceva din unele surse.

Pentru a rămâne în armată, soldații trec periodic prin anumite teste. Unul dintre acesta ar fi cel de “fitness”. Standardele militare presupun o estimare a grăsimii corporale prin măsurarea taliei şi a gâtului.
Pentru a scapa de surplusul de grăsime soldații recurg inclusiv la intervenții chirurgicale.
Experţii în fitness şi medicii au cerut, recent, modificarea standardelor de greutate aplicate de Pentagon, argumentând că americanii au o masă musculară mai ridicată acum, ceea ce nu înseamnă neapărat că sunt mai puţin sănătoşi.

Cei care pică testul de fitness sunt transferaţi, pentru o lună, într-o unitate specială pe care soldaţii din Marină o numesc "plutonul-cotlet" sau "brigada-gogoaşă".

Chiar dacă după acest program un militar trece cu bine testele de grăsime, şansele sale de a fi promovat sunt din ce în ce mai mici.
Sursa: antena3.ro

Dar dacă nu-i vrea armata, îi vor femeile! Cică…
Prin anul 2010, în Daily Telegraph a apărut un articol despre faptul că bărbații “cu burtă” sunt amanți mai buni, în sensul că pot duce mai mult decât cei subțiri. Asta rezultă dintr-un studiu efectuat în cadrul unei universități din Turcia. Bărbații mai grași care au participat la studiu au rezistat în medie 7 minute și 18 secunde, în timp ce bărbații mai slabi au realizat o medie de un minut și 48 de secunde. Se pare ca cei mai grași au un nivel mai ridicat de hormoni feminini, fapt care întârzie punctul la care acești bărbați ating orgasmul. Cei slabi, sau într-o foarte bună formă fizică, ar fi mai puțin “rezistenți” tocmai din cauza testosteronului.

15 comentarii:

  1. Trebuie sa fac burta mare neaparat! :)))

    RăspundețiȘtergere
  2. :)))))
    ioooi! mă apuc de băut bere!

    RăspundețiȘtergere
  3. Diana, hai că m-ai zăpăcit! Dar să știi că am citit ceva asemănător, și cum fiecare legendă are o burtă, pardon, un sâmbure de adevăr, trebuie să-i credem! :)))))
    Te pup, weekend minunat îți doresc! :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Mituri, fetelor, nu vă îngrăşaţi partenerul degeaba!

    RăspundețiȘtergere
  5. :))) Nu stiam amanuntele astea despre militarii americani dar oaarece zvonuri mai auzisem. Ceva asemanator e si in politie, mi se pare.
    Cat priveste partea cu burta... :)) Cred ca-i un "studiu" special comandat pentru barbatii cu burta, sa le creasca self-esteem-ul. Nu ca, in general ei n-ar avea, pentru ca daca intrebi un barbat cu burta in ce categorie se incadreaza va spune ca e ori atletic, ori sportiv, ori bine cladit ;) Foarte rar unul care sa spuna ca e gras(ut). De fapt, daca iubim un barbat, il iubim si cu burta, si fara. Conteaza mult si alte aspecte.
    De acord cu Javra :)
    Happy weekend, draga Diana! Te pup! :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Noaptea n bate liniștită în geam. Ne anunță că-i gata week-end-ul. De mâine începe o nouă săptămână, cu zi liberă, e drept.
    Să ai o noapte liniștită și faină.

    RăspundețiȘtergere
  7. Avea un prieten de-al meu o vorbă "Asta nu e burtă, e bătătură de la sex!". :))
    Weekend frumos în continuare!

    RăspundețiȘtergere
  8. Buna Diana!
    Foarte interesanta postarea ta! :-)
    Trebuie s-o sharuiesc cu sotul meu, detinator al unei "burtici", pentru a vedea si partea plina a paharului si a nu fi frustrat ca a facut putina burtica :).
    Duminica placuta!
    Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  9. Fiecare din noi are "gogoasa" ei.....:)))
    duminica faina, draga mea!

    RăspundețiȘtergere
  10. =)))) Ahaaa deci cu cat e burta mai mare cu atat duce mai mult :)) Dar parca tot mai bine e cu patratele :)) Oricum o sa'ti sharuiesc si eu articolul pe facebook mi se pare genial :))

    RăspundețiȘtergere
  11. Lasa ca peste un an ies alte studii care or sa arate exact pe dos...Totusi interesanta teoria!

    RăspundețiȘtergere
  12. Foarte interesant articolul tau! :-)
    Rezulta ca in Romania,cei ma buni amanti sunt politicienii aflati la putere. Probabil ca de aceea si sunt asaltati de femei! :))

    RăspundețiȘtergere
  13. Amuzant articolul tău! Cercetări se fac constant, aşa că, nu e exclus să apară alte pronosticuri...:)))

    RăspundețiȘtergere
  14. Doamne, fereste-ma de .... cercetatori! :)))) Diana, este prea tare articolul tau .... de acuma, se vor cerceta glumele cu cercetatori :)))

    Cu burta sau fara, dar sa dureze ..... gluma si rasul, ce altceva?! ;) :*

    PS: Cam tarziu, stiu, dar am o explicatiunea :)) : nu prea stau bine la capitolul timp liber, doar noaptea din cand in cand, de asta ajung si eu cand pot pe la blogurile mele.

    Pupici :* si o noapte linistita!

    RăspundețiȘtergere
  15. sa ma vezi tu daca ma mai leg eu vreodata de colacul lui Vlad! :) ce nerecunoscatoare sunt! :))) gratie tie am realizat asta acum! :)))))

    RăspundețiȘtergere

Va multumesc pentru ca sunteti aici. Comentariile sunt moderate deoarece e singura metoda pe care o stiu sa nu pierd vreun mesaj si sa evit mesajele nepotrivite. Le public imediat ce accesez blogul. Multumesc pentru intelegere.