2015-08-21

Nu sunt cu nasul pe sus

sursa 
Cititorilor mei:
Vreau sa stiti ca nu sunt cu nasul pe sus de cand am publicat cartea, asa cum imi reproseaza unii dintre cei pe care ii intalnesc zilnic. Faptul ca nu mai stau la discutie cu oricine care ma opreste-n drum nu este pentru ca desconsider pe cineva si consider ca este sub nivelul meu intelectual, ci pentru ca m-am maturizat, am inceput sa intuiesc persoanele, stiu acum ce este important in viata si ce nu si am multe de facut, nu sa discut despre complezenta. Stiu ca de la orice om avem ceva de invatat si asta fac si eu: invat si observ.

Nu consider pe nimeni inferior, dar ce sa discut cu cineva care nu mi-a citit cartea?! Sunt multi oameni care nu ma inteleg si ma injura chiar si aici, pe blog, in casuta mea virtuala. Vreau sa stiti, cei care ma injurati, ca nu eu citesc aceste mesaje ale voastre, ci intai le citeste asistenta si nu-mi spune ca ma injurati si ma criticati si sterge mesajele care ma jignesc, deci ma injurati degeaba.

Accept orice critica deoarece critica este ca un şut in fund, si ma face sa vreau sa fiu mai buna, dar ma enerveaza criticile care se refera la faptul ca am plagiat. Nu am plagiat! A spune frumos ce au spus si altii inaintea mea nu inseamna plagiat. Eu spun cu cuvintele mele, trecand totul prin prisma sufletului meu despre care cititorii care ma iubesc si m-au citit spun ca este sesnibil. Criticile negative nu sunt prea indicate pentru o tanara cu talent care este la prima sa carte publicata. Tinerii, in special, trebuie incurajati. Toti mai avem de invatat. Si Vasile Blaga a invatat toata viata lui, de aceea a devenit un bun filosof si atat de cunoscut si a ramas in memoria oamenilor, invatandu-se despre el la orele de literatura.

Si deci, in final ca o concluzie: nu sunt cu nasul pe sus, dar unii oameni  nu ca mi-ar fi inferiori, dar nu am ce sa invat de la ei si pentru ca stiu valoarea timpului n-o sa pierd cu ei minute din viata mea.

In final, deci, va las cateva randuri din cartea mea, mai ales pentru cei care nu ati citit: Fluturii au aripioarele catifelate si ei zboara din floare-n floare mai ales primavara si polenizeaza natura. Fluturii mai au o mare calitate, pe care o intalnim si la indragostiti: o bataie de aripi a lor aici declanseaza un cutremur in emisfera cealalta.

**

Orice asemanare cu realitatea este inexplicabila. Textul se vrea pamflet si trebuie tratat ca atare.

8 comentarii:

  1. te pup si te îmbratisez, ca tere imi esti draga! ;-) Mi-a placut mult pamfletul tau...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si tu draga-mi esti! :) Faci tu cum faci si-i faci si pe ceilalti sa se simta bine.
      Multumesc, tare mult!
      Imbratisari si pupici cu drag, de la noi pentru voi! <3

      Ștergere
  2. Tu,esti tu cu bune si rele .Asa suntem toti.Nu-i lua inseama pe rautaciosi si invidiosi.Eu am ajuns in faza ,cand nu ma mai enerveaza orice muritor.Tebuie sa treaca mult timp ca sa-ti dai seama de asta.Eu te plac asa!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Flori, ce draguta esti. Iti multumesc pentru cuvintele tale - spun foarte multe despre tine si esti un prieten de nadejde pentru aceia care au sansa sa le fii prietena.

      Textul de mai sus e doar un pamflet, pentru ca mi s-au aliniat piticii: in ultimul timp am tot avut bafta de cativa oameni aroganti carora li s-a publicat cate o carticica si vazandu-i cat ii desconsidera pe cei care "n-au scris si n-au publicat ceva" m-am gandit nu doar sa le spun direct parerea mea despre ei, ci si indirect, altora care, eventual, sunt ca cei intalniti de mine. :)

      Iti doresc un minunat sfarsit de saptamana.

      Ștergere
  3. Felicitari pentru publicarea cartii tale! Cum as putea sa o citesc si eu?
    Si nu iti mai bate capul cu ce nu poti schimba! E o risipa inutila de energie:)
    Iar energia e pretioasa!
    O seara placuta si un weekend la fel!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc pentru incredere, Suzana. Nu am publicat o carte.:) Sunt adepta "principiului": "decat sa scriu o carte proasta mai bine citesc o carte buna" (Cella Serghi) :)

      Daca as scrie, totusi, o carte, observatiile critice pe care mi le-as asuma (daca ar fi prea multe) m-ar determina sa o retrag si sa dau spre publicare, eventual, o "editie revizuita".
      Pentru mine, oamenii sunt valorosi, sunt importanti (cu o singura conditie: sa nu fie dintre aceia care au comis fapte inumane), iar daca ar fi sa public o carte si sa fac afirmatii ca cele facute in pamflet as vrea sa veniti cu totii si sa ma dati afara din... societate. :)

      Multumesc, la fel! Iti doresc un minunat sfarsit de saptamana!

      Ștergere
  4. Frumos !
    M-a destins.
    Multumesc

    RăspundețiȘtergere
  5. Multumesc pentru apreciere. :)

    RăspundețiȘtergere

Va multumesc pentru ca sunteti aici. Comentariile sunt moderate deoarece e singura metoda pe care o stiu sa nu pierd vreun mesaj si sa evit mesajele nepotrivite. Le public imediat ce accesez blogul. Multumesc pentru intelegere.