2016-09-14

România - din partea frumoasă. Miercurea fără cuvinte



Fotografii pentru Miercurea fără cuvinte! Jocul pornit de Carmen şi continuat de Călin. Sunt invitaţi în joc toţi cei care doresc. “Regulamentul” e scris pe blogul lui Călin.

Sursa foto: Turism de Aventura, Brasov, orasul sufletului meu, Radu Vatcu, wikipedia.
HAPPY WW!

16 comentarii:

  1. Ce frumos ai concentrat în fotografii frumusețile patriei și oamenii ei de seamă! Numai bine, dragă Diana și zile cu bucurii! :-)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, Alex.
      E greu de ales intre frumusetile care exista in ţara aceasta dar si intre numele celor care i-au dus faima (pozitiva) in lume si au contribuit, intr-un fel sau altul, la "bunastarea" oamenilor. :)
      Zile fericite iti doresc, cu drag!
      Happy WW!

      Ștergere
  2. Frumoasa prezentarea ta ,felicitari!
    Ganduri bune!

    RăspundețiȘtergere
  3. Avem o tara minunata si foarte multi oameni cu care ne mandrim.
    Cred ca daca toti oamenii cand s-ar privi in oglinda s-ar mandri cu ei insisi pentru ceea ce realizeaza zi de zi, totul ar deveni mult mai frumos!
    Happy WW, draga Diana!
    O zi de miercuri care sa iti placa mult, mult!<3

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sunt si azi, in viata, oameni de care suntem mandri, dar ei sunt puţin cunoscuti. :( Avem cativa scriitori care chiar pot fi numiti romancieri sau poeţi, dar nu sunt bine vazuti nici chiar de conducerea Uniunii Scriitorilor, asa ca sunt lasati in umbra, nu li se publica volumele, nu le sunt traduse... si semi-nulitatile impanzesc librariile. :( Acum cativa ani, intre altii, Varujan Vosganian a fot propus (zicea cineva) la Premiul Nobel pentru literatura! Or fi frumusele poeziile lui, dar de Nobel nu-s! :(
      Cred ca se priveste in oglinda cel care e mandru de "ţepele" pe care le da... :( Sunt hoti care merg si aprind lumanari la biserica pentru a le reusi "loviturile'!! :((( Si sunt mandri cand le reusesc. Cei care chiar ar trebui sa fie mandri sunt, in mare parte, modesti, si cred ca trebuie sa faca si mai bine pentru a fi mandri. :)
      Multumesc, Suzana draga!
      Zile fericite iti doresc! <3
      Happy WW!

      Ștergere
  4. Dulce Romanie, condimentata cu tango, amestecata prin acei oameni as incerca sa imi fac curaj sa invat de la cei experimentati, experienta in sine mi se pare fascinanta! :) In alta situatie, am fost acolo.
    Happy WW!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. "Tango in Piata Sfatului" mi-a placut foarte mult. Am fost acolo in una dintre seri dar... am stat deoparte. :) Atmosfera e una deosebita: oameni care nu se cunosc par a face parte din acelasi cerc de cunoscuti. :)
      Happy WW!

      Ștergere
  5. Bună Diana!
    Excelente fotografii,cu peisaje și personalității!
    O zi minunată îți doresc,draga mea!
    Pup și îmbrățișez cu mare drag!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna, Elena!
      Multumesc. :)
      Iti doresc, cu drag, zile fericite!
      Imbratisari si pupici, cu drag!
      Happy WW!

      Ștergere
  6. Cunosc o mulțime de locuri frumoase. E secretul meu. Le știu și pe cele pe care le-ai arătat azi. E norocul meu.
    Happy WW!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :)
      Sunt convinsa ca ai vazut (si) aceste locuri. Mi-am dat seama ca ai avut placerea - si sansa! - de a calatori destul de mult prin RO (prin munti si nu numai) si prin lume.
      Happy WW!

      Ștergere
  7. Frumoase locuri românești și celebrități ale României, e plăcut să ni le reamintim, e bine să le arătăm și altora care poate nu le știu chiar pe toate...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Aceasta zi de "Miercuri fara cuvinte" mi-a placut in mod deosebit. :) Am vazut un adevarat album despre România - cu bunele dar si cu mai puţin bunele ei. :)

      Ștergere

Va multumesc pentru ca sunteti aici. Comentariile sunt moderate deoarece e singura metoda pe care o stiu sa nu pierd vreun mesaj si sa evit mesajele nepotrivite. Le public imediat ce accesez blogul. Multumesc pentru intelegere.