2019-01-07

Cântece despre pisici. Provocare muzicală

Am căutat cântece cu şi despre pisici şi am găsit mai puţine decât mă aşteptam (e drept, nici n-am căutat prea mult). Cu şi despre câini sunt mai multe. Am ales melodia The Lovecats.
The Cure - The Lovecats
Friendship Friday! Provocarea muzicală lansată de Carmen pe blogul ei, Între vis şi realitate.
Mai jos sunt două cântecele simpatice pentru cei care vor să ştie cum e cu pisici in casă sau pentru cei care vor doar să zâmbească.
Kitty Love Song (şi videoclipul e hazliu)
şi
The Cat Song (fără imagini)
(rezumat cântec: vor afară şi le laşi, şi imediat vor înăuntru, şi tot aşa mereu şi mereu; câinii ştiu că le eşti cel mai bun prieten, pisicile ştiu că eşti acolo să le serveşti)

6 comentarii:

  1. Orice pisic se viseaza tigru, leu, leopard... pantera. M-ai dus cu gandul la Roar.
    K este mare iubitor de feline... si sunt o gramaaaada aici in parcul in carene plimbam (mult zis parc si plimbam) cand ninge.. El se jeleste, ele acum il cam ignora (mai si fug de el cateodata dar deja s-au prins ca nu e periculos... ).
    Te imbratisam cu mult drag! Am ascultat piesele (Cure cu stilul lor inconfundabil, oda pisicilor ... vai, chiar am ras la clipul acela si desigur ultimul cantec)
    Ti-am povestit ca Dodo torcea ca un motan? Norisorul s-a imbogatit cu inca un puf... asa vreau sa cred!
    Te pupam!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Imi place videoclipul - si cantecul! :)
      Si in zona pe unde ma plimb cu Miki sunt multe feline - pe unele le ignora Miki, pe altele nu; ele, felinele, cele mai multe se retrag cand o vad, dar a fost una care a vrut sa o atace (era sub o masina, si noi treceam la distanta de cativa metri - nu se vedea sub masina - dar avea langa ea un pui si probabil a vrut sa fie sigura ca nu avem treaba cu puiutul ei).
      Videoclipul celor doi ingineri e tare hazliu - tipii mai au cateva despre pisicile personale dar nu si cantecele.
      Nu-mi amintesc sa-mi fi spus ca Dodo torcea. :) S-or fi compensat cumva: Pufitica maraia ca un caine (nu la fel de sonor) cand erau straini la usa sau in casa. :)))
      Si eu vreau sa cred la fel. :) Pufitica e acoperit acum si cu zapada pe care mi-am dorit-o atat de mult, dar bucuria mi-a fost stinsa.
      Multumesc! Pupici de la mine pentru voi! <3

      Ștergere
  2. The Cure! wow... chiar i-am revazut de revelion, intr-un program retrospectiv cu muzica din topurile anilor 80.
    Textul este absolut simpatic iar melodia... daca nu ar fi fost textul, stiai oricum ca este vorba despre pisicute!
    urmatoarea melodie Kitty Love Song este super-hazlie! mi-a placut videoclipul <3 "for their love is a small price to pay" ☺ Adorabil!
    Ultimul cantec ☺☺☺ tare hazliu! "dogs belive in loyalty, cats belive they're royalty" ☺☺☺ Meow meow... miau! <3 Tare tare dragut! Am avut si eu pisicute, cand locuiam in Sibiu. Mereu cate doua - ca sa aiba companie permanenta.
    Imbratisari si pupici, de la noi pentru voi <3
    O saptamana cat mai buna sa aveti <3

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sunt multe trupe muzicale care iubesc pisicile si am gsit atat de putine cantece cu si despre ele... Poate ca n-au ales un titlu semnificativ, cum au facut cei de la The Cure. :) Pana ieri nici nu stiam ca The Cure are un astfel de cantec.
      Mi-a placut mult de tot videoclipul celor doi ingineri, cu pisicile lor! Parca-i vedeam pe motanii nostri in anumite ipostaze!
      Noi am avut pisici, de-a lungul timpului, cam asa: una, doi, unul, doi - din 3 ianuarie am rams doar cu unul.
      Multumim, Carmen draga! Imbratisari si pupici cu drag si de la noi pentru voi! <3 Saptamana minunata va dorim sa aveti si voi!

      Ștergere
  3. Mi se pare tare nostimă alegerea ta. Chiar m-a făcut să zâmbesc. Seară frumoasă să ai, Diana! 😊

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, Dana draga!
      Nu ma "feresc" de subiecte triste dar cele vesele sunt cele pe care le caut - zambetul e bun, si ma bucur ca ai zambit. :)
      Zile senine iti doresc sa ai!

      Ștergere

Va multumesc pentru ca sunteti aici. Comentariile sunt moderate deoarece e singura metoda pe care o stiu sa nu pierd vreun mesaj si sa evit mesajele nepotrivite. Le public imediat ce accesez blogul. Multumesc pentru intelegere.