2021-12-15

Modificarea Constituției, urgent

În urma discuțiilor purtate de membrii diferitelor comisii parlamentare și neparlamentare cu reprezentanți ai specialiștilor și nespecialiștilor în sănătate s-a luat decizia modificării Constituției după cum urmează.

Înainte de articolul 1 se introduce articolul 0.1 care va avea următorul cuprins:

Cetățenilor vaccinați, fără deosebire de rasă, etnie, limbă, sex, orientare sexuală, categorie socială, religie, vârstă, handicap, boală contagioasă sau necontagioasă, precum și orice alt criteriu care are ca scop sau efect restrângerea, înlăturarea recunoașterii, folosinței sau exercitării, în condiții de egalitate, a drepturilor omului și a libertăților fundamentale sau a drepturilor recunoscute de lege, în domeniul politic, economic, social și cultural sau în orice alte domenii ale vieții publice, li se vor aplica dispozițiile Constituției, precum și dispozițiile cuprinse în: Declarația Universală a Drepturilor Omului, Convenția Europeană a Drepturilor Omului, Convenția de la Ovideo.

*

Parlamentul s-a reunit în ședință de urgență și modificarea a fost aprobată în unanimitate de voturi. Având în vedere urgența modificării Constituției și incapacitatea unora de a ști ce este bine pentru ei modificarea nu va fi supusă unui referendum.

(pamflet)


Imagine de Sergei Tokmakov Terms.Law de la Pixabay

10 comentarii:

  1. Cât timp cât facem haz de necaz e bine! :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Bun aşa! :D :D :D
    Zi frumoasă îţi doresc, Diana!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cred ca suntem la un pas distanta. :D
      Iti multumesc, Potecuta! ❤️ Weekend frumos iti doresc!

      Ștergere
  3. Asta DA decizie ! Dar ma tem ca ideea o vor fura americanii, rusii sau chinezii, iar România tot repetenta Europei va ramâne cu un astfel de comisii guvernamentale fantoma ! Mai degraba la modificarea constitutiei, în loc de art. 1 si sau 0.1, acesti reprezentanti de va(r)za ar introduce articolul -1 înaintea lui 0.1 respectiv 1.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Chinezii au implementat ideea cu mult timp in urma; despre rusi nu sunt sigura ca ar fi interesati, iar americanii sper ca nu se gandesc la asa ceva. 😊
      Bine zis "reprezentanti de va(r)za"! Ideal ar fi sa scoata Ro din kk, dar atunci nu s-ar mai simti ei bine.

      Ștergere
  4. of, bine ca e pamflet... deocamdata :))

    RăspundețiȘtergere
  5. Un pamflet interesant! Si un articol 0.1 suna de numa-numa!
    "Incapacitatea unora de a ști ce este bine pentru ei"? Astia chiar cred asta, dar oamenii? Cum or crede? Ca eu chiar stiu personaje care cred ca solutia este la altii! In fine. Pe 21 ar trebui sa se intample o minune.
    Ar putea fi startul pentru multe lucruri bune, daca alesii nostri vor sa genereze o alta linie temporala. Daca nu, vor ramane in istorie ca distrugatori de ...tot si de toti. Ar trebui sa nu fie greu de ales. Dar daca nu este asa, cred ca au devenit clone fara suflet...

    Multumesc, draga mea! Seara frumoasa si pupici!❤️😘

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sunt multi cei care sunt atat de infatuati incat sunt convinsi ca ei detin adevarul absolut si vor sa impuna binele cu forta.
      "Alesii nostri"? O jumatate dintre cei care guverneaza azi nu am ales vreodata. Sper ca, macar, sa nu fie mai cu moț decat alte state socialiste - precum Italia sau Franta... :(

      Si eu iti multumesc, Suzana draga! ❤️ Weekend frumos! Pupici! 😘

      Ștergere

Va multumesc pentru ca sunteti aici. Comentariile sunt moderate deoarece e singura metoda pe care o stiu sa nu pierd vreun mesaj si sa evit mesajele nepotrivite. Le public imediat ce accesez blogul. Multumesc pentru intelegere.