2016-11-25

Cum intri la etajul doi?

Din categoria “ce mai caută oamenii pe Internet”: “cum spargi un apartament etaj 2”? Aşa e dată întrebarea, dar n-am vrut un astfel de titlu.

Multe mai caută oamenii pe Internet şi prea multe nu mă miră, dar mă supără, oarecum, când ajung pe acest blog cu astfel de “cautări”. De ce au ajuns, bănuiesc: pentru textul Cum fură hoţii din locuinţe.

Mă şi amuză! Mă amuză deoarece persoana care adresează această întrebare nu cred că va avea succes in “profesie” – eventual îşi va asigura cazare si trei mese pe zi gratis. Poate şi acces la vreo bibliotecă. Dar! De va ajunge să fie cazată gratis după gratii, presoana in cauza va putea fi numită “calificată” atunci când iese. Partea nasoală pentru cetăţenii care locuiesc… la etajul doi. Ah! Pentru toţi ceilalţi, de fapt, ce ameţită sunt!

Oare de ce neapărat etajul doi? Are vreun pont? Acolo locuieşte vreun “dujman”?
Îmi place să cred că cei care au căutat sunt dintre cei care vor să se protejeze.

Acum, serios! Un apartament aflat la etajul doi îl spargi la fel cum spargi unul de la parter sau unul de la etajul 13, de exemplu: între altele, cu barosul sau cu bila pentru demolări – dar ai nevoie de scule scumpe pentru bilă: o macara. Desigur, o bilă mai mică, acţionată cu braţul din dotare, poate fi la fel de eficientă. Se poate încerca şi cu pichamărul… Mdeh! Omule, care vrei să ştii cum spargi un apartament la etajul doi, dacă nu ştii ce-i pichamărul să ai grijă şi să scrii corect cuvântul in “bara de căutări”, altfel… o să ajungi să afli despre “cum să dai cu picamerul”, iar dacă vrei să afli cum să poziţionezi picamerul vei avea o surpriză – poate una plăcută, şi-ţi trece dorul de spart apartamente.


Sper că am lămurit problema. 

Un comentariu:

  1. La fel vreau sa cred si eu: a dorit sa se informeze despre cum sa se protejeze.
    :) Ca bine o mai zici: hotii nu mai sunt cazati. E tare aiurita faza asta cu "drepturile" atunci cand se ajunge in situatia ca un individ despre care stii (nu doar banuiesti) ca a facut un rau ajunge sa aiba mai multe drepturi decat victima.
    Multumesc, Luiza. Noapte buna iti doresc, si zi frumoasa! Pupici!

    RăspundețiȘtergere

Va multumesc pentru ca sunteti aici. Comentariile sunt moderate deoarece e singura metoda pe care o stiu sa nu pierd vreun mesaj si sa evit mesajele nepotrivite. Le public imediat ce accesez blogul. Multumesc pentru intelegere.