vineri, 10 aprilie 2015

Cu drag, pentru oameni

sursa foto 
Sărbătoarea e moment de linişte şi pace, apropiere de cei dragi, gânduri către cei care sunt azi doar în inima şi mintea noastră, dar şi pentru cei care vor veni.

Sărbătoarea Învierii e un moment în care să ne reamintim de speranţă, de iubire, de armonie.

Vă doresc să vă bucuraţi alături de cei dragi, înconjuraţi de prieteni, într-o atmosfera cu gânduri frumoase şi veselie.

Fie ca lumina Învierii Mântuitorului să vă lumineze viaţa, să aveţi parte de sănătate şi de iubire, de oameni cu suflet frumos.

V-am învăţat înainte de toate, aşa cum am primit şi eu: că Hristos a murit pentru păcatele noastre, după Scripturi; că a fost îngropat şi a înviat a treia zi, după Scripturi; (1 Corinteni 15:3-4)

O, tu, care în universul tot, lucrezi şi creezi! Ţie ne rugăm, lasă torentul năvalnic al puterii tale universale să vie ca vântul din sud impetuos, al primăverii, fă-l să străbată vastul câmp al vieţii omeneşti, lasă-l să aducă mireasma florilor multe şi freamătul multelor păduri, lasă-l să adape seceta sufletului nostru cu dulceaţă şi cu cântec! Fă ca puterile noastre reîmprospătate să strige după nemărginita îndeplinire, în frunză, în floare şi în fruct! (Tagore, Desăvârşirea în iubire)

Mulţumesc celor care, trecând pe aici, îmi transmit un gând bun, gând bun pe care îl retransmit către fiecare.

Pentru ca acumulatorii sunt vechi, şi se încarcă greu, am ales să închid comentariile, nu şi cutiuţa cu gânduri bune către cei care iubesc Lumina, dar şi pentru cei care nu o văd. :)